I kissed a girl and i liked it

2008-08-31 @ 20:13:47 Allmänt

Nu är det faktiskt illa på riktigt, jag orkar inte vara kvar här. Hösten kommer närmare och närmare varenda sekund som går, himlen är grå för det mesta och allt för snabbt blir den svart. Man hinner knappt vakna så är dagen slut igen. Det är sånt som gör att man blir ledsen och önskar att man vore någon annanstans än i självaste sverige. Tänk vad underbart att ligga på stranden, fötterna i vattnet och äta jordgubbar. Tänk vad underbart att vara vart som helst förutom i sverige. Jag skulle till och med kunna tänka mig att åka till norge nu, enbart för att få slippa äckliga piteå för en stund, ny miljö och nytt väder. Vädret i norge är förmodligen inte mycket bättre än i piteå, men där kan man gå ut och kolla sig omkring utan att få klumpar i magen och vilja spy. Aj, usch vad less jag blir. Tänk om man kunde lägga sig ner och sova nu, för att sen vakna om sisådär sju månader, det hade inte varit helt fel faktiskt. Men man får väl ta det som det kommer i guess. Nu ska jag gå och spendera min meningslösa tid hos empa och spela lite uno. Hejs.

Uppdat.
Kom precis hem från munksund, om man kan vara kallare än en isbit så skulle jag vilja säga att jag är det. Har kört moppe i tusen seriösa minusgrader med vantar som inte hjälper en sekund. Jag behöver verkligen bli arton nu så att jag kan skaffa körkort och göra slut på dessa genomfrusna nätter. Jag har varit med empa, jenny, jim, andreas, malin, svenne, jimmy och mini. Vi har grillat hamburgare och marsmallows (?)  och enbart myst på. Bestämde mig dock för att komma hem relativt tidigt med tanke på skolan imorgon som börjar 8.10 och gör allt så mycket jobbigare. Nu ska jag  gå och lägga mig i sängen under världens bästa duntäcke och lyssna på lite Israel Kamakawiwo'ole <3 God natt.


www.pixbox.se
maddewe

Isreal Kamakawiwo'ole - Somewhere over the rainbow <3

2008-08-31 @ 19:09:25 Allmänt

God kväll. Har haft en minst sagt trevlig helg. I fredags var jag med empoliten först, vi var i stan en stund och kollade på alla märkliga människor som drack alkohol men sen tröttnade vi, så så for vi till jim och var med honom och andreas. Vi gjorde dock inte så mycket mer där, jag och jim satt vid datorn och kollade på människor som ritade på youtube, andreas och empa låg i sängen och mös. När dom hade farit hem så gick jag och jim och badade badkar, det var verkligen en utmaning att rymmas båda två i ett litet badkar med tanke på att jim är nästan dubbelt så lång som mig, men det gick faktiskt tillslut! haha. Vi hade först banankrig, och sen tvålkrig. Det slutade med att vi slogs typ och sen gick vi och la oss.

I lördags var jag med empoliten, jim och andreas. Vi var i stan med lars, nathalie, sebbe och några till. Vi gick mest runt och gick, jag och jim åt på adana. Efter att ha varit i stan i typ två timmar så for jag och jim hem till honom, åt godis och ritade. Ibland önskar man ju att man hade den talangen för aj vad roligt det är att rita. Vi satt och ritade i säkert två timmar, empa och andreas kom förbi en stund också men dom åkte hem lika fort som dom kom tror jag. När vi ritat klart så gick vi och badade bubbelpool under stjärnorna, nog var det mysigt alltid. Vi gick och la oss kring halv sex tror jag.

Idag har jag inte gjort allt för mycket, vi vaknade kring halv två tror jag, tvingade jim att gå upp och äta frukost fastän han var mer död än levande. Efter frukosten gick vi och la oss igen. Jag for hem kring tre och följde med mamma och handlade, vi for hem och gjorde taco. Nu sitter jag mest här och gör ingenting, egentligen orkar jag inte ens skriva blogg men det kändes drygt och sitta framför datorn och göra ingenting med tanke på att pixbox inte fungerar och jag kan väl inte påstå att det finns allt för mycket människor att prata med på msn. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla om det finns någonting vettigare att göra där än här, ha det bra och take care. Puss.

you've been roughed up enough to deserve some relief from your troubles

2008-08-29 @ 15:46:11 Allmänt

Hej.
Kan väl inte påstå att jag varit speciellt aktiv de senaste dagarna, varken i bloggen eller någon annanstans. Nu har skolan börjat igen och saker och ting börjar bli på allvar, första veckan är det mest lekar och annat barnsligt men så småning om blir det faktiskt allvar igen, idag fick vi veta provdatum för närmsta prov och jag gruvar mig redan. Känner mig inte redo för en ny termin än, sommarlovet gick å thelvete för fort. Har dock dykt upp både ett och två nya roliga ämnen på schemat som jag inte trodde, NK och ansvarsfull alkoholhantering. Vissa kanske tycker att NK är ett av dom tråkigaste ämnena i världen, men med rätt lärare och rätt inställning kan det faktiskt bli väldigt bra. Torsdagens lektion var iallafall topp, vi ritade teckningar och pratade om massa invecklade grejer som faktiskt var rätt intressanta. Men nu är det äntligen fredag och helg. Ser fram emot den här helgen. Inte för att jag har några speciella planer eller för att jag längtar efter någonting, utan bara för att helg är helg och helg är ledighet.

