your guardian angel

2011-06-29 @ 23:49:05 Allmänt

OKEJ, om mitt ansikte blev hälften så rött på bild som det är i verkligheten så skulle ni faktiskt tycka synd om mig. Det bränner som fan. What to do? Men som min mamma alltid sagt när hon dragit borsten i håret på mig genom åren "ska man vara fin, får man lida pin" så jag gissar väl att när det röda väl lagt sig och brännan kommer på riktigt så är det nog inte så hemskt att det bränner och gör ont idag. Men inför morgondagen kanske jag ska tänka på att inte sola med olja i ansiktet. Bra tips madde! Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite cosmopolitan innan det är dags för ännu en ny ledig dag. Oh boy, jag älskar sommarn!



sux to be me

so many boys and where do i begin?

2011-06-29 @ 22:42:50 Allmänt

Hemma efter en minst sagt proppfull kväll. Jag tror på fullaste allvar att jag spricker. Grillad fläskfile & kyckling, klyftpotatis, kryddsmör, grönsallad och rabarbercheesecake. Yum! Pitstop för nikotininköp på statoil och sen hem till mamma. Egentligen skulle jag ju ha gjort nåt lite mer fartfyllt en kväll som denna (när jag är ledig imorgon) istället för att sitta i soffan framför facebook, men det kändes egentligen som det enda rätta med den gradens solfrossa och huvudvärk jag har. BY THE WAY! Jag har batterier i min telefon igen. Lättnaddd. Nu ska jag dö lite mer i soffan och sen kanske, möjligtvis jag hjälper min mor att städa liiite. Puss.

around the moon and back

2011-06-29 @ 10:41:57 Allmänt

Blåbärsyoghurt och tusen grader varmt! Det känns som om livet leker en aning idag.
Jag ska sola tills jag inte orkar mer. Jag undrar om man ska orka ta ut poolen? H3h3.
Anyhow, today's gonna be a good day. And tonight's gonna be a good night.
Ha en fin dag i solen! PUSS. Ps, fortfarande utan mobil och laddare. Buhu.

we love boys and cars

2011-06-29 @ 01:45:21 Allmänt

Uääh. Ögonlocken känns som tegelstenar och huvudet som en karusell. Jag tror det är dags att jag går och lägger mig. Dagen har varit väldigt fin och väldigt positiv på många olika sätt. Jag är stolt över mig själv, jag tycker om mig själv.. tills imorgon när ingenting går min väg :)

Imorgon ska jag sola, sola, sola hela förmiddagen och på kvällen är det middag och vin hos världens bästa T&J. I'm lovin' my life at this moment. PUSS.

it's a beautiful day!

2011-06-28 @ 13:34:48 Allmänt

Med en aning panik klockan 11.15 flög jag upp ur sängen och in i duschen. På med kläderna och vidare mot stan för att vara barnvakt till världens bästa W. Vi badade pool och hoppade studsmatta. En helt klart godkänt förmiddag. Nu är klockan halv två och nu ska jag bannemig passa på att sola en stund innan jobbet kl. 17. Nu är det verkligen på tiden att jag börjar jobba på brännan innan det blir vinter igen. Jag orkar inte vara blek, man blir deprimerad. Ha en fin dag i solen mina vänner! :) Puss

I will try to fix you

2011-06-28 @ 02:58:26 Allmänt
When you try your best but you don't succeed.
 When you get what you want but not what you need.
When you feel so tired but you can't sleep. Stuck in reverse.

And the tears come streaming down your face
when you lose something you can't replace.
When you love someone but it goes to waste, could it be worse?
Lights will guide you home and ignite your bones and I will try to fix you.

And high up above or down below. When you're too in love to let it go.
But if you never try you'll never know just what you're worth.
Lights will guide you home and ignite your bones and I will try to fix you.

