måndagar

2008-01-21 @ 19:51:08 Allmänt
En dag som denna vill man bara dödödödö. Måndagar är hemska!
Har hur som helst lyckats sova tre timmar mellan 4-7. Snart ska jag
byta om och sen dags för träning! Puss /m

skjut mig

2008-01-21 @ 00:09:11 Allmänt
Welcome. Jag orkar inte med en dag till i skolan, och absolut inte en vecka, en månad, flera månader eller hur jävla länge det nu är kvar till lov. Skjut mig, snarast. Efter en lång, lång helg innehållande fest och innebandy så känns det som om jag behöver minst 3 lediga dagar till.
Well, det kan inte hjälpas. Nu väntar sängen.
GOD NATT! puss,.

hjälp mig, någon

2008-01-18 @ 00:18:40 Allmänt

Det är någonting jag missat. Det känns precis som om jag legat i dvala i tusentals år, och plötsligt vaknat upp. Vad har hänt med världen egentligen? Alla olika ideal hos både flickor och pojkar som måste uppfyllas, men framförallt hos tjejer. Man ska ha jeans som man knappt kan andas i, man ska tupera håret, man ska helst vara översminkad och försöka dölja minsta lilla ärr i ansiktet med brunkräm och liknande, man ska ständigt ha en trogen vän vid sin sida (även kallad handväska) man ska supa så mycket som möjligt, eller plugga tills man går in i väggen. För ett år sedan skulle alla kallat detta för "fjortisbeteende" men idag är det bara ideal som en tjej i 16-årsåldern bör följa.
 
För killarnas del ska dem gå runt med kepsar på sne (helst new era) Jeans som går nedanför knäna, dricka hembränt eller sprätta ölen med tänderna, lyssna på svensk hip hop och alltid vara "bäst på fest"  Killar ska aldrig gråta, de ska aldrig visa sina känslor, men slåss är helt okej, för då är man cool. Vad händer med samhället egentligen? Jag låter som en moralkärring, men jag blir irriterad.  Ensam kan jag inte göra ett piss, jag kan bara fortsätta att sitta här och predika om hur saker och ting inte borde vara, men tillsammans mina vänner, tillsammans kan vi skapa en förändring!