go'dag

2009-03-31 @ 15:52:27 Allmänt

Idag är det tisdag och idag är det en jobbig dag, rolig men jobbig. Jag orkar inte hålla mig seriös det minsta och det resulterar i sura lärare, framför allt sista lektionen som varar just nu, Dietik med ann-sofie. Försöker av möjligaste mån att försöka lyssna men det försvinner på något lustigt sätt ut genom andra örat direkt. Kolhydrater hit och protein dit.. jag orkar inte lyssna.

På torsdag har vi samhällsprov i samhällsekonomi och jag kan inte påstå att jag har en endaste aning om vad det handlar om. Riksbanken, den offentliga sektorn och realkapital - hjälp! Om jag bara orkade så skulle jag säkert lyckas med det mesta, men jag orkar inte ens engagera mig det minsta i varken samhälls eller ekonomi.

Idag ska vi åka och spela lasergame med klassen, väldigt trevligt! Vi slutar om en halvtimme, så då ska jag och sarah till stan och äta någonting, och sedan försöka plugga lite, så mycket som möjligt. Klassen ska mötas klockan sex utanför lasergame, så vi får väl se vad som händer.

Annars händer det inte speciellt mycket faktiskt, livet rullar på som vanligt och jag försöker stå ut fram till sommarlovet. Inga dagar är så hemska som dagarna innan ett väldigt efterlängtat lov. Men dagarna kommer och går precis som vanligt.

Nu ska jag gå hem, ha en bra dag!
Puss /madelene

Solsken kan lysa upp även den mest ledsna

2009-03-26 @ 15:08:11 Allmänt
Hej och hallå! Idag är det en bra dag. Jag har ingen aning om varför jag tycker att denna dag är bättre än någon annan dag, men det känns bara som om den här veckan har gått så otroligt lätt och tiden bara blåst förbi. Nu är även torsdagen avklarad i skolan, så nu återstår bara fredagen och imorgon är det köksdag för hela slanten! Jag och sarah ska köra bullrace, vi planerade att hinna med två hundra bullar så vi får väl se om vi kan hissa flaggan i topp! Haha.

För övrigt är det väldigt, väldigt fint väder ute för en gångs skull. Solen skiner som bara den och står man still så värmer den faktiskt också en aning. Antalet grader skulle väl kunna minskas med minst 10 grader för att ligga på noll, men det är bättre med -10 och sol än nollgradigt och moln. Himlen är blå och tittar man ut genom fönstret i min källare så ser det ut som om det vore sommar ute. Sol, blå himmel och trädtoppar, underbart. Jag längtar verkligen. Det är verkligen inte länge kvar nu, det är bara att börja räkna ner.

Nu är det dags för middag och sedan 98-träning!
Pusshej.

tänk om allt var lika enkelt

2009-03-25 @ 00:16:06 Allmänt
Jag har hittat honom och jag har ingen aning om vad jag ska göra..
Hjälp mig, jag har hittat min pappa.

Ingen kan vara nere med en ballong! - Nalle Puh

2009-03-23 @ 23:11:06 Allmänt
God kväll, nu sitter jag här framför mammas bärbara dator vid köksbordet och skriver, på något sätt känns det mer inbjudande att blogga om jag slipper gå ner till mitt mörka rum i källaren och sätta mig. Visseligen är det färdigt nu efter all mublering och rumstrering men det känns ändå lite sådär. Jag vill också ha en bärbar dator. Jag skulle kunna sälja min och köpa en bärbar för pengarna, men jag älskar min dator, min skärm och mitt tangentbord så det skulle nog inte fungera.

Gymnastiken bestod som sagt av badminton, det var faktiskt roligare än jag trodde att det skulle bli, bortsett från att halva klassen sög så var det väldigt roligt :) Nästa gympalektion skall jag hålla i någon ledaruppgift, fråga mig inte varför jag tagit på mig det för jag har inte en aning om vad jag ska göra, prestationen är väl inte alltid på topp i min klass så det kan bli lite knepigt. Efter skolan åkte jag och handlade med mamma på Ica, och sen åkte vi hem och började med middagen. Fläskfilé, potatisgratäng och sallad, salladen var världsbäst <3 Jag tror att jag skulle kunna leva på sallad resten av livet, om man bara fick använda rätta ingredienserna i salladen. Fast utan makaroner hade jag nog inte klarat mig heller tror jag, så det får helt enkelt bli en pastasallad. Idag har jag däremot fettat till tusen, har ätit middag, godis och daimtårta med grädde. På toppen av allt har jag bara legat på soffan och kollat på tv, och även hunnit vila en stund. Enda prestationen jag åstakommit idag måste nog varit min promenad med hundarna efter skolan. Men man kan ju inte vara på topp jämt.