Tears stream down your face when you lose something you cannot replace.
Tears stream down your face. I promise you I will learn from my mistakes.
Lights will guide you home and ignite your bones and I will try to fix you.

ur SOLO av alex schulman

2011-06-28 @ 01:13:57 Allmänt

Jag är så glad att vara man. Inte för att vi tjänar mer eller har det lättare på alla möjliga vis. Som att vi slipper gynekolog-besök och vi slipper föda barn och vi slipper flytningar och mens pms (det slipper vi i och för sig inte HELT) och vi slipper fundera över att skära upp tuttarna och stoppa in silikon. Men. Den största anledningen till att jag är glad att vara man är att jag slipper skitsnacket. För det ni håller på med är fan sjukt. Man tycker att ni har mycket att tjäna på att vara lojala mot varandra och stötta varandra och hålla varandra om ryggen. Det skulle kanske hjälpa till i kampen för jämställdhet, tänker jag. Jag menar – det är svårt att föra ett krig mot någon om man redan har ett inbördeskrig.


Jag har just blivit pappa till ljuvliga Penny. Får glada tillrop och ryggdunkningar vart jag än vänder mig. Jag bloggar en del om mitt faderskap. Och alla är så snälla. Annat är det med min fru Anitha. Hon bloggar också. Men får bara skit och elakheter av andra mammor. Riktigt utstuderade elakheter som är specialdesignade att såra så mycket som det bara är möjligt. De menar att Anitha inte kan ta hand om ett barn eftersom hon själv är adopterad – att det gör att hon inte kan känna den kärlek till barnet som krävs. Att hon låter Penny frysa ihjäl när hon har så lite kläder på sig. Att Anitha inte är mogen att vara mamma om hon är sugen på ett glas vin. Så otroligt elaka saker att säga. Fattar de inte att det sitter en människa och LÄSER de där raderna som är riktade mot henne? Nu är Anitha tuff så hon kan sortera. Men det vet ju inte de. Könsrollerna är så oerhört tydliga här. Jag har inte fått en enda elak kommentar, och då vet jag att många mammor läser min blogg.

Ni. Ja, jag tänker säga ”ni” för jag vet att ni är vanligare än man tror. Ni unnar inte varandra. Ni reagerar på andras lycka genom att försöka rasera, såra och riva ned. Ni pratar skit om varandra och missar inte en chans att hugga andra tjejer i ryggen. Nu när jag försöker tänka tillbaka på min uppväxt ser jag att det var likadant edan i mellanstadiet. Bästa tjejkompisar ”gjorde slut” med varandra och blev varandras dödsfiender. Ni mobbade varandra bra mycket hårdare och fulare än vi killar gjorde. Vi gav varandra näsblod. Ni gav varandra själsliga ärr som kommer sitta kvar hela livet. Vi bröt benet och ni fick varandra att skära er med kniv i armarna och börja kräkas efter maten. Och jag kan inte begripa varför. Varför i helvete gör ni så mot varandra? Vi män gör inte så. Vad är skillnaden?


Jag menar inte att vi män är bättre. Vi är ansvariga för en massa skit. Kanske nästan all skit som finns. Men vi psykar inte varandra. Vi håller någonstans ihop. Vi dunkar varandra i ryggen och behöver inte säga så mycket för att känna släktskap.


Kanske är det åt det hållet ni måste gå. Sluta vara elaka mot varandra! Sluta slåss med varandra. Förena er! Det är den enda vägen fram. För den kvinnliga gemenskapen finns inte som det ser ut nu. Ni måste sluta fred med varandra. En sak till: Bästisar gör inte “slut”.



I början av krönikan blev jag helt blåst. Jag tänkte att "jävlar, killen har ju koll" men när jag tänkte lite längre så blev jag förvirrad. Jag försökte vrida på hans analyser en del och nu håller jag faktiskt inte med honom lika mycket. Han säger att killar ger varandra lite näsblod medans tjejer fuckar med varandras psyke och det har han ju iofs rätt i när han säger, men om man ska utgå från den synvinkeln så kan man ju dra den slutsatsen, som iallafall jag gör, att han tycker att det är bättre att man ger varandra lite näsblod och sen är problemet ur världen. Istället för som vi tjejer då, som psykar varandra tills vi bryter ihop. Men om man ska vända på hela kakan rakt upp och ner och säga såhär "När tjejer bråkar med varandra, försöker dom för det mesta prata med varandra för att lösa konflikten. När killar bråkar med varandra slutar det i slagsmål, väldigt ofta" Hur många killar sätter sig egentligen ner och diskuterar saken för att bli sams? Då är ju frågan vilket som är bättre. Att sätta sig ner och försöka diskutera igenom saken eller slåss om det? För mig är svaret rätt självklart.

