God dag.

2009-04-30 @ 12:42:16 Allmänt
God dagens. Just nu sitter jag i skolan och har engelska, egentligen. Idag har det väl inte varit allt för jobbigt. Morgonen började med samhällslektion i 50 minuter, och sedan svenska. Lunchen varade i cirka 50 minuter och nu har vi engelska. Sista lektionen för idag.

Ikväll är det valborgsmässoafton. Jag och Hanna ska bara vara hemma hos mig och grilla, spela spel och mysa :)
Vi får se vad som händer, vi kanske går ut en stund och kollar på eldarna också, haha.

Imorgon är det fest med vänner som gäller ;> Läängtar!


Nu ska jag så småning om börja fara hem, lärorik uppdatering!
Ha en bra valborg och en trevlig helg,.

asdfghjkl

2009-04-16 @ 00:08:55 Allmänt
Mina bloggar är tydligen väldigt, väldigt ointressanta och tråkiga. Men vet ni hur mycket jag bryr mig? Jag skriver enbart för min egen skull, inte för någon annans så ni behöver inte tycka om det ni läser. Låt bara bli att läsa det.

vad är det för fel på er?

2009-04-06 @ 23:39:00 Allmänt
Här sitter jag och dricker citronvatten, byter snus var 15 minut och fryser om händerna. Ska detta vara en roande och framför allt givande måndag kväll? Det finns så mycket jag vill prestera hela tiden, men egentligen blir ingenting gjort ändå. Jag skulle vilja prestera något hos mig själv, men framför allt hos andra människor. Låg länge igår och tänkte på svälten i Afrika, om krig och om alla miljontals barn som förlorar sina föräldrar varje dag. Jag förstår inte varför vi ens kan ha mage att klaga på dålig skollunch eller fula kläder när det finns människor som varken har mat eller kläder för att överleva. Är det verkligen rättvist? Jag är sjutton år och bor i världens minsta stad i Sverige, om jag tänker efter så känns det som om mina ord har rätt liten betydelse egentligen, och ensam kan jag ingenting göra. Varför kan vi inte vakna, varför kan inte hela världen vakna och försöka hålla sams istället? Jag vet att det är helt omöjligt men vi lever å andra sidan på samma jord, så varför inte samsas och försöka gå mot en förbättring istället för att fortsätta kriga så som vi gör i dag? Det är hemskt, en vacker dag ska jag skapa förändring för en bättre framtid. Den vackra dagen kommer. Inte idag, inte imorgon men någon dag. Det lovar jag.

Jag kan skratta mig lycklig för att jag sitter här i mitt rum. Mätt, nyduschat och med världens skönaste tofflor på fötterna. Fryser jag kan kan bara gå och hämta ett täcke eller lägga mig i ett varmt bad. Blir jag hungrig kan jag gå upp i köket och snöra ihop någon snabbmat, för att sedan klaga över att vi inte har smör eller mjölk. Är jag uttråkad kan jag se på tv, läsa en bok eller ringa till någon av mina vänner. Jag tycker att mitt liv är tråkigt och jag bara sitter och klagar dagarna i ända om hur meningslöst allting är, och att jag vill göra någonting för att variera vardagen. Medan jag sitter och klagar över hur tråkigt mitt liv är, så kämpar resten av världen för att överleva dagen. Är vi inte själviska, är det ingen som håller med mig?

Nu ska jag iallafall dricka upp mitt citronvatten, spotta ut min snus, borsta mina tänder och krypa ner i sängen för att än en gång gå till skolan och bli less i brist på prestationsångest på mattelektionen. Men aj vad jag älskar mitt liv, mitt liv är helt underbart och jag har i princip redan allt jag behöver, allting som jag vill ha det har jag inte, men man kan inte få allt i världen. Jag skulle mycket gärna kunna ge bort allt jag äger för att förgylla någon annans liv och då menar jag inte att jag ska ge bort min dator till någon snobbig brud vars egen dator pajjat, utan jag skulle sälja min egen dator och skicka pengarna till någon som behöver dem mer än mig.

Vi hörs och ses!
Och jag älskar min mamma, min pojkvän och mina vänner.












Hjärtskärande bilder, HEMSKA!