Idag hade vi kök för första gången den här terminen och det var faktiskt roligare än jag minns det. Klassen som förra terminen höll på att rasa i tusen bitar och inte längre var en klass har faktiskt lyckats bli någonting som jag aldrig trodde gick. Ja, hjälp vad roligt vi har haft idag och alla andra dagar den här veckan. Helt otroligt. De människorna man en gång bara ville kasta åt helvete och aldrig mer se, de människorna känner man nu att man faktiskt tycker om och gillar att umgås med. Jag älskar min klass <3, faktiskt.

Nu har jag precis kommit hem efter en timmes lång köks-städning vilket inte är roligt. Torka bänkar, diska, plocka bort, spola golv, sopa golv, skrapa golv osv. Men det gick faktiskt ovanligt lätt det också. Jag förstår inte vad som händer.
Ikväll ska jag vara med empoliten, jim och andreas. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det går rykten om att vi ska bada bubbelpool och spela kort hos jim, så vi får se vad fredagkvällen har att erbjuda. Förhoppningsvis en massa underbara skratt och trevliga människor, som vanligt (: Nu ska jag gå och vila en stund så att jag orkar hålla mig vaken ikväll, sov trots allt bara fem timmar i natt mer eller mindre. Ha en bra fredagkväll gott folk, för det tänker jag ha! Tjingeling.



www.pixbox.se
maddewe

nothing in this world can stop this tonight

2008-08-25 @ 22:45:50 Allmänt

God kväll. Första skoldagen var väl ungefär så slapp som jag hade kunnat gissa. Vi började 8.30 med att sitta och prata med varandra, få schema och kökskläderna. Efter att vi hade pratat i ungefär en timme så fikade vi och sen fick vi sluta klockan 11. Kan väl inte påstå att det var den mest speedade dagen, skönt. Orkade dock inte fara hem en timme efter att jag farit till skolan med tanke på att jag bara skulle lagt mig i soffan och somnat, så jag stannade på skolan med sarah, lina, johan, krille och micke till två ungefär. Jag for hem och la mig i soffan och började kolla en film, men sen hoppade alla kanaler ur så det sket sig. Jim kom dock och höll mig sällskap, vi såg kalle blomqvist och rasmus <3 :) Kring fem så for han hem och jag for med annika på coop och lite hit och dit. Mamma slutade jobba klockan sju, så vi åt middag halv åtta och sen for jag på innebandymöte. Träningarna börjar på måndag, vet inte riktigt vad jag tycker om det. Känns drygt som fan att börja träna nu när jag bara legat och sovit hela sommaren, men det blir väl roligt när man väl kommer igång antar jag.

Imorgon ska jag vara med empoliten, jim och andreas. Har inte varit med empa sen i lördags, dock inte så längesen men när man är med varandra varje dag så känns två dagar som en evighet. Vi ska se på film (se upp för dårarna) och ta det allmänt lugnt, går dock skola till 16.20 så det blir väl efter det någon gång. Vi får se vad som händer.

Nu ska jag torka håret och sen ska jag lägga mig i sängen och se sex and  the city <3 förhoppningsvis försöka somna efter det med tanke på att jag ska upp klockan sju imorgon, grymt jobbigt och börja kliva upp så tidigt nu för tiden, men man måste väl vänja sig antar jag. Ha det bra, puss. Jag älskar dig jim öhman <3




EMPOLITEN <3
idag, imorgon, alltid

Det finns en tid som inte existerar längre.

2008-08-25 @ 00:39:49 Allmänt

Mjukt eller hårt: Ha, det beror väl på vad man pratar om.

Puss eller kram: Jag vet inte, helst både och tillsammans.

Hyrfilm eller bio: Hyrfilm, då får man göra lite som man vill.

Natt eller dag: Natt om det är helg, dag om det är vardag.

Rakad eller orakad: Haha, så jävla lejda frågor. Jag dör.

Popsnöre eller sportfåne: Ha, ingenting utav det.

Kaffe eller te: Hm, kaffe isåfall. Varmt vatten är blä.

Bakispizza eller bakischirre: Måste nog säga pizza.

Förfest eller efterfest : Förfest, då har man allt framför sig.

Engångssex eller engångstallrik :  Engångstallrik.

Plastbestick eller plastbröst: Plastbestick.

Yngre eller äldre: Beror väl på.

Hav eller sjö: Vatten är överskattat.
Äpple eller Päron: Päron tror jag.
Mc Donalds eller Max: Vill säga Sunes.

Senaste impulsköp: Måste varit en tröja på Cubus.

Om du var en blomma: Maskros kanske, varför vet jag inte.

Pryl du inte kan vara utan: Snus, om man kan kalla det en pryl.

Nåt som gör dig förbannad: Idiotiska människor och arga mammor.

Du gör med 100 upphittade kronor: Köper upp dom, helt klart.

När grät du senast: Vad är det roliga med att veta det egentligen?
Finns det någon du ogillar starkt: Jap, alla kan inte vara älskade.

Om någon trycker ner dig, vad gör du då: Trycker tillbaks.