Sen kan man tänka såhär också.. i ett förhållande mellan en man och en kvinna, hur ofta har det inte hänt att man börjar bråka om någon skitgrej som i slutändan blir väldigt stor, och kvinnan i förhållandet vill prata och försöka lösa det, medans mannen antingen drar därifrån eller skriker "men vafan, vi glömmer det, jag orkar inte" eller något i den stilen? Där är ännu ett exempel på att tjejer faktiskt föddes med gåvan att kunna prata och uttrycka sig, medans männen inte alls är lika begåvade. Finns vissa undantag dock. Så med dom utgångspunkterna ställer jag frågan "Att vara tjej och ha talets gåva och förmågan att kunna prata och uttrycka sig i ord, är det verkligen fel och är det verkligen en nackdel?

hugs and kisses

2011-06-28 @ 00:29:45 Allmänt

Jag har en vän. Jag har en vän som är som en syster för mig. Jag har en vän som jag har känt så länge att jag inte ens minns när eller var vi träffades första gången. Jag har en vän som lika  gärna skulle kunna vara min syster, ibland vet hon mer om mig än vad jag själv gör. Hon kan räkna ut mina val och vägar i livet redan innan jag gjort det själv. Hon ser genom mig när jag är ledsen och hon ser upp till mig när jag är glad. Hon är en sån vän som alla människor borde ha i sitt liv för att känna sig lite bättre, lite finare, lite gladare. Hon är helt enkelt klockren. Våran vänskap är som en själ i två kroppar. Jag vill aldrig någonsin förlora dig. Du är för bra.


"If I had one gift that I could give you, my friend,
it would be the ability to see yourself as others see you,
because only then would you know how extremely special you are."
B.A. Billingsly

you light the fire inside of me

2011-06-28 @ 00:15:38 Allmänt

Trots endast fem timmars sömn i natt var humöret verkligen på topp i morse. Jag visslade för mig själv hela morgonen, och så sjöng jag och maggio tillsammans i duschen. Till och med frukost lyckades jag stoppa i mig. Underbart! Efter jobbet åkte jag hem till mamma och har spenderat kvällen här. Hon bjöd på supermumsig middag. Kycklingspett med nudlar och sataysås och sommartårta till efterrätt. Nomnom. Nu har jag precis sett klart vapenbröder och nu ska jag gråta lite över att jag har slut batterier i telefonen och laddaren hemma. Just great! Imorgon ska jag sola, vara barnvakt och jobba natt. Jag hoppas alla haft en fin måndag och start på veckan.



dunkande hjärtan klockan kvart över fem

2011-06-27 @ 02:25:42 Allmänt

Jag insåg precis att jag faktiskt ska jobba imorgon och börjar klockan 11. Det kändes jävligt festligt med tanke på att jag sovit mer än halva dagen idag. Great madde, great! Det innebär alltså att jag går och lägger mig nu och sen ligger i sängen i flera timmar och bara snurrar, och sen vaknar jag bara någon timme senare och är i zombie-mode halva dagen. Jävligt bra start på en psg-vecka på jobbet. Ösigt. Uääääh. Jaja, god natt då.

när jag höll på att drunkna tänkte jag på dig

2011-06-27 @ 01:40:30 Allmänt

Alone-girl har spenderat hela dagen i sängen med ett antal olika filmer och mackor till middag, två gånger om. Jag vet inte riktigt hur jag ska se på den saken. Jag älskar att bara ligga och inte behöva göra någonting, men samtidigt kommer ångesten när jag vet att jag legat inne en hel dag. En hel dag som dessutom bestått av väldigt fint väder.


gourmetmackor med mig själv

i'm high in the sky

2011-06-27 @ 01:25:34 Allmänt

Jag hatar det här. Jag hatar nätter. Nätterna får en alltid att tänka. Man tänker på hur ensam man egentligen är. Hur många runt omkring i världen som ligger och håller om varandra i sömnen eller som ligger och pratar, eller bara kollar på varandra och beundrar varandra. Jag vill ha någon att beundra. Jag vill ha någon att kolla på. Jag vill ha någon att älska. Jag vill vara kär. Känslan av att vara kär måste vara den bästa känslan i världen. Jag har bara varit kär en gång i hela mitt liv men det är nog den största känslan jag någonsin känt. Ibland kan jag inte låta bli att fundera på om jag verkligen gjort rätt val? Alla jag känner intalar mig att jag faktiskt har gjort det och innest inne vet nog jag också att det jag gjorde var det enda rätta. Men det är någonting i mig som inte känns okej. Det är någon del i mig som vägrar släppa taget och inse att livet går vidare. Det är gånger som dom här som jag önskar att det fanns en fjärrkontroll över livet, så man slapp dom här jobbiga nätterna och bara snabbspola förbi allting.

