Blommor föds och blommor dör, hör hjältars sorgerop

2009-06-23 @ 22:59:03 Allmänt
"uppdatering kommer förmodligen imorgon" men det var bara en vecka sen jag skrev det, för en människa med väldigt dålig tidsuppfattning kan imorgon vara just nu.

Nu är det sommarlov för hela slanten, nästan iallafall. Jobbar fortfarande men nu är det bara två veckor kvar av sommarjobbet och sen är det minsann sommarlov som gäller, jag längtar verkligen! Skolavslutningen skedde torsdag för två veckor sen, vi hade skattjakt på skolan och på kvällen var vi hos sarah och festade, gick väl lite si och så för vissa människor, själv klarade jag mig fint :) Var riktigt trevligt, tråkigt bara att man inte får träffa klassen på hela sommaren. Vi har väl dock tänkt fara och spela volleyboll någon dag, så det blir trevligt.

Midsommarafton i fredags!, på dagen var jag hos min moster och åt god mat och goda jordgubbar med tina, mamma, jim, stein, therese, christian och barnen :) På kvällen åkte jag in till stan och tog hand om min minst sagt alkoholpåverkade pojkvän, men midsommarafton i sin helhet var faktiskt helt okej.

Midsommardagen firade jag och älsklingen ett år tillsammans, vi började med att gå ut och äta tillsammans, och sen gick vi på bio och såg Baksmällen, lätt värd film att se, skiiitrolig! När filmen var slut klockan 23 så for vi hem till Jim och bubblade bubbelpool en stund, sen gick vi och la oss! Var en mysig kväll :)


Har väl inte hänt så mycket mer egentligen, jobbar som sagt i köket på ett äldreboende två veckor till. Är det mest meningslösa sommarjobb jag någonsin haft tror jag, uppskattat dock men det skulle vara roligare om jag fick göra någonting mer än att baka en kaka om dagen och sitta i personalrummet och dricka kaffe. Tiden går så grymt sakta när man inte har någonting att göra.

Snart är det PDOL och snart åker jag till Thailand, hjälp vad jag längtar! Jag ska sola, bada, snorkla, rida på elefanter, äta god mat och dricka drinkar! Det hela blir bara mycket bättre när älsklingen följer med :) Två veckor efter att vi kommer hem fyller jag 18, det ska inte underskattas heller!

Nu ska jag gå i säng och läsa min bok, Kajsa Ingemarsson - Lyckans Hjul <3 och sen ska jag försöka sova, jag ska ju trots allt upp och jobba klockan 7 i morgon bitti. Nu ska jag aldrig mer lova ett blogginlägg, det kommer när det kommer, god natt :)


Jag älskar, älskar, älskar släkt, vänner & familj!
Var tvungen att skriva det, kärlek kan man aldrig få för mycket av.




Jag saknar mitt långa hår, vart tog det vägen?!

förlåt

2009-06-15 @ 23:28:41 Allmänt

uppdatering kommer förhoppningsvis imorgon, nu är jag för trött!