Är du svartsjuk: Till och från, oftast inte, tror jag.

Vilket jobb skulle du aldrig kunna tänka dig ta: Städare.

Om du hittar en femma på gatan, plockar du upp den: Klart.

Tycker du om stearinljus: Tja, det är väl inte så att jag hatar det. 

Vad har du för väckarklocka: Alarm på mobilen.

Använder du hudlotion: Ja, bland det bästa som finns.

Tycker du om Dr Pepper: Ingenting slår cola, men det duger.

Äter du fiskbullar: Ha, ja konstigt nog så gör jag det.

När klippte du dig senast: Två veckor sen kanske.

Platt eller vanlig dataskärm: Det spelar ingen roll.

Vad har du för mobiltelefon: Ericsson W890i

Är det ordning eller oreda i dina byrålådor: Oreda.

Har du blivit sövd någon gång: Nej, icket det.

Lever din mormor: Hon är stendöd.

Beskriv din humor: Den finns nog inte.



HAR DU NÅGONSIN

blivit kysst:
yes
ätit sushi: no
stått på scen: yes 
blivit dumpad: yes
varit ihop med någon som varit otrogen: no
varit med om en bilolycka: no
klättrat på berg: no

ANTINGEN ELLER
kallt eller varmt:
varmt

spets eller satin: ehm, va

blått eller rött: rött
 regn eller snö: regn
ull eller bomull: bomull
rosor eller tusensköna: tusensköna 
vår eller höst:
vår
historia eller vetenskap: historia 

matte eller engelska: engelska


MOTSATTA KÖNET
gillar du någon just nu från det motsatta könet:
yes

vet den om det: självklart
gillar någon annan dig just nu: förhoppningsvis 

vad tittar du på hos en kvinna/man: vet inte, det mesta

INOM DE SENASTE 48 TIMMARNA
har du haft ett seriöst samtal:
yes

kramat någon: yes
kommit sams med dina föräldrar: yes
bråkat med en kompis: no

GILLAR DU ATT
ge kramar:
yes
ge massage: no
gå promenader i regnet: ibland 

ÖVRIGT
svär du för mycket:
yes
när duschade du senast: igår 
vilken färg är det på dina byxor just nu:
svarta
vilken låt lyssnar du på just nu: when we were winning
vad var det sista du sa: god natt
vad är brevid dig just nu: en säng
hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): som vilket som helst 
vad var det sista du åt: nektarin
hur är vädret just nu: svart, ser ingenting
vem pratade du sist med på telefon: mamma
vad gör dig glad: mina vänner, mamma och jim
vill du ha barn: säkert, men inte just nu iallafall
vad skulle dom heta: det har jag ingen aning om.

VART SKULLE DU VILJA ÅKA
för att shoppa:
new york
för att festa: utomlands
för att ha sommar: thailand

-

Det är äckligt så lite jag har att göra. Jag förstår egentligen inte varför gör sitter och gör dessa listor, dom är jobbiga att svara på med tanke på att man aldrig vet vad man ska svara, så måste man sitta och tänka ut ett svar och det tar massor med tid. Dessutom är dom helt ovettigt, aningen oseriösa och tråkiga att läsa, ha. Ni måste verkligen, verkligen hjälpa mig med ämnen att skriva om, annars kommer ni få mer eller mindre listor var och varannan dag. Nu är det hög tid för sängen, verkligen,.

Och idag är allt sådär som det alltid borde vara.

2008-08-24 @ 23:42:35 Allmänt
Ibland tänker man tillbak på tiden som varit, på tiden när man var liten och mamma var ens bästa vän, när smärta och sorg var ett plåster i knät och glädje var en ny barbie eller nya sandaler. Det är såna tider man allt för ofta kan sakna och känna att man verkligen vill tillbak till. När livet känns som mest ruttet och ingenting är positivt, det är då man vill vara tre år och sitta i en barnvagn full med varma filtar och lyssna på alla människor som pratar runt omkring utan att egentligen förstå ett ord. Jag minns en vinter för många år sen, jag kan inte ha varit mer än fyra. Jag och mamma var ute i snön, hon byggde en snökoja till mig som vi kröp in i, och där satt jag med en overall som var tre storlekar för stor och vantarna hängande i ett snöre runt halsen, en mössa som gick långt över ögonen och skor fyllda med snö, men där satt vi, bara jag och världens mamma, mitt ute i snön och drack varm choklad. Det är såna minnen som kan få en att verkligen längta tillbak. Det var lycka. Det finns även minnen som kan få en att bara vilja glömma barndomen, det finns minnen som man bara vill sudda ut och glömma bort att man varit liten. Men det är klart, med allt gott kommer även ont, så har det varit i alla år och så kommer det att fortsätta vara så länge vi lever.


Och ibland tänker man tillbak på alla fina vänner man haft genom åren och alla underbara minnen som fortfarande finns kvar. Att man en gång hade så roligt tillsammans tycks nu för tiden vara omöjligt att förstå. Man blir äldre och allting förändras, men tvingas man lämna varandra för det? Jag vet inte hur många meningslösa tårar som runnit för alla vänner jag älskat men lämnat på vägen. Jag älskar er, förlåt mig.