damn right, i'm better then you

2011-06-26 @ 19:23:59 Allmänt

Fredagen började hur bra som helst. Jag och alla mina fruar åt middag tillsammans hemma hos J, spelade lite spel, snackade skit och blev fulla. Vi åkte sedan vidare mot öjebyn, havsbadet och stan. Ingen kväll är väl perfekt, även i fredags uppstod det både en och två grejer som gör mig väldigt upprörd och irriterad, men i det stora hela så var det en väldigt fin kväll och jag fick spendera den med mina allra finaste vänner.















Ja, what to say?

Lördagsmorgonen bjöd upp på en riktig bakismorgon. Jag var tröttare än jag varit på länge och jag ville helst bara ligga kvar i sängen hela dagen men med tanke på att ett nattpass på jobbet väntade så fanns inte riktigt det alternativet i ledet. Jag klädde på mig och åkte till världens bästa T&J och åt middag hos dom med mami. Efter middagen åkte jag till jobbet och jobbade mellan 19-05.


hemmagjord potatissallad, grönsallad, kryddsmör och grillad karré.
INGEN, och då menar jag ingen slår herr och fru sandberg på matlagning.


precis efter stängning är vägen lång..

Idag är det söndag och idag har jag legat i sängen precis HELA dagen.
Jag har sjuka crawings efter allt möjligt. Sushi, biff med bambuskott, fruktnappar.
Det värsta av allt är att varken min kyl eller frys består i närheten av någonting sånt.
Jag får helt enkelt lägga mig i badkaret och tycka synd om mig själv en stund.
Klockan 21 ska jag lägga mig i sängen igen och ligga kvar resten av kvällen.
But hey, need some company so come over!

oh no

2011-06-26 @ 05:16:14 Allmänt

Hemma från jobbet. För trött för att orka. Imorgon kommer uppdatering och bilder från midsommar.
God natt, god morgon. Puss

mr. black star

2011-06-24 @ 16:19:29 Allmänt

Nu inväntar jag bara skjutsen och sen börjar festligheterna med mina brudar.
Jag älskar gånger som denna, när man vet att hela stan festar och att man redan
innan man börjat dricka känner sig full av allt adrenalin som pumpar runt i kroppen.

run the world girls

2011-06-24 @ 14:26:08 Allmänt

Underbart! Jag fick sluta klockan 14 och nu är jag hemma. Det hade ju inte kunnat bli bättre.
Nu är det dusch, tagg, fix och sen bär det av mot kvarnvallen och jojjan.
L-E-G-E-N-D-A-R-I-S-K-T. Yeeeeees

WAAAAH jag blir galen

2011-06-23 @ 22:12:07 Allmänt

Jag kan inte sluta älska musiken. Jag vet inte vad det är för fel på mig.
Så fort jag är på dåligt humör och sätter igång musiken så blir det ljust igen.
Jag vet bara en människa som verkligen känner så som jag gör.
Som vill älska, dela livet och dö tillsammans med musiken.
Han är en klok människa. Fittkuk, ja.. that's right.


Puss

i want you when you learn to love again

2011-06-23 @ 22:00:44 Allmänt

Självklart slutade internet att fungera igår så fort jag satt mig framför datorn. Lucky me! Att jag dessutom var mitt i ett smärre musik-behov gjorde inte saken enklare. Och vem fan orkar youtuba, egentligen? Det hela resulterade iallafall i att jag gick och borstade tänderna i ilska och spottade tandkräm i hela handfatet och sen gick jag och la mig. Jag spelade pet hotel, yatzy, 4-in-a-row, racepenguin och filter mania i sängen tills jag inte orkade mer. Prisa Iphone gudarna en gång för alla! Tack så jävla mycket.

