hjälp

2009-02-18 @ 19:07:41 Allmänt
Var mer än en vecka sen jag skrev sist, men det kan inte hjälpas. Jag har MASSOR att göra nu, hinner knappt trycka igång datorn så måste jag stänga av den igen. Som nu tillexempel, jag var bara tvungen att starta datorn för att ladda hem en låt, och nu måste jag stänga av. Har träning om en timme, ska hinna byta om, hämta ut pengar, hämta upp cissi och åka till hortlax tills dess. Får uppdatera senare, lovar att jag ska uppdatera!

I believe in Karma, what you give is what you get returned

2009-02-04 @ 00:13:46 Allmänt
God kväll. Jag önskar att jag kunde säga att jag haft en bra dag och att allting har varit lika trevligt som alltid. Det kan jag inte påstå att jag kan säga.. Dagen har varit hemsk. Redan i morse började det med en argumentation om foundation och brunkräm, min pojkvän påstod sig veta bättre om sånt än vad jag gjorde, jag blev arg :) Det gick dock över snabbt, men så fort jag kom till skolan så sjönk humöret igen, vi hade samhällslektion och världens sämsta samhällslärare var dum i skallen - som vanligt! Jag kan säga att det var den sista samhällslektionen jag hade med honom. Jag har två alternativ, 1. Ha samhälls med B:arna, 2. Inte ha samhälls alls. För jag vägrar att ha en enda lektion till med honom. Jag blir arg och irriterad så fort jag ser honom. Har någon träffat hitlers efterträdare? Inte? Isåfall kan ni komma och vara med på en samhällslektion med min klass så ska ni få se vad jag menar, han är hemsk!

Dagen skulle ha blivit bra mot slutet när jag efter många om och men försökt komma över dumskallen, men då kom jag på mig själv att jag inte gjort mitt prov i "arbetsmiljö och säkerhet" så det sket sig kan man säga. Vi ska nämligen skriva vårat eget prov, så att läraren kan se hur vi formulerar frågor, vilka frågor vi ser som viktiga och vad vi svarar på dom. Jag spenderade alltså mina timmar mellan 20-23 med att försöka plocka ut 20 frågor ur ett kapitel på 20 sidor. När jag hade läst igenom hela kapitlet var jag uppe i tre frågor, så redan då såg jag ju att det skulle bli väldigt, väldigt lyckat. När jag tre timmar senare lyckats skrapa ihop hela 10 frågor ringde jag till sarah, med aningen irritation i kroppen. Hon var lika lost som jag. Hon hade elva frågor och hade lyckats ungefär lika bra som jag.. Vi kom fram till att det får vara nog, och så får vi se vad som händer.

Jag sköter skolan så bra nu för tiden, yey! Not. På torsdag har vi en muntlig redovisning på engelska om en artist, vi ska skriva fakta om artisten, varför vi valde just den artisten och analysera låten. Jag har inte ens valt artist och det är två dagar kvar. Jag är bra. Jag vet inte riktigt vad det är med mig, jag orkar helt enkelt inte. Orken fanns där för inte allt för länge sen, men jag gav upp någonstans på vägen. Jag vet att man inte ska ge upp, men i mitt läge orkar man bara ge upp, det finns ingen ork till någonting annat. Jag tänkte göra ett sista ryck nu innan APU:n men det gick inte, jag orkar inte hela vägen fram. Jag får helt enkelt krypa sista biten och ta smällen när vi kommer tillbak från APU:N. Den börjar nästa vecka, och vi slipper skolan hela fem veckor! Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen, ingenting utav det är bättre än det andra. Men förhoppningsvis kan jag gå hem lite gladare, mycket tröttare efter en dag. Det må vara jobbigt att ha praktik, men ingenting är jobbigare än att sluta en skoldag och vara gråtfärdig av ilska.

I helgen var det tänkt att jag skulle på klassfest (med min klass såklart) men det sket sig det också kan man säga, jag har samling i öjebyn klockan 05.20 på lördagmorgon så det blev inte mycket till klassfest för mig. Visst kan man ha en klassfest utan alkohol, men då skulle jag snarare kalla det klasskalas eller någonting liknande. Nåja, man får ta det för vad det är. Jag är förhoppningsvis dubbelt så utvilad på lördagen då. Jag ska iallafall dit en stund och se hur det går för alla fyllon, och sen ska jag skratta mig lycklig för att jag är nykter och inte spyr och har mig.

Nu har jag skrivit av mig, egentligen var det bara "dumskalle-delen" som var viktig att få skriva om för att få ut ilskan, men när jag väl var igång så var jag såklart tvungen att babbla på lite till. Nu ska jag gå och lägga mig och läsa mina extremt välformade provfrågor, och sedan ladda upp för sista jobbiga skoldagen den här veckan innan jag lämnar herrgårn i hela fem veckor!

Btw så har jag tänkt väldigt mycket på framtiden dom senaste dagarna. Vad ska det bli av mig egentligen? För två år sen var jag fast besluten om att bli bartender, jag sökte hotell och restaurang och kom in. Nu, två år senare, måste jag säga att jag känner mig aningen vilse. Jag har ingen som helst aning om vad jag vill bli, eller varför jag går den linje som jag gör. Vill jag verkligen jobba sena kvällar, helger och lukta mat varenda natt när jag kommer hem från jobbet? Är det så jag har tänkt att mitt jobb ska bli? Vill jag sitta i timvis och lära mig hur man blandar drinkar innan jag är färdigutbildat bartender? Nej, det är nog inte vad jag vill. Jag är inte tjejen som älskar att gå runt i kjol och höga klackar, men visst skulle det någon gång kännas skönt att komma hem från jobbet med håret i en snygg boll på huvudet, läppstift på läpparna och någon snygg kavaj. Men nej, min framtid kommer förmodligen bestå av risigt hår med matrester i, uttorkade läppar dränkta i lipsyl och oändligt många, långa duschar och tusentals massager.. eller också blir jag uteliggare, sopgubbe, latrintömmare eller någonting annat trevligt.. god natt!

(Jag vet, dagens inlägg var väldigt positivt och glatt)
 Jag älskar min pojkvän, min mamma och mitt snus.
och jag vill ha en till tatuering, ge mig det.

Ad nocendum potenses sumus, så det så!

2009-02-02 @ 09:20:50 Allmänt
Tredje raka vinsten igår, det börjar kännas som om vi lärt oss spela innebandy nu faktiskt. Har gått oerhört bra på senaste tiden. Igår hade vi iallafall hemma match mot Taif, vinst med 9-3 :) Skönt.

Idag är det måndag igen, jag orkar inte med fler måndagar i skolan. Det här blir dock sista måndagen i skolan på fem veckor nu, nästa vecka går vi ut på APU i fyra veckor, för att sen ha lov vecka 10. Egentligen tycker jag inte alls om APU, men när det rör sig om så pass mycket tid, så får man helt enkelt försöka se det från den ljusa sidan och göra det bästa av situationen!

Kommande helg var det tänkt att det skulle vara klassfest fredag, men när jag fick reda på att jag har samling 05.20 på lördagmorgon för avfärd till gällivare försvann tagget för klassfest av någon konstig anledning. Jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det här, vi får se!

Nu ska jag spela spel och invänta 10.20 då vi får sluta. Tjingeling!