Och sen var det ju det här med skola. Imorgon väntar första dagen på en ny termin. Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Sommarlovet har varit så helvetes meningslöst. Jag har inte hunnit göra någonting roligt typ. Iofs var mitt mål med detta sommarlov att sova så mycket som möjligt och ta igen all vaken tid under skolmornarna. Kan väl inte påstå att jag sovit speciellt mycket faktiskt, har däremot varit vaken till tidigt in på morgonen för att sedan sova till middagen ungefär, sådär lagomt tills solen gått ner. Men jag ska inte klaga, har haft ett helt okej sommarlov, må ha varit meningslöst men det var skönt, ja oj så skönt och vara ledig. Nu är det bara att ladda om och tagga inför morgondagen, annars pallar man aldrig en hel termin.



Du måste alltid veta att jag älskar dig.
Du är det bästa som hänt mig älskling <3



Idag har jag skalat potatis och från ingenstans dök denna
minst sagt vackra potatis upp, vad finns det att säga?

Hej, idag har jag lite att göra.

2008-08-19 @ 17:34:03 Allmänt

1. två namn jag lyssnar till
madelene eller madde

 2. någonting jag tycker om med mig själv
haha, borde jag svara på det?

3. någonting jag inte tycker om med mig själv
det har du inte tid att läsa.

4. detta är jag rädd för
spindlar & spöken

5. tre saker jag vill ha varje dag
mat, sömn och snus

6. tre saker jag absolut inte kan göra
raka av mig håret för pengar

7. detta tycker jag om att göra
vara med vänner, spela innebandy

8. detta vill jag göra just nu
gå och duscha

9. bästa känslan
lycka, tror jag

10. värsta känslan
blir väl isåfall sorg

11. egenskaper du gärna vill att din partner har
snäll, omtänksam, trevlig, rolig, glad och söt.

12. är du kär just nu
ja, klart jag är

13. vill du gifta dig
kanske, men inte nu

14. följande saker vill jag göra innan jag dör
se kent, göra lumpen och åka till rymden

15. min käraste ägodel
telefonen måste jag väl säga.

16. något jag vill ha i present
sex and the city box, eller hål i tungan

17. detta har jag på mig just nu
svarta mjukisar, vitt linne och rosa sockar

18. favoritkläder
mjukisar - ständigt <3

19. favoritdjur
hm, vet inte, hund kanske

20. följande musikstilar tilltalar mig mest
aj så olika. 

21. favoritlåt just nu
nickelback - rockstar kanske.

22. roligaste/tråkigaste ämne i skolan
roligaste - kök, kall och varm
tråkigaste - matte och hotellkunskap

23. stjärntecken
jungfru, 8 september

24. en bok jag älskar
vingklippt ängel

25. en film jag älskar
raise your voice

26. tv-program jag gillar
sex and the city <3
jackass eller next

27. favoritdoft
hm, jag har ingen aning

28. detta äter jag gärna
för det mesta mat, annars godis

29. dricker helst
coca cola, eller mjölk

30. favoritgodis
filidutter <3

31. hit vill jag gärna åka på semester
thailand, bulgarien eller USA

32. färg på mina ögon
mörkblåa

33. min längd
hundrasextionio

34. jag tror på
spöken och mamma

35. jag spelar
innebandy och musik

36. person du beundrar
annika, och mamma

37. så här bor jag
kom och hälsa på så får du se

38. antal döda krukväxter i hemmet
mer än levande iallafall

39. det här äcklar mig
människor som är dumma i skallen

40. det här diggar jag
ha, musik och underbara människor

41. favoritfärg
svart tror jag

42. favoritcitat:
citerar inte ofta

43. en hemlighet jag vet
kan jag ju inte berätta,
då är det ju ingen hemlis längre

44. bästa present jag fått
hm, alla är väl bra på sitt sätt

45. senast köpta skiva
köper inte skivor längre

46. det jag är mest nöjd över med mitt utseende är
hahaha,  and again - can't answer

47. den kollar jag efter först när jag loggar in på msn
ingen speciell, de flesta är trevliga

48. udda förmåga/egenskap
jag är nog inte så speciell  

49. om jag vore ett djur skulle jag vara
En katt, då får man göra lite som man vill

50. vad lyssnar du på just nu?
Säkert! - Är du fortfarande arg?

-

2008-08-19 @ 17:13:14 Allmänt


Namn: Sara Madelene Westerlund
Ögonfärg: Mörkblåa.
Hårfärg: För tillfället, svart.
Längd: Hundrasextionio typ.
Höger/Vänsterhänt: Vänster, underligt nog.
Värsta vana: Jag vet inte, slänga kläder på golvet kanske.
Stjärntecken: Jungfru, 8 september
Sko storlek: 37-38
Är dina föräldrar skilda: Yes, det är dom.
Skor idag: Borde väl säga stövlar med tanke på vädret.
Dina rädslor: Hm, jag vet inte.
Mest använda fras på msn:
"Vad gör du?"
Det första du tänker på när du vaknar: ''Vad är klockan?''
När går du och lägger dig: När jag känner mig trött.
Mest saknade minne: Oh, det finns för många.

