every step you take

2010-04-29 @ 12:20:17 Allmänt
Jag håller bokstavligen på att hungra ihjäl! Efter pulver i fyra dagar kan man väl inte begära annat. Börjar bli aaaningen less på smakerna också. Blåbär, jordgubb och choklad men alla tre smakar egentligen pulvermos med vatten.

Idag ska jag till luleå och förhoppningsvis shoppa upp alla mina pengar. Jag behöver en studentklänning, en valborgsklänning, två par skor, halsband, armband, blommor till håret, ett puder och såklart alkohol. I hope valborg going to be aaawesome! Ska spendera morgondagen tillsammans med empolito och felice, med middag, vin och förhoppningsvis party mot kvällen ;)

Nä, nu ska jag gå ut och ta mig en rök, sen skaka ihop en lunch!
Adios amigos /M

blää

2010-04-27 @ 16:16:27 Allmänt
Idag orkar man it ens blogga. Jag vill ha en vattensäng, ett duntäcke, sköna tofflor och en väääldigt bra film. Skulle förmodligen somna inom 2 minuter så trött som jag är. Blir en tidig kväll ikväll.
PEEEAAACE!

signs misleading to nowhere, city of the damned

2010-04-25 @ 23:43:05 Allmänt
Det kryper i fingrarna, jag behöver skriva.. helst hur mycket som helst. Men vad ska jag skriva om? Jag sitter här varje kväll och känner bloggar-sug, men när det väl kommer till kritan vet jag fortfarande inte vad jag ska skriva om, så då slarvar jag ihop någonting i stil med "jag har gjort, jag ska göra, jag tycker" och mer än så blir det inte. Jag vill skriva någonting som betyder nåt. Jag vill att folk ska säga "wooow" när dom läser och verkligen bli inspirerade, jag vill beröra och få folk att känna.

Jag har som sagt funderat väldigt, väldigt länge på att skriva en bok men handlingen släpper liksom aldrig. Jag har tänkt och kommit fram till en hel rad olika handlingar men så fort jag knäcker idén så ploppar det upp en ny, och den nya är alltid bättre.

Är det ingen som har några förslag på handlingar? Vilka böcker är trevliga att läsa? Om jag skulle skriva en bok skulle den bli helt kick-ass-awesome! ...för jag är så jävla bra.

Nu ska jag lägga mig och sova, och tagga upp för skolan imorgon. Kök hela dagen lång och sen skellefteå med pernilla för studentkläds-shopping, yey!

Puss /M

blå, blå vindar och vatten

2010-04-25 @ 19:14:26 Allmänt

Det känns som om det kryper i hela kroppen! Sommarn är verkligen påväg nu tror jag. Jag har plockat fram cykeln och det känns helt underbart. Det börjar pirra i hela kroppen när jag tänker på att det bara är några få skoldagar kvar nu, studentvecka, studentkvällen, studentfesten och en heeel sommar med värme. Förhoppningsvis ska jag och min bästa vän åka utomlands på våran 19-årsdag. Håll tummarna att vi har råd.

Vad tycker du är bäst med sommarn?
Puss /M


för jag ska ta studenten, fyfan vad jag är bra

2010-04-19 @ 21:29:20 Allmänt

Jag tror ögonen snurrar tre-dubbla varv i skallen på mig. Fyfan vad trött jag är! Jag hade ju tänkt att åka hem från emmy och lägga mig i ett bad med ansiktsmask och sen lägga mig i sängen och läsa tills ögonen ramlade ihop men nu sitter jag helt plötsligt hos jim, och jag vet inte riktigt hur det gick till :) Han har iallafall lovat att han ska följa mig och bada, bara han får tummen ur...

Önskelista på examenspresent;
1. En utomlandsresa (!!!!)
2. En tatuering
3. Fina knivar
4. ALKOHOL
Tack på förhand ;)

<3

2010-04-17 @ 11:56:15 Allmänt

Jag saknar en kär vän, väldigt väääldigt mycket!!

SNÄLLA KOM TILLBAKA! :(:'(

tonight i'm gonna find a way to make it without you

2010-04-17 @ 11:46:44 Allmänt
Det gick minst sagt vilt till igår, kommer inte riiiiktigt ihåg allt! ;-) Huvudvärken rättar sig där efter, fyfan! Ikväll blir det förhoppningsvis en lugn kväll, ska vara hundvakt till mikro tillsammans med min käre vän empa. Vi kanske busar till det hela och dricker lite vin också. Ha en trevlig lördagkväll allihopa! Puss /M

It used to be a funhouse but now it's full of evil clowns

2010-04-12 @ 22:23:44 Allmänt

Jag tror faktiskt att jag hittat motivationen helt plötsligt, det känns mystiskt. Fråga mig inte vart jag fått den ifrån men den kom helt plötsligt som ett brev på posten. Idag har jag faktiskt varit ute och joggat med mamma och nu är jag inne på min sista cigg sen är det finito!

Känslor? Det finns ett tusentals olika att välja mellan, vem har kommit på alla känslor egentligen? Och vem har kommit på namnen till allihop? Namnen på känslorna kanske är uppkallade efter människor som hade olika känslor. Ändå coolt och få en känsla uppkallad efter sig. Det var säkert någon stackare som hette Glad eller Ilska förr länge sen. Det hade varit trevligt om det vore så.