Idag har jag jobbat mellan 11-17. Att det dessutom lyckades bli sol precis den dagen jag jobbar förmiddag är ju självklart. Men what to do. Just my luck. Efter jobbet cyklade jag till djupviken där jag spenderat resten av dagen. Jag har gjort hemmagjord hårinpackning och frossat i blåbärspaj. Nu är det nog hög tid för sängen och lite cosmopolitan-reading innan jag somnar.

Imorgon är det midsommar och imorgon är det F-E-E-E-R-R-E-E! For sure.
Jag måste bara jobba ett väldigt onödigt pass först. But hey, storhelgstillägg, here i come!
För övrigt är veronica maggio - välkommen in som godis i öronen.


jodu, det här är riktigt bra grejer för håret.
(ignorera hundgodiset i bakgrunden)




You'll never know how strong you are until
being strong is the only choice you have.



But i'd be lying if i told you that losing
you was something I could handle.

do it over and over again

2011-06-21 @ 23:45:08 Allmänt

Fan. Jävlar. Jag har blekt, blekt, färgat, blekt och ändå verkar dehär inte bli så mycket bättre. Vad ska jag göra? At the moment så hatar jag mitt liv :) Förhoppningsvis tycker jag mer om mig själv och mitt liv efter en flaska silvershampoo eller en förpackning svart hårfärg. Yes!

Och jag som trodde att jag jobbade till 24 idag, men det visade sig att jag faktiskt slutade 22.
"Lyckan som uppstår när du inser att du slutar två timmar tidigare" typ.
På fredag är det midsommar och på fredag ska jag bli skitfull. Jag längtar redan.
Nu ska jag hata mig själv lite mer och se paradise hotel danmark. God natt.

rensa huvudet på moln

2011-06-20 @ 11:41:29 Allmänt

Det har varit en tuff helg. Har jobbat både fredag och lördagnatt och varit hemma vid 04.30 båda nätterna. Igår var jag ledig och igår hade jag myskväll med mamma på djupviken heeeela kvällen. Jag lyckades dock inte somna förens halv nio i morse när mamma klev upp, så nu har jag iallafall fått några timmars sömn. Nu ska jag bara försöka få i mig nå frukost, lite smink och sen vidare till stan med mamma för att köpa hårfärg, alkohol och midsommaroutfit. Yey. Älskar att jag är ledig idag också. Hoppas alla haft en trevlig helg och får en fin start på dagen. Puss.

you got to do what you got to do

2011-06-17 @ 01:32:58 Allmänt

 Jag vet inte riktigt vad det är med mig. Det hela började med att jag såg en film där dom var 1 sekund ifrån att sprätta upp magen på ett litet lamm och jag går på cirkus och ser djurplågeriet. Hur dom piskar sina hästar så dom får stora sår. När jag ser på filmer så gråter jag dubbelt så mycket ifall det är ett djur som dör, än om det är en människa. Jag vet inte varför. Jag har alltid tyckt väldigt mycket om djur, men kanske inte lika mycket som jag gillar kött. Det är inte bara en måltid jag försökt undvika när den innehåller kött av något slag, speciellt gris.. alltså fläskkött, korv, skinka. Idag stod jag på jobbet i 15 minuter och försökte rädda en fluga som höll på att drunkna i isbingen. Jag kan inte äta kött. Så fort jag står och håller i en parisare eller en skinkskiva så ser jag den stackars grisen framför mig. Det äcklar mig.


det är inte okej längre

in the summertime when the weather is hot

2011-06-16 @ 15:47:21 Allmänt

Jag har haft några väldigt fina dagar på sistone. Jag har umgåts med dom jag älskar allra mest och gjort saker jag tycker väldigt mycket om. I tisdags kom E hit och sov. Vi snackade skit, åt mat och låg i sängen halva natten och kollade på film. En helt perfekt tisdagskväll i helt perfekt sällskap!



Onsdag förmiddag åkte jag med min andra fruga och allra bästa vän till havsbadet för lite solande. Jag behövde verkligen en förmiddag med enbart slappande, inte behöva tänka på någonting alls. Helt klart toppscore och tillsammans med världens bästa vän kunde det ju inte bli bättre. Man måste ta vara på dom små stunderna man får tillsammans. Man vet aldrig vilken dag som kan vara den sista. Det kan komma fortare än man tror.











