fredagsmys är överskattat

2009-11-20 @ 20:42:05 Allmänt

God kväll, ännu en fredag är här och den här fredagen är faktiskt bättre än dom andra fredagarna tre veckor tillbak. Jag är nämligen klar med min praktik nu, äntligen! Inte för att det har varit så hemskt, men bara det att jag gått upp 05.50 varenda morgon i fyra veckor gör att jag är spyless.. På måndag är det iallafall skola igen och slutspurt innan jullovet. Matematik, matematik, matematik är ungefär det som snurrar i min skalle just nu när jag tänker på skolan. Ligger tre kapitel bakom med ett IG i bakfickan, känns inte så roligt att ta studenten med ett IG i matte. Måste verkligen skärpa mig på riktigt nu, det är inte länge kvar så är sommaren här och chansen är över.
Och på tal om sommar, vart har egentligen vintern tagit vägen? För första gången i november så känns det faktiskt som jag bor i södern, regnet har piskat i marken hela dagen och det finns inte en antydan till snö. Det vita som en gång låg där försvann över en natt och nu är det som om det aldrig funnits. För min del får det gärna vara sånt här väder fram till julafton, men jag tror faktiskt att jag vill ha en vit julafton. Det är skönt att kunna gå utanför dörren utan att stå i hallen och klä på sig lager på lager innan man öppnar dörren för att inte frysa ihjäl. Minus 10 är ungefär lagom i november, gruvar mig bara för när det börjar gå ner mot -26, det är då man önskar att man bor i södern, eller utomlands. Vi håller tummarna för att kylan håller sig i styr i år.

Julklappar, julklappar, julklappar.. vad köper man till en pojkvän som har allt, och inte önskar sig något? Hjälp mig, det är svårt sånt här.

Nu har jag annat för mig, ha en trevlig helg.

asdfjö

2009-11-13 @ 16:22:54 Allmänt

JAG HATAR DIG!!!!! DU FÖRSTÖR MITT LIV.. DU ÄR SÅ JÄÄVUUULST DRYG OCH STÖRD I SKALLEN. ja ork it längre,.

hellooooyeaa

2009-11-11 @ 19:03:16 Allmänt

Det är rätt fint ute i världen nu, iallafall i sverige.. iallafall i norrbotten. Första snön kom över en natt och stannade, nu är det traktorer som skottar, människor i dunjackor och inga mopeder så långt ögat kan nå. På något sätt känns det faktiskt ganska skönt att snön bestämde sig för att komma, det är inte lika mörkt ute och det blir lite mysigare på något sätt. På hösten vet man att det är höst, fina färger och ljusa tider. På vintern vet man att det är vinter, vitt och jul, men där mitt emellan hösten och vintern vet man inte riktigt vad det är, allting blir bara grått och tråkigt. Slaskigt på vägarna och pilar i vinden. Jag tycker verkligen inte om det där mellanläget, någon borde uppfinna ett namn till den "årstiden" Nu är det iallafall vitt och julen närmar sig, likaså jullov.

Bara sju dagar kvar på praktiken nu, känns väldigt skönt det med! Jag må säga att det är slappt att städa och baka, men det vore trevligt med lite omväxling.. men men, jag måste väl vänja mig vid att göra skitgörat. Det är väl där man måste börja för att komma någonstans.

Nu ska jag gå och byta om, sen match!
Önska mig lycka till :) Tjingeling.


aj lav jo pörri

hej

2009-11-07 @ 22:42:07 Allmänt

Mandarin <3