Reseblogg

2009-08-23 @ 14:29:28 Allmänt
Nu har vi bråttom, ska snart ut och äta men jag tänkte bara skriva en liten uppdatering innan vi går. Egentligen har vi inte gjort så mycket mer den här veckan än förra. Vi solar, badar, äter god mat och njuter av semestern. Vi har även hunnit med en liten fisketripp, men vi fick bara småfisk :( Cirka 60 stycken dock. Idag kom vi tillbak från Koh Pangan, så nu är vi på Samui igen. Vi bor på ett hotell som heter Co Co Palm, fast vi bor inte på hotellet, utan i en Bungalow med connecting-rooms.

Nu är vi inne på sista veckan, så nu ska vi väl inte göra så mycket mer än att ligga och slappa vid poolen och kanske åka och shoppa någon dag också innan vi åker hem. Hoppas alla classmates har det bra i skolan, vi ses om 1 vecka :D

Reseblogg

2009-08-15 @ 14:14:31 Allmänt

Dag 4,5

Hallå där! Här är det fortfarande lika varmt och poolen är fortfarande lika blöt.
Igår var vi som sagt på elefantridning och skulle promenera upp till något vattenfall, så vi hyrde då moppar och körde till någonstans, därifrån åkte vi elefant upp genom djungeln en bit, och det var läskigt må ni tro. Kändes som man skulle ramla ur vilken sekund som helst. Bilder kommer när jag kommer hem ;) Vi fortsatte upp för berget gående, och det var varmt som bara den, och världens knorvigaste stigar. Tillslut kom vi äntligen fram till vattenfallet där vi badade i värmen. Det var dock inte så stort som vi trodde att det skulle vara, men det var fint ändå.

På kvällen gick vi som vanligt ut och åt god middag på en fin restaurang,..

Idag har vi legat vid poolen hela dagen, jag har flagnat i pannan och på nyckelbenen :( Men det går förhoppningsvis över :D Nu sitter jag och jocke i lobbyn, jim sover och tina duschar. Vi ska så småning om ut och äta middag, blir säkert trevligt!

Ha det så bra, vi ses!

Reseblogg Thailand

2009-08-13 @ 14:14:00 Allmänt
Dag 1,2,3

Har inte haft tillgång till internet dom första två dagarna, men nu har jag det.. finally ;) Flygresan tog alltså mer eller mindre 13 timmar, men den var faktiskt inte så hemsk som jag trodde att den skulle vara. Allting gick förvånansvärt smidigt. Var dödstrött när vi kom fram och med tanke på värmen så blev allting mycket värre, men vi fick ett jättefint hotell med världens mysigaste pool och strand. Har ätit världens godaste majs på stranden och mått gött ;)

Idag har vi bytt hotell så nu bor vi på något aningen dekigare hotell (men billigare), jag och jim har köpt oss googles (xD) så vi har legat i poolen hela dagen och chillat. Jag är sönderbränd och det svider som fan men vi har det toppen ändå! Imorgon ska vi tydligen hyra moppar och fara till något ställe en mil bort och bara mysa på med elefantridning, "monkey show", bada i något vattenfall och sådär.

Nu har Tina och Jocke gått ner till baren och sitter väl förmodligen och väntar på mig och Jim, så vi borde nog snabba på en aning, börjar faktiskt kurra i magen, klockan är ju 19.10 här nu. Ni får ha det så bra allihop! Hoppas det regnar! :D Hör av mig om någon dag, pussss.