Efter havsbadet åkte jag hem och duschade och sen vidare mot jobbet. Jobbade mellan 19-02. Hanna kom och hämtade mig efter jobbet och sen åkte vi hem till henne och sov. Vi har legat i sängen hela morgonen och sett "Water for elephants" Helt klart värd film att se, sjukt bra! Nu har jag precis duschat och inväntar att klockan blir 16.30 så man kan cykla till jobbet. Efter jobbet blir det slappande, enbart

real friends are forever

2011-06-14 @ 00:23:42 Allmänt

Nu är det dusch på g och sen går jag och hänni och lägger oss i sängen och ser film.
Jag tänker aldrig, aldrig någonsin glömma bort att Hanna är världens bästa vän.


mys

call you're girlfriend, it's time you have the talk

2011-06-13 @ 23:34:56 Allmänt

Dålig uppdatering. Förlåt.
Det var väl ungefär såhär min kväll såg ut igår. 
Jag kände mig allt för emo och beslöt mig för att inte kontakta världen på något sätt. 
Jag dränkte mina sorger i nugatti och festis. Ett helt klart okej val.


 Igår var jag på barnkalas hos världens bästa Isak som fyllde fem! Tyvärr hade jag inte orken att följa med på vad som hände under kalaset, utan jag satt mest i soffan och såg väldigt förstörd ut. Men det blev nog bra ändå. Efter kalaset åkte vi till nolia och kollade på cirkus. Det spelar nog ingen roll hur gammal man blir, man blir aldrig för gammal för att gå på cirkus tror jag. Men det är först nu man inser att det egentligen är djurplågeri, och det är först nu man inser att människorna som är dumma i huvudet egentligen kan dö när dom håller på och dummar sig ut på scenen. Men det är väl iofs halva nöjet kanske.

finaste födelsedagsbarnet!






Idag har jag varit på djupviken hela kvällen. Först och främst lyckades jag dock sova till 14.30 men det är jag faktiskt värd. Jag kommer inte ens ihåg när jag fick sova ut senast. Och med tanke på att jag gick och la mig klockan 03 i natt så kändes det helt okej att sova nästan tolv timmar. Efter lite dusch och tandborstning hämtade mamma upp mig och sen åkte vi till konsum och storhandlade. Det är inte enkelt att bo ensam när man inte har råd att köpa mat. Tur att jag har världens finaste mamma! <3 Efter inhandlingen av maten så följde jag med henne hem till djupviken och lastade diverse skräp på släpet och vidare mot öjebyn och soptippen. Noterade även att dom har en sopstation för "latrin och döda djur" vem fan vill dumpa sitt döda djur på soptippen? Jävligt ocoolt. Nu är min fina, fina fru här och står i köket och slavar. Räkor och bra filmer står på schemat i natt. Imorgon är det jobb igen. Jag hoppas alla haft en fin helg.






För övrigt vill jag bara påpeka för hela världen att jag städat min garderob!
Det händer inte speciellt ofta vilket resulterar i att när det väl händer så tar det sisådär femtusen år. Men det blev iallafall gjort och jävlar vad duktig jag är. Yes, poäng till mig!



Förresten.. idag har vi fått inneboende i garaget.
Hans vistelse blev dock inte så lång, men ändå.

och ja, jag syftar på igelkotten.. inte på stein.

from the clouds

2011-06-11 @ 17:40:20 Allmänt

Tuff dag igår. Jobbade dubbla pass och allt som allt 16 timmar. Jag var väldigt trött när jag landade i sängen 04.30 i morse. Men här ska ingen sol gå till spillo, upp igen 10.00 och sen dess har jag legat i solen. Bortsett från vissa matpauser och hundpromenader. Men jag tror inte jag har blivit brunare för det.. Jag undrar egentligen vad som händer ikväll. Ingen lyckas ju höra av sig och jag är en aning förvirrad at the moment. Men förhoppningsvis dricker jag öl ikväll. Yes. Barnkalas & cirkus imorgon. Wihoooo.

every time i make you laugh

2011-06-09 @ 21:08:37 Allmänt

Fin dag på jobbet. Fin kväll på djupviken.
Att jag däremot har två stora påsar med tvätt är inte lika fint.
Men jävlar vilka vuxenpoint's jag plockat dom senaste dagarna.
Storstädning OCH tvättstuga. YEY! På lördag ska jag GARANTERAT dricka öl.