Vänner och livet
Vad vill du bli när du blir stor:
Förhoppningsvis äldre.
Hur vill du dö: Snabbt och smärtfritt.
Vem av dina vänner är mest lik dig:
 Skulle säga ville, konstigt nog.
Vem är mest hödljudd: Helt klart emmy, eller kanske alle.
Vem får dig mest att skratta: Måste nog säga stare <3
Vem har du känt längst: Josefin sandlund
Vem är blygast: Marielle markström
När grät du mest: När morfar dog.
Vad är den bästa känslan i världen: Lycka
Vart vill du bo i framtiden: Göteborg <3
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: Aj, tar aldrig slut.

Har du någonsin
Varit kär:
yes
Blivit dissad: yes
Rymt hemifrån: yes
Föreställt dig ditt ragg naken: yes 
Skolkat:
yes
Sovit utomhus: yes
Gråtit i skolan: yes
Spytt i skolan: yes
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: yes
Sett en död människa: no
Druckit: yes
Varit på scen: yes
Snattat: yes
Retats: yes
Blivit nerslagen: no

Du?
Svär:
allt för mycket
Sjunger bra: ha, inte en sekund
Dushar dagligen: självklart
kommer överens med dina föräldrar: mer eller mindre
Spelar något instrument: ha, nej inte det.
För dagbok: det händer, ibland
Sjunger i duschen: det händer också

Vem var den senaste personen
Du nuddade:
mamma, tror jag
Du pratade i tfn med: annika
Msnade med:  khim
Du kramade:  tina
Du kysste: jim
Du skällde på: rönneskabb
Sportade med: ha, inget minne

Senast du
Skrattade:
igår kväll
Grät och varför: ingen kommentar
Tuggade tuggummi: igår kväll
Drog ett skämt: längesen
Sång du sjöng: take that - patience

Och så kom hösten

2008-08-17 @ 17:32:33 Allmänt
God dag. Idag är det sommarväder, igår var det sommarväder. Just nu är jag lycklig. Men jag vet att förr eller senare så kommer regnet och dom gula löven, det är bara en tidsfråga nu, jag orkar inte ens vänta. Nu är klockan snart halv sex och jag funderar starkt på att gå och ta på mig nå kläder. Jag ska och grilla med empa, mikkis, marre, linuz, tommy, sebbe, åström och några mer, får se vilka vi blir. Vet dock inte vart vi ska vara någonstans, men förhoppningsvis vet dom andra det.

I fredags firade vi empoliten, vi fikade först hos henne på dagen med sebbe, tommy och natalie, sen for vi till mig och andreas och jim kom dit, vi såg klart slutet på en film och sen åkte vi till ängeln och åt. Efter ängeln for vi till linuz men det sög verkligen där, alla var fulla och lejda i skallen så vi åkte till min moster i skuthamn, satt ute och eldade en stund och sen gick vi in och spelade uno. Det är faktiskt ganska roligt, varför spelar man inte det mer ofta? Hm, jag vet inte. Jag önskar mig ett uno i födelsedagspresent någon. När vi spelat klart så la vi oss i sängen och kollade på tv, minns inte ens vad vi såg på. Lost tror jag. Kring klockan två så skjutsade andreas hem empo till henne och sen for han hem, jag och jim såg på tv en stund och sen gick vi och la oss.

Lördagmorgonen började med att vi vaknade hos min moster, vi gjorde makaroner med limepeppar, dill, basilika och ost, ha. Kan väl inte påstå att det var det godaste jag ätit, men så mycket godare än att äta korv till. Korv är överskattat. Efter att vi hade ätit så kollade vi på tv en stund, sen skjutsade jag jim till andreas så han fick hämta sin moppe, och sen åkte jag hem. Har stora minnesluckor från lördagen dock,. Jag var iallafall på bio och såg Mamma Mia! med empo och jenny, vi åt även på sjöbodan och sen mötte vi pojkarna på sunes (det kan ha varit i torsdags.. hm, jo det var i torsdags) Ska jag vara ärlig så minns jag faktiskt inte allt för mycket av någon av helgens dagar just nu, varför kan man fråga sig. Nu ska jag gå och duscha, och sen ska jag och hämta marielle i öjebyn, får se vad vi hittar på ikväll. Hör av er, kram.



SOMMAREN I PITEÅ



Ibland älskar jag att jag bor just precis där jag bor,
det händer dock inte allt för ofta, men ibland <3



Hej skabb, hej hej hej skabb.

Var det dig jag såg, som ett spöke från döda drömmar?

