dont feel my pain, just smile back

2010-06-30 @ 18:36:52 Allmänt

Onsdag idag. Vaknade upp hos J klockan 16 och det känns väl såådär att sova till klockan fyra om dagarna, då är ju i princip hela dagen redan slut och kvällen börjar ta form. Men då får man helt enkelt göra det bästa av situationen och hitta på roliga grejer på kvällen istället :) Party till exempel, ikväll står party på schemat! Någon som är sugen? Then give me a call.

http://www.youtube.com/watch?v=kn6-c223DUU
<3

koko

2010-06-27 @ 16:24:45 Allmänt
I brist på annat att göra :)

Senast sedda film:
det måste nog varit The ring 2 som gick på tv igår
 
Senast köpta skiva:
Skiva?! Eh, vet inte.
Sparar till:
en utlandsresa och en I-phone!
Väntar på:
att solen kommer fram så man kan sola igen
Pålägg som gäller:
just idag, kyckling och kycklingkrydda
Dagens dryck:
juice, ofcourse <3
Senaste boken du läste:
Motsatsen till kärlek, kan rekomenderas!
Senaste maträtten du åt:
kassler, ris och MYCKET sambal <3
Senaste klädesplagget du bar:
gula shorts och lila linne¨
Senaste repliken du yttrade:
"alltså dom måste va jävlat cp"
Senaste personen du pratade i telefon med:
emmy ödestrand <3
Senaste personen du fick brev av:
ann-sofie, min gamla lärare
Senaste gången du sov:
uhm, vaknade väl för en timme sen
Senaste saken du köpte:
en snusdosa, om det gills? 
Vad har du gjort idag:
vaknat och ätit frukost
Gillar du svarta kläder:
självklart, svart är fint 
Hur tidigt stiger du upp:
kring elva, vänder jag på dygnet så kring fyra ;)
Hur många par skor har du:
som jag använder? tre tror jag
Var har du ont:
iiingenstans ;)
Kan du stå på händer:
det beror väl på hur man ser det, men nej
det kan jag inte göra :( önskar jag kunde
Vad lyssnar du på för musik nu:
Ingen, jim ser på extreme homemakeover
Vad tycker du om idrott:
aaawesome, kul som fan!
Vad har du för klocka:
bara klockan på mobilen :)
Sämsta sport:
måste nog vara golf, meningslöst som fan

Hihi. Nu har jag iallafall vaknat och funderar på vad dagen har att bjuda på. Natten ska spenderas på Lidgatan, men fram till dess har jag ingen aning om vad man ska hitta på. Kanske åker iväg till mina brudar en sväng i stan och ser vad dom har för sig. Eller så ligger jag bara på soffan och är ledig... Hoppas alla har ett bra lov. Puss /M

wey

2010-06-26 @ 20:46:16 Allmänt
Lördag idag. Dagen efter midsommarafton. Kvällen var trevlig och spenderades med världens bästa tjejer. Vi började hos F med grekisk sallad och vin, vidare till någon fest och sen tillbak till F. Tack så mycket för en trevlig kväll och tack för maten A.

Kom hem från my girl för en timme sen, nu sitter jag på altanen och dricker juice. Kvällen ska spenderas med finaste mannen och möjligtvis ett antal fler. Någon som har förslag på vad man kan hitta på? Känner jag piteå rätt så ligger väl dom flesta hemma och är bakis idag, precis som jag gjorde fram till klockan fem.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen är jag redo för kvällen!
Puss /M

you are my sweetest downfall

2010-06-23 @ 03:42:16 Allmänt

Man förlorar någon men vinner tillbak en annan. Ska jag vara ärlig så har jag ingen som helst koll på mitt liv just nu, jag bara lever. Det känns faktiskt skönt att inte ha kontroll hela tiden. Jag är så oansvarig och det är så jävla skönt. Jag vill leva som en rebell och gå emot strömmen, jag vill inte vara som alla andra, jag vill inte bry mig om alla andra och jag håller på att lyckas.

Stockholmsjobbet kirrat! Åker vecka 29 :) Det känns förjävla skönt att komma härifrån en stund, det är nog precis vad jag behöver men ofcourse kommer jag att sakna alla mina beauties men det sägs ju att äkta kärlek aldrig rostar, så jag håller mina tummar för det. Det känns som om den här sommaren kommer att bli awesome! Jag har faktiskt aldrig haft en sån här bra känsla förut så jag kan bara hoppas på att den håller i sig.

Varför har man inte en coca-cola när man behöver den som mest?
Jag får helt enkelt nöja mig med kranvatten och tråna i sömnen.
God natt mina vänner! Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.

Puss /M

PS. Min mobil är vattenskadad och om någon känner sig manad så vill jag gärna ha en Iphone :)

så alla kan få veta

2010-06-17 @ 18:58:58 Allmänt
Om man kanske skulle ta och lägga sig ner och dö en stund.
Då känns nog saker och ting betydligt bättre efteråt.

we got nothing in common

2010-06-17 @ 17:49:19 Allmänt

Jag hade en gång en vän. Jag undrar vart den vännen tog vägen. Det var en vän som stod mig väldigt nära och för det mesta förstod mig. Människan var det syskon jag aldrig fick, och gav mig den kärlek och värme jag behövde. But now the world has come between us i guess. Jag försöker men till ingen nytta, jag vet att det kommer att sluta med att jag står där ensam ändå i slutändan, så egentligen spelar det ingen roll hur jag gör. Det är kanske lika bra att gå vidare.

wavin' flag

2010-06-15 @ 19:01:45 Allmänt

Om man av någon anledning råkar ramla ner i ett stort svart hål och det verkar helt omöjligt att ta sig upp, då upphör bloggandet. Mitt senaste inlägg publicerades för tre veckor sen, men jag måste säga att jag faktiskt inte mått skit i tre hela veckor men jag har bara inte haft någon lust till någonting.

Studentveckan och studenten är avklarad, jag kan inte riktigt beskriva hur det känns. På ett sätt är det helt underbart att veta att när alla andra börjar om skolan och har gått två veckor och bara vill spy på allting som heter läxor och prov, då har jag förmodligen ett någorlunda roligt jobb att gå till. Jag får börja tjäna mina egna pengar och göra precis vad fan som helst med dom. Samtidigt känns allting så jävla svårt, det hade varit skönt att få gå i skolan åtminstone ett år till utan att behöva bry sig om någonting, bara gå upp på morgonen 07.00 och gå hem igen 15.00 precis som det alltid varit, i tolv år.

Just idag är jag väldigt lycklig, allting känns så jävla fint och jag känner en känsla jag inte känt på väldigt länge, det är underbart! Livet börjar nog ordna upp sig after all. Jag är inte världens hjälte, jag kan inte uträtta mirakel, jag kan inte gå på vatten, nej jag kan faktiskt inte göra någonting speciellt som ingen annan kan, men jag tycker ändå om att vara mig själv, väldigt mycket.

(Ps. Jag saknar dig)