Åh. Jag önskar verkligen att jag hade varit ledig idag, eller iallafall haft ett jobb där man kan få vara utomhus. Trädgårdsmästare eller något annat spännande. Jag har däremot putsat fönstrena på jobbet idag, vad gör man inte för att få vara ute. Men jag skulle verkligen önskat att jag kunde fått vara lite mer lättklädd. Min termometer var maxad i morse när jag vaknade.

och så kom sommaren

2011-06-09 @ 00:26:34 Allmänt

Hej. Jag heter madelene, det är jag som bor brevid dig och jag vill bara be om ursäkt för att jag duschar i 50 minuter halv tolv på natten, men du måste faktiskt förstå att när man är trött och fryser så finns det ingenting bättre än att ligga  i badkaret i fosterställning och låta vattnet regna över en. Att se hur speglarna immar igen och huden blir röd av det varma vattnet. Du får helt enkelt ta och förlåta mig, för det tänker jag aldrig sluta med. Fast vi kanske skulle kunna diskutera tiderna isåfall. Tack på förhand!

Nu ska jag föna håret och sen tänker jag äta ananas i sängen tillsammans med en bok.
En väldigt dålig bok förövrigt (mamma, jag väntar fortfarande :) PUSS

solen glöder i rött och hela världen är fin

2011-06-08 @ 23:25:42 Allmänt

Nu mina vänner kan jag säga er att sverige och norrland levererar! Vädret är ju helt underbart. Att däremot stå framför en grill en morgon med 25 grader i skuggan är ingen hit, man kan ju älska att frysen på restauranger är stora och väldigt lätta att gå in och sätta sig i en  stund. För övrigt har jag städat hela, och då menar jag hela lägenheten ikväll. Dammtorkat och dammsugit. Till och med listerna, och då är det illa. Något jag däremot inte skulle gjort kanske var att vända på hallmattan. Där ett tag hade vi sandlåda i hallen. Väldigt praktiskt dock den dagen jag får barn, då slipper dom ju gå ut och leka. Nu är det diskmaskinsurplockning och sen in i duschen. Kort arbetsdag imorgon, skönt. Jag hoppas alla studenter och partypeople har det bra ikväll.



För övrigt har jag världens sötaste hund.

queen B

2011-06-08 @ 23:19:00 Allmänt

Igår var jag och såg mina flickor gå på röda mattan! Dom var faaaab såklart. Men jag hade aldrig, aldrig någonsin gjort det själv. Flera hundra ögon som tittar på en samtidigt och bedömer en från topp till tå. Sjukt läskigt. Men jag är väl också väldigt känd för att inte vilja vara i centrum, eller vara med på bild. Det där med uppmärksamhet är inte riktigt min grej. Att stå på sidan och beundra däremot, det är min grej.







såååååå vackra så!

top 5

2011-06-07 @ 15:56:04 Allmänt

1. välkommen in - veronica maggio
2. scary monsters and nice sprites - skrillex
3. jack sparrow - the lonely island
4. better together - john johnson
5. far away - nickelback

maybe it's because i'm crazy

2011-06-07 @ 15:41:09 Allmänt

Sminket påsatt och kläderna i ordning!
Idag mår jag bra. Önskar dock att jag vore ledig imorgon.

ingenting är som det borde vara

2011-06-07 @ 13:20:18 Allmänt

Gårdagen var ju helt ok. Jag hade trevligt. Nu har jag precis dödat världens kanske största spindel på min altan och nu följer zombie-spindeln förmodligen efter mig vart jag än går. Läskigt. Vem levererar BMB från pentan till mig nu då när jag behöver det som bäst? Jag väntar. Och i all min väntan går jag väl och duschar, och sen åker jag & hanna montana och kollar på balen. Ha en bra dag.

call your girlfriend

2011-06-06 @ 21:12:59 Allmänt

Idag är det måndag och idag har jag jobbat till klockan 19. När jag slutade ville jag bara åka hem och lägga mig i soffan men när jag tänker lite närmare på det så är jag ju faktiskt ledig imorgon och skulle lätt kunna dricka lite vin med fina vänner, men alla vänner jag trodde jag hade vägrar ju tydligen att svara i telefonen så antingen så blir jag alkis och dricker ensam hemma i soffan, eller så hemsöker jag någon och slår dom. Jag vet inte riktigt vad jag vill göra, men när vädret är så bra som det är och man är ledig imorgon så vill man ju hitta på något iallafall. Och förresten, grattis alla svenskar på nationaldagen! Jag är inte stolt_svensk.