Idag var vi fem stycken i skolan tror jag, det känns lite mystiskt att vara så lite folk. Vi är inte så stor klass från första början och att då två tredjedelar är borta gör inte saken bättre. Det är rätt tyst och skönt när vi är så lite folk men allting hade blivit så mycket enklare om vi vore lite fler. Meeen självklart blev min dubbelpanerade rödspättafilé helt aweesoome ändå! (det var ju jag som gjorde den)


Imorgon ska jag och min bästis ha movie-night och ta en promenad till stan, vi tänkte även hinna med att mysa lite med hennes kisse-bäbisar. På tv-listan står följande: dating in the dark, desperate housewives, cougar town & christine <3

Nu ska jag spendera lite tid med mina battlefield-män och resterande tid med min real-man i sängen :) Puss /M


om jag var lebb skulle jag älska dig hårdast.

ååhåhhåhhhhh jag har världens bästa

2010-04-11 @ 03:42:54 Allmänt

Måste bara skriva att jag har världens fiiinaste pojkvän innan jag går och lägger mig <3
Puss på dig älskling, du vet att jag älskar dig mer än allting annat.

(den bjuder jag på, helt gratis)

serier är ljuvliga!

2010-04-09 @ 17:02:57 Allmänt

När jag kollar hur många som läser bloggen är det ungefär kring tjugo stycken varje dag, men ingen av dom tjugo komenterar ett enda dugg. FAN VA TRÅKIGA!

Snart ska jag och jim och äta med hans mamma och pappa på statt för att fira att han klarade körkortet igår :* Jag håller på att hungra ihjäl och jag längtar massor! Tycker ni om mat? Då tycker jag absolut ni ska se stjärnkockarna som går på kanal4. Jag har precis sett klart alla avsnitt på tv4play. Min favoritmänniska vinner <3 :)

Har även hunnit med att se hela säsong 2 av paradise hotel på två dagar, vilket innefattar 24 avsnitt. Good job madde (Y) Nu ska jag gå ut och ta en rök, sen blir det matimatimaat.


(var tvungen att ta bilden, den passade så bra till min header)

dumma bortförklaringar och ursäkter...

2010-04-09 @ 01:53:15 Allmänt
Allt för ofta sitter jag och funderar för mig själv och kommer fram till slutsatsen att "nu jävlar ska jag ta tag i saker och ting" men i slutändan händer det ingenting ändå. Motivationen försvinner, det spelar egentligen ingen roll vad det är jag ställt in mig på att göra.

Jag skulle behöva;
- ta mitt körkort
- skaffa mig ett sommarjobb
- få ett godkänt i matematik
- börja träna stenhårt
- sluta inta nikotin

Men i slutändan sitter jag ändå här och bara tycker synd om mig själv, vart ska jag hitta motivationen egentligen? Jag menar inte att mitt liv är tragiskt och skittråkigt, men det hade varit lite trevligare om jag kunnat uppfylla det jag peppar mig själv till att klara,. En vacker dag ska jag verkligen beta av sakerna på den där listan en efter en, men en vacker dag är inte idag.

Puss /M

vad finns det att säga?

2010-04-07 @ 23:23:22 Allmänt
Jag tror det här är det mest meningslösa lovet som skådats. Jag har suttit hemma hos jim varenda dag sen vi fick lov, emellanåt har vi även haft tid att bubbla bubbelpool en stund men annars har vi bara suttit här framför varsin dator. Det kan ju iofs vara rätt skönt, men det blir lite långvarigt fyra dagar i streck. Vi har dock promenerat två dagar i rad till seven-eleven och inhandlat ett och annat, jag köpte bland annat en Solo-tidning som jag inte ens öppnat. Imorgon har älskling teori-prov, önskar han all lycka :*




Nu ska jag ta en kvällsrök & sen hoppa i säng! Puss /M
(jag skulle kunna döda vem som helst just nu för en kartong jordgubbar)

helloo dudeeees

2010-04-04 @ 22:50:20 Allmänt

Idag känns det verkligen skönt att veta att en hel veckas lov ligger framför en. Nästa tatuering kommer på tisdag och där med min fjärde, det börjar faktiskt arta sig :) Gårdagskvällen blev väl inte riktigt som planerad men när jag tänker efter var den ju inte helt värdelös ändå. Sitter hos älsklingen nu och gör lika mycket som man brukar en söndag, känns skönt att inte vara påväg hela tiden, jag behöver en söndag med jim och ett FETT påskägg ;)

Nu ska jag spendera lite tid med mina män, ciao!

är dom inte för underbara?
PUSSS PÅ ER

you've got the beauty inside

2010-04-03 @ 00:57:03 Allmänt

Det här är patetiskt, jag förstår egentligen inte varför jag fortfarande bor kvar här. Jag hade kunnat vara någon annanstans nu, vart hade egentligen inte spelat någon roll men jag hade sluppit vara just där jag är idag. Ena dagen tror man att man har vänner, som visar sig vara någonting helt annat dagen efter. Jag förstår inte att man går på det gång på gång, det måste bero på att man tror för gott om alla människor, jag tror nog för det mesta att alla människor har hjärtan av guld, men i fortsättningen får jag nog börja tänka om en aning.. Jag kan inte annat än att bli irriterad, allting är så sjukt patetiskt! Egentligen orkar jag inte ens lägga tid på att tänka på det, men det känns som om ilskan försvinner en aning om jag får skriva av mig lite.

Som tur är har man ju trots allt de riktiga vännerna som aldrig sviker. Min mamma, min pojkvän och min bästa vän kommer nog att stå vid min sida så länge jag lever hoppas jag. Det är dom enda människorna som jag vet står kvar där trots all skit. Jag ger er ett stort hjärta.

Nu sitter jag här och försöker dränka mina sorger och min ilska i coca-cola men det funkar väl ungefär lika bra som att fiska utan fiskespö. Jag får helt enkelt försöka med någonting annat, lite battlefield kanske. Hoppas alla har en bättre långfredag än mig, hejdå!

Nu har jag bestämt mig, jag SKA skriva en bok.