2008-08-14 @ 15:30:12 Allmänt

Idag orkar man inte göra någonting. Ingen orkar göra någonting. Inte ens vädret orkar göra sin grej, det kan helt enkelt inte bestämma sig för om det ska vara sol eller regn, blåst eller vindstilla. Visst är hösten fin, men just nu behöver vi bara sommar och solsken, städerna blir så gråa mot hösten, löven börjar falla, likaså människorna. Det är ungefär som någon gråaktig sjukdom som blåser genom alla städer och drar ner alla människor som står i vägen. Vore det inte för att vintern kom efter hösten så kanske hösten vore en bra årstid. Färgerna är fina, hösten är bästa årstiden för fotografier men när man vet att vintern är så nära inpå så orkar man inte ens fotografera, det är ungefär som om man sitter inne och väntar in vintern på något sätt. Man vet att den förr eller senare kommer, så man kan inte roa sig på vägen. Vintern är kall, vintern är tråkig och jobbig. Man fryser ständigt och gruvar sig för att gå ut och hämta tidningen. Man måste skotta, använda vinterjacka och vantar. Sen har vi julafton, dom flesta ser det som någonting trevligt och längtar ofta dit. Själv tycker jag bara att det är överskattat som fan. Man måste klä sig i fina kläder, umgås med släkten och äta mat tills man spricker, sen måste man sitta och öppna massa julklappar medans alla tittar på, för att sedan fejka ett leende så att människan som köpt presenten inte ska bli besviken för att man inte tycker om den. Julen är som sagt bara överskattad, man slänger ut tusentals kronor och hur mycket energi som helst för en enda kväll. Varför inte lägga alla pengar på en resa utomlands istället, så slipper man både maten, presenterna och kylan. Sen kan man ju försöka se vintern från den ljusa sidan också, isåfall vore det väl nyårsafton. Vissa kan tänka ''hur kan hon tycka om nyårsafton men hata julafton?'' Jo, saken är den att på nyårsafton slipper man äta tills man spyr och man behöver inte heller bekymra sig för att varken köpa eller öppna presenter, man kan ägna hela kvällen åt att dricka god dricka och titta på raketer, dom är vackra. Dessutom är nyårsafton sista dagen på året och även första dagen på ett nytt år, och det betyder en ny start med nya inställningar, nytt tänkande och nya planer, sånt gillar man. Att sedan skiten spricker redan efter första veckan på nya året är ju en annan grej, man får väl försöka så länge det går. Nyårslöften har aldrig varit min grej riktigt. Men bara tanken på att det blir ett nytt år gör saken lite lättare, då kan man radera allt gammal som varit och börja om på nytt igen.  

Idag är det torsdag, vilken torsdag som helst ungefär, bortsett från att världens bästa empa fyller år imorgon. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, planerna spricker lite hit och dit mest hela tiden, så vi får se hur vi ska lösa detta men förhoppningsvis så hittar vi på någonting roligt ändå och hon får en lyckad födelsedag. Det är ju inte varje dag man blir byxmyndig, eller får börja köra moped. Ha. Idag ska hon göra moppeprovet, aj vad hon är körd! Hon hade väl ungefär 70 procent fel av 100. Stackars. Men det är annorlunda idag, när jag gjorde provet för två år sen var allting så mycket enklare. Förstår dock inte hur dom tänker. Moped är väl ungefär lika svårt som bil ungefär, kanske inte att köra, men man måste ju bete sig likadant i trafiken. Hur kan det då komma sig att man måste plugga i flera månader och ta ett antal körlektioner och betala tusentals kronor till bilkörkortet, medans moppekörkortet går ut på att läsa högst tio sidor i en bok, för att sedan köra fram och tillbak i fem minuter i ett parkeringsgarage i en källare? Förstår inte hur dom resonerar faktiskt. Dom skriver alltid i tidningen om hur mycket ungdomar som krockar och skadar sig i trafiken, att mopeden är farligaste fordonet och att det bara blir fler och fler mopedkrockar varje år, varför inte ge oss lite mer utbildning då? Hur kan dom lämna en att köra direkt ut i trafiken, från att ha övat i fem minuter i ett litet parkeringshus? Det är galet, eller har jag fel?

Idag borde jag ta det lugnt. Kunde inte somna igår, låg vaken till tre i morse och vred mig i sängen. Min hals gör mig galen, det är någon slags hosta som varken går att hosta bort eller går bort av sig själv, det känns ungefär som en luftbubbla i halsen som ligger och irriterar någonstans, jag blir galen. Dessutom har jag världens huvudvärk, har knarkat treo hela dagen men blir det bättre, nej. Har legat i sängen hela morgonen. Vaknade kring halv tolv, gick upp och tog en treo och sen gick jag och la mig igen, såg en film och somnade lite. Sen vaknade jag igen och nu sitter jag här, har inte ens klätt på mig än. Funderar på att gå och duscha. Hade tänkt att göra absolut ingenting idag, men empa frågade om jag kunde följa med henne på bio så jag antar att jag får ta och göra det, kan ändå bli ganska trevligt, jenny kanske också ska följa med. Jag saknar att umgås med bara tjejerna någon gång, var ett tag sen nu.

På söndag åker Norge hem, hjälp vad jag längtar! Det känns faktiskt i kroppen av att varje dag vakna och höra hur norskan pratas, dag ut och dag in, för att sedan mötas av minst tre norrmän när man kliver upp. Sånt tar på krafterna kan jag lova. Inte för att det är något fel på norrmän eller så, men att alltid ha folk hemma som inte tillhör familjen är jobbigt, minst sagt. Vad är det med norge och fisk egentligen? Sex av sju dagar serveras fisk, eller ja, jag äter inte fisken men dom gör. Blir man aldrig less? Fisk är inte ens gott. Ah ok, nu börjar det spåra, sitta och skriva blogg om fisk är inte bra, inte alls. Nu ska jag gå och duscha, sen lägga mig i sängen och dö en stund till innan bion. Ta hand om er, kram.



Jag älskar min mamma,
hon är världens bästa vän.




Nå, vad tycks?
Mitt långa äckliga skabbiga hår är borta.