Har precis smsat med Kerstin, det blir inget DM-spelande i helgen på grund av för lite spelare och inget engagemang. Det kan göra mig väldigt, väldigt irriterad. Har man spelat innebandy i en hel säsong så kan man väl iallafall försöka fullfölja det hela? Antingen kör man fullt ut eller så kör man inte alls, men det är ju rätt uppenbart att de flesta inte tänker som jag. Nå ja, det blir nog bättre att skita i hela DM-spelandet än att halva laget ska spela på sparlåga och vi ska förlora allt.

Och sen var det allt det här utanför innebandyplanen, skolan tillexempel. Jag vet inte riktigt hur det går med den, jag skulle vilja säga till mig själv att det går bra och att jag sköter mig fint, men jag vet inte riktigt om jag ljuger då eller hur allting egentligen ligger till. I matte vet jag att jag verkligen inte ligger bra till, resten har jag faktiskt ingen aning om men vi får väl se, det börjar närma sig ett utvecklingssamtal snart tror jag.

Annars är allting bara bra, jag har världens bästa pojkvän som jag älskar.
9 månader i fredags, och förhoppningsvis mycket, mycket längre.


Thailandsresan är nu bokad för övrigt, 10 augusti åker vi - jag, älsklingen, moster och morbror.
Jag längtar redan!

Nu är klockan snart elva och det är hög tid för sminkborttagning, tandborstning och läsning. Jag läser världens bästa bok men jag har inte en aning om vad den heter, handlar iallafall om en mamma som är fostermamma till massa ungar med olika problem, varav en är världens gulligaste. Sex åring med ätstörningar, har blivit slagen, våldtagen och behandlad på de mest hemska sätten. Den är väldigt hemsk men ändå bra, det får en verkligen att förstå hur bra man har det. Well, nu ska jag iallafall gå och lägga mig. Det är en nu dag imorgon och skolan väntar.. god natt /m

Kärleken involverar alla sinnen - också det sjätte.

2009-03-23 @ 09:22:06 Allmänt
Den 23 mars, vart tog hela vintern vägen? Vart tog hela sportlovet vägen och vart tog hela APU:n vägen? Nu är det skola igen och inte alls speciellt långt bort ifrån ett sommarlov, och ännu närmare ett påsklov. Det känns verkligen som om jag skulle behöva ett påsklov nu, bara få ligga och sova lite som man vill och inte alls behöva bry sig om någonting egentligen.

Nu har jag dietik, det är aningen roligare än foto A, så himla mycket roligare faktiskt. Vi håller på med någonting som heter Kostkoll men ingen har någon aning om hur man sparar det man gjort, så det blir lite svårt. Snart ska vi äta frukt och sen har vi svenska, efter svenskan har vi en jättelång lunchrast bestående av kaffedrickande och yatzy-spelande :) Sista lektionen har vi gympa, och förhoppningsvis får vi spela badminton (!!!) mycket, mycket bättre än fotboll och handboll. Well, hoppas att alla får en trevlig vecka, nu ska jag och sarah äta frukt. Tjing!

och jag lovar att så fort jag orkar så ska jag börja uppdatera mer ofta, förlåt

sportlov

2009-03-03 @ 15:44:54 Allmänt

God dag. Idag är det tisdag, idag är det sportlov. Även igår och hela veckan kommer att bestå att sportlov. Nu har jag avklarat hela tre veckor av praktiken. Det är faktiskt mycket roligare än jag trodde att det skulle vara. Alla är helt underbara och skulle det mot förmodan bli tråkigt så gör alla de anställda det tråkiga till kul ändå! Ja, jag är verkligen nöjd med mitt val av APU-plats.

Jag har ingen aning om vad jag ska göra på sportlovet egentligen. Igår satt jag och jim och spelade tv-spel, väldigt trevligt må jag säga. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, skulle iofs behöva plugga lite på mina restuppgifter men det orkar jag verkligen inte. Inte på lovet.. Imorgon ska jag på IKEA och handla möbler till mitt rum (!!!) äntligen händer det någonting. Skall även inhandla tavlor, hyllor, speglar osv. Efter IKEA är det träning som gäller, förhoppningsvis mer givande än söndagens när vi var fem stycken varav en vrickade foten. På torsdag ska vi mest troligt till Jims farmor och farfar och köra skoter, bada och mysa på. Fredag har jag ingen aning om vad jag ska göra, lördag och söndag har vi sista seriematcherna. Vi får väl se hur det går..
 
I fredags hade vi "team-building" med flickor98, och det var
sannerligen skoj må jag säga -  bilder kommer inom kort!


Nu har jag precis duschat och ska lägga mig framför tvn och äta godis i väntan på middagen, och jag vet, man ska inte äta godis före maten. Hoppas alla får ett trevligt lov, ta hand om er :)