beautiful people

2011-06-06 @ 21:08:54 Allmänt

Förlåt för den sjukt dåliga uppdateringen. Jag har inte varit hemma så mycket på senaste tiden och därför inte haft tillgång till datorn. Att jag dessutom jobbat hela helgen gör inte bloggandet så mycket enklare, men jag kommer att älska min lönespec som aldrig förr. Min hjärna har förmodligen arbetat lika mycket som min kropp denna helg, därför kommer jag inte ens ihåg vad jag gjort. Det känns helt enkelt lättare att ge er helgen i bildformat. So here you go!









h3h3

2011-06-05 @ 18:44:22 Allmänt

Sjukt dålig uppdatering ja. Men imorgon, imorgon lovar jag. Då kommer summeringen av heeela helgen.
 För nu orkar jag deffff inte. God natt.

look for the girl with the broken smile

2011-06-03 @ 02:58:54 Allmänt

Igår var det onsdag och onsdagar brukar ju leverera. Även denna onsdag levererade som den skulle. Bortsett från en del missar som jag förmodligen skulle ha sett komma. Men det är sånt som händer. Det kan ju inte få förstöra min kväll, och det gjorde det inte heller. Jag hade fint sällskap hela kvällen och det är jag glad för. Imorse var det dock inte lika roligt när jag vaknade och trodde att jag skulle spy så fort jag andades, så jag beslöt mig helt enkelt för att sluta andas och somna om istället. Det gick sådär. Kl 15 cyklade jag iallafall mot jobbet och jag lyckades bli människa igen, men vägen dit var lång! Onsdagar är helt klart nya lördagar i min värld.












Och sen var det ju det här med att se representabel ut på jobbet idag.
Jag lyckades inte.


Efter jobbet däremot kändes livet plötsligt lite enklare. Jag cyklade hem till det gamla vanliga huset som alltid finns där för mig när jag behöver det och det där rummet där jag delar alla mina helvetesminnen genom tonåren. Det där rummet som vet mer om mig än någon annan. Det där rummet som alltid kommer att vara "mitt rum". Jag hjälpte till med lite trädgårdssysslor och åt palt. Nomnomnom.




Fan. fan. fan. fan. Jag vet inte riktigt vad jag gör vaken nu. Jag intalade ju mig själv att jag skulle gå och lägga mig hyfsat tidigt idag så jag kan uppleva min lediga dag fullast möjligt imorgon och dessutom har jag ju lovat A att följa med henne på stan. Jag har alltså ställt väckarklockan på 10.00 och hur jag ska orka med det kan man ju fråga sig. Jag får helt enkelt ta mig en liten pn när jag gjort det jag ska. Jävla, jävla paradise hotel som håller mig vaken om nätterna! Men what to do.. nu har jag iallafall sett klart alla 49 avsnitt. Grattis till vinsten madelen och niklas. YES! Nu ska troett_tjej_91 lägga sig i sängen och läsa tills hon somnar med boken i ansiktet. Jag älskar att prata om mig själv i tredje person. God natt mina vänner. Puss.



Håll med mig när jag säger att brännan börjar ta sig.
Och ja, jag ska städa.. men inte riktigt än.  

och hela världen är min

2011-06-01 @ 01:01:22 Allmänt

Ja, vad ska man säga? Spöregn och åska hela dagen. Men det är rätt mysigt att stå inomhus och se hur det väller ner utanför och hur himlen blir svart. Det är lika mysigt att ligga inne under täcket och höra regnet som smattrar mot rutan utanför, men att däremot cykla hem från jobbet i spöregn är inte lika trevligt. Det är tur att man inte är gjord av socker, eller något annat förintelsebart! Och tacka vetja solarium, brännan börjar ju ta sig en aning trots skitvädret. Nu ska jag vara uppe sent och läsa min bok som är spännande, spännande, spännande. Jag hoppas alla tar hand om varandra och kramas i det gråa vädret. Kramar lyser upp vardagen.

& dagen i bildformat.