Josefin, jag saknar dig och jag saknar stockholm.
Jag saknar tiderna vi haft tillsammans, ta mig tillbaka dit.
Det är synd att allt bara ska ta slut sådär, men du ska veta att
jag aldrig någonsin kommer att glömma tiderna vi hade tillsammans.
Från barnsben, du och jag tillsammans, jag älskar dig ska du veta. Tack för allt.

It's like I waited my whole life, for this one night.

2008-08-13 @ 15:44:14 Allmänt
God dag. Morgonen började med att jenny ringde och väckte mig kring elva och berättade att hon klarat körkortet, grattis älskling! Du är duktig. Jag klev upp och åt frukost med mamma, sen duschade jag och åkte till stan, redan efter en halvtimme var jag helt slut i kroppen. Det märks verkligen när man är sjuk, det tar på krafterna. Har haft feber i tre dagar nu men jag tror faktiskt att den börjar avta litegrann iallafall. Gick iallafall på stan med mamma och anne, vi var på coop och på dollarstore, hann till och med me att köpa en present till empa, så det så. Emmy kom precis hit, så vi ska plugga hennes moppekort, sen vet jag inte riktigt vad som händer, vi kanske ska till öjebyn och vara med alexander och jens men det är inte alls säkert, beror på hur jag känner mig osv. Vi får se vad som händer, nu pallar jag inge mer, tjing.




"Gratis ansiktsmålning för barn, klubba efteråt om man sitter still"
Jag var duktig och fick en klubba.
(bra kvalla på bilden btw, mobilkamera)

you and me and everyone we know.

2008-08-11 @ 17:02:39 Allmänt
God dag. Nu är sommarjobbet avslutat och det känns förjävla skönt. De två veckorna jag har jobbat har ändå gått hyfsat snabbt. Trodde det skulle ta längre tid. Med tanke på att vi hade så mycket och göra den första veckan så flög den iväg, helt plötsligt var dagen slut redan innan den börjat ungefär, sen kan jag väl inte påstå att vi gick fullt ut alla dagar heller. Vi slutade både en, två och tre timmar tidigare nästan varje dag första veckan. Andra veckan var inte allt för jobbig den heller, fylla på fika, torka brickor, ta betalt, langa varmkorv till hungriga mässmänniskor. Träffade dessutom massa underbara människor, däribland Cilla, och på tal om henne så spenderade jag min gårdag med henne. Slutade jobbet cirka 19.00, då gick vi till coop och hämtade ut pengar, sen åt vi på Subway! Efter att vi hade ätit åkte vi och solade på Miss vegas, brännan börjar ju försvinna nu lagomt mot hösten. Vi blev totalstekta och sen åkte vi till mig, hon klippte mig och färgade håret på mig, blev faktiskt bra, she's good, när Cilla åkte hem så for jag och sov hos jim. Nu är jag med empa, mikkis är här och säger hej också. Jag och empa ska bara äta och sen ska vi till Jim och bada med honom och andreas. Ha en bra kväll, för det ska jag ha. Tjing!

I'll need a credit card that's got no limit

2008-08-08 @ 19:05:30 Allmänt
Dagens fundering: Varför är ost så dyrt att köpa?
Dagens mående: Trött men för övrigt helt okej.
Dagens frisyr: Uppsatt och lockligt typ.
Dagens smink: Absolut ingenting, det är överskattat.
Dagens klädsel: Arbetskläder tidigare, handduk nu.
Dagens händelse: Världens sötaste gubbe tappade kaffe på sig själv.
Dagens vill ha: En klippning, nya skor och pengar till spackel.
Dagens saknad: Min morfar, och min vintermössa, ge mig snö.
Dagens borde: Plocka ögonbrynen, tvätta kläder och städa mitt rum.
Dagens köp: Två flaskor Loka hallon och en snusdosa general white.
Dagens mat:  Palt till lunch, spagetti och köttbullar till middag ungefär.
Dagens artist: Nickelback, Håkan Hellström, Säkert! och Nightwish.
Dagens motto: Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.
Dagens vän: Emmy Ödestrand, Right from the start <3 Jag älskar dig.



city of the dead, at the end of another lost highway,
signs misleading to nowhere, city of the damned
lost children with dirty faces today,
no one really seems to care.

That's what love is, music babe - music <3

2008-08-07 @ 20:48:17 Allmänt
♥ Håkan hellström är livet, ge mig mannen. Han är min och ingen annans. Det finns nog ingen som får mig att känna mig så levande som han gör. Kunde man vara kär i en stjärna så skulle jag garanterat vara det. Usch, vad han är kärlek!



Håkan Hellström - Ramlar
Håkan Hellström - Äntligen på väg
Håkan Hellström - Kom igen Lena
Håkan Hellström - Hurricane Gilbert
Håkan Hellström - En vän med en bil
Håkan Hellström - För sent för edelwiess
Håkan Hellström - Jag ger dig min morgon
Håkan Hellström - En midsommarnattsdröm
Håkan Hellström - Jag hatar att jag älskar dig
Håkan Hellström - Känn ingen sorg för mig GBG

Luften smakar som en jordgubbspaj en solig dag i maj.

2008-08-06 @ 23:38:23 Allmänt
Jag sprängs, exploderar och blir galen, helt enkelt tokig! Varför kan dom inte göra telefonerna så att man förstår dom? Saken blir inte bättre för att dom skriver en instruktionsbok som är oläslig. Jag förstår absolut ingenting av någonting. Är det någon som kan hjälpa mig? Saken är alltså den att jag ska stoppa in musik i telefonen, och det första jag gör är att installera skivan som hör till, och när det väl är gjort så står det ''dra musiken till den nedre rutan'' men det funkar för det första inte att dra någon musik till någon jävla nedre ruta, och för det andra så funkar ingenting annat heller, både emmy, tommy och marcus har varit här och försökt hjälpa mig men ingen av dom kunde heller. När ingen av fyra människor klarar av det, bevisar inte det att telefontektiken börjar gå till överdrift då? Eller innebär det kanske att vi är tröga? Jag vet inte. Just nu vet jag ingenting. Har läst bruksamvisningar i över en timme, så just nu känns det mesta som gröt i huvudet. Dessutom blir jag bara irriterad när jag tänker på att jag inte vet hur man gör, är det någon som vill förgylla min kväll så hjälp mig, snälla, för nu ger jag upp.


Idag har jag varit ledig, skönt som fan. Vaknade klockan tolv med älsklingen vid min sida. Jag duschade och gjorde mig klar, sen åkte jag till stan och mötte sarah och lollo, vi gick på nolia en sväng men det var allt för mycket folk för att ens orka kolla tycker jag. Dessutom är det ingen hitt att gå runt på nolia utan pengar och vrålhungrig. Det är väl bland det sämsta man kan göra kan jag tro. Vi lämnade nolia och gick till subland och köpte mat istället, aj vad gott det var, sen gick vi till sarah's pojkvän och var där till klockan åtta typ, mamma kom och hämtade mig där efter jobbet, mer än så har inte hänt idag. Gick ut med mikro en sväng och tömde huvudet på tankar. Nu är klockan aldelens för mycket för att jag ska vara vaken. Egentligen är jag inte alls trött på en fläck, men med tanke på att jag ska upp och jobba klockan 06.30 imorgon känns det väl aningen lägligt att lägga sig nu, förhoppningsvis blir jag trött så småning om. God natt.

Gonna pop my pills from a pez dispenser

2008-08-03 @ 23:31:22 Allmänt
Nu är det iskallt ute. Vart tog sommarlovet vägen egentligen? Nyss var det tjugofem grader i skuggan och jag knarkade saftglassar, nu klarar jag knappt av att gå ut och röka utan jacka längre. Det är sorgligt. Det är sånt som gör ont inuti, när man märker att sommaren börjat förvandlas till vinter och när alla gång på gång påminner en om att det är mindre än en månad kvar av sommarlovet. Dessutom jobbar jag en hel vecka till, så när jag jobbat klart så hinner jag bara ha två veckors sommarlov till, sen börjar helvetet om. Aj, stackars mig. Egentligen är skolan rätt rolig. Eller iallafall första veckan, sen blir allt bara jobbigt igen. Prov, läxor och plugg, gah! Jag orkar inte ens tänka på det. Jag vet inte riktigt hur jag ska klara av det. Gav upp både pluggandet och lyssnandet på lektionerna redan efter halva ettan. Tvåan blir en utmaning, sannerligen!

Kan dagen bli mer meningslös eller? Började med att jag vaknade klockan elva, gjorde mig klar och for till jobbet, började klockan tolv. Slutförde min arbetsdag till klockan 18.00, sen åkte jag och mamma till ängeln och åt, sen for vi hem och såg en mysig film (fråga inte om namnet, för jag kan inte stava det) efter filmen gick jag och duschade och nu sitter jag här. Har funderat på att göra en hyfsat tidig kväll ikväll med tanke på att jag började klockan 8.00 imorgon. Känns dock skönt att sluta klockan 13.00, så kan man gå och lägga sig en stund efter jobbet och vakna lagomt till middagen på ett bra humör. Nu ska jag blåsa håret i hopp om att inte vakna med världens frilla imorgon, tjingeling!



Och jim öhman, du är älskadadadadd <3

Jag vet att ni kan, ge mig ett ämne allihop :)

2008-08-01 @ 15:06:43 Allmänt
God dag. Eller snarare god eftermiddag, känns som om hela dagen har gått och ändå är klockan bara 15. Det kanske kan bero på att jag klev upp 8.30 i morse, vad vet jag. Har varit trött hela dagen, gick runt som någon zoombie på jobbet och orkade knappt göra någonting och det blir inte bättre för att man ska orka lyfta hundra flak läsk, nej usch. Men arbetsdagen gick ändå ganska fort och nu är den äntligen slut. Har ont i mina fötter också. Egentligen vill jag bara gå och lägga mig nu, men om jag gör det så kommer jag aldrig att kunna somna inatt och med tanke på att jag börjar klockan 8.00 imorgon så måste jag gå upp senast klockan 7.00, går jag och lägger mig nu så kommer jag aldrig att kunna sova i natt. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.


Från och med nu tänker jag inte skriva mer blogg.
Jag har ingen fantasi och utan fantasi går det inte att skriva blogg. Börjar bli lite uttjatat att skriva vad jag gjorde igår, vad jag gör idag och vad jag ska göra imorgon, så nu får ni komma med förslag om ni vill ha någonting och läsa! tack för mig.