vad vi än kallar det så är det bara ett långsamt farväl

2009-10-30 @ 23:55:11 Allmänt
Jag ork it, det här är seriöst världens sämsta dag. Jag känner mig så jävla misslyckad och ensam. Jag vet inte varför det blir så, det kanske är någonting som förändrats. Såhär var det inte för 17 månader sen. Är det mig det har blivit fel på? Eller är det du som inte tycker likadant längre? Jag måste få veta, för jag blir så himla ledsen av det här, jag orkar inte med det.

Jag vill kunna säga att vi klarar det tillsammans,
att allting kommer ordna sig tillslut.

hjäälp

2009-10-29 @ 03:18:33 Allmänt
fy fan vad jag är trött, tror det har blivit hög tid för sängen nu! kan inte föreställa mig någonting skönare än min säng och mitt duntäcke just nu <3 det skulle möjligtvis vara en älskling i samma säng, men det får gå med empa också ;) haha.

IMORGON FÅR JAG TRÄFFA PERNILLA! OCH MAMMA :)
jag lääängtar sååå mycket!

where'd you go

2009-10-28 @ 00:41:16 Allmänt
Här sitter jag med empa och gör absolut ingenting. Har varit en skön kväll, vi har suttit framför datorn, sett på desperate, hells kitchen och ätit färdig pizza. Vi har även hunnit med att vara på ica och köpa yoghurt, mandariner, coca cola, trocadero och godis! yey! Imorgon kommer pernilla hem! :) Längtar ihjäl mig. Saknar min mamma också :( och min älskling. När helgen är över har jag förhoppningsvis fått träffa allihop :) På måndag börjar praktiken om och lovet är slut, då är det 06.00-16.00 som gäller i tre veckor, drygt som fan! Vet inte riktigt hur jag ska klara det men jag får väl försöka stå ut. Kanske får lite mer lust att fara dit om jag inte behöver städa konstant i tre veckor, men vi får väl se.

Nu ska jag gå och hämta coca-cola och äta mandariner med empa!
ha en fortsatt trevlig tisdag kväll allihop.

tjugosjätte i tionde tvåtusennio

2009-10-26 @ 23:56:25 Allmänt
Det känns som en väldigt tråkig start på lovet. Jag sitter ensam och har gjort hela kvällen. Jag vet inte vart min pojkvän egentligen håller hus, han svarar inte. Min mamma ligger på sjukhuset flera mil härifrån och här sitter jag ensam. Jag kan önska att jag hade lite sällskap, det känns faktiskt ganska ensamt. Huvudvärk har jag också, känns som om huvudet dunkar snabbare än hjärtat och det gör väldigt ont. Ögonen svider och jag är förfärligt sugen på en hallonfestis. Någon som vill komma hit och ge mig en?

Jag funderar faktiskt på att gå och lägga mig, men tanken slog mig att jag inte har någonting och läsa. Läste ut min martina haag i bilen påväg till gällivare, så vad ska jag då göra? Jag önskar att jag var bra på någonting. Jag skulle vilja kunna rita en stor målning över hela väggen med något snyggt motiv, eller skriva en lång roman med spännande handling, eller åtminstone kunna sticka en halsduk eller ett par vantar, men jag kan ingenting..

Jag får helt enkelt lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv. Kanske se på lite sex and the city och tröstäta Ben and Jerrys? Om någon annan än jag har väldigt tråkigt kanske ni kan ringa och hålla mig sällskap i telefon en stund. Fast vem sitter egentligen ensam hemma första dagen på lovet, förutom jag.. ?

Har iallafall varit i Gällivare i helgen och hälsat på mamma. Allting var mycket bättre med henne nu, men det var ändå väldigt sorgligt att se henne ligga där hjälplös och knappt kan röra sig utan hjälp. Det får mig att fundera på hur jag ska känna mig när mamma blir gammal och verkligen ligger där för att hon blivit gammal och snart ska lämna mig. Jag tror inte jag kommer att klara mig utan min mamma, jag vet att jag inte kan klara mig utan min mamma. Alla säger att "när din mamma har blivit så gammal att hon ska dö så har du en egen familj som du bryr dig om" men det spelar ingen roll vilken man jag har, eller hur många barn jag har, jag kommer ändå inte att klara mig utan min mamma. Hon är den bästa människan i mitt liv och hon är den som torkar mina tårar när jag är ledsen och som håller min hand när jag är rädd. Jag längtar så mycket tills hon kommer hem, allting blir så tyst och tråkigt utan henne. Jag måste ha henne runt omkring mig.

Jag hittade en rutten Cosmopolitan som jag kan lägga mig och läsa, så jag får väl ta och göra det.
Hoppas alla andra har en bra första dag på lovet och har super roligt just nu.


god natt,.-

my dreams came true because of you

2009-10-21 @ 19:57:37 Allmänt

Imorse var jag mer död än vanligt, och igår gick jag och la mig klockan tio. Jag tänkte gå och lägga mig klockan nio idag för att orka med. Jag vet inte vad det är med mig, jag har haft ont i huvudet hela dagen och nyser var och varannan minut. Kanske är en till förkylning som spökar, jag känner mig verkligen taggad för höstlov just nu. Det är bara två dagar kvar och sen kan jag vara ledig, ledig, ledig.

Det känns faktiskt lite meningslöst att vara på praktik ibland. Idag har jag gått runt och städat hela dagen, har torkat kylar, rengjort grytor, diskat och skurat potatisskalare och morotsskalare. Varför ska jag vara borta från skolan i fyra veckor för att vara ute och städa? Jag kan faktiskt redan städa. Har hunnit med att baka lite diabetes-kakor också (kakor utan socker alltså) men det kan jag faktiskt redan göra. Jag vill ha lite utmaning, jag vill göra någonting som jag inte redan kan. Är inte det hela grejen med praktik?

Jag har pratat med mamma idag :) Hon ringde och sa att hon levde, hon mådde illa som ett cepe och önskade typ att hon var död, förhoppningsvis fick hon komma hem på fredag med lite tur. Jag längtaar efter henne! Och jag längtar efter pernilla, fick ett inlägg av henne idag på facebook, hon skrev att hon hade köpt ett vykort till mig! yey!

Nu ska jag nörda runt på facebook en stund till och lyssna på Red Hot Chili Peppers - Tell me hundra varv till, sen ska jag lägga mig i sängen och läsa Martina Haag <3 Sen är det god natt, ikväll igen.



there's no need to be alone
when you find that someone
 

Don't you black or white me

2009-10-20 @ 19:26:20 Allmänt
Jag är helt utmattad, bara att jag måste gå upp klockan sex gör att jag går och halvsover hela dagarna, att jag dessutom ska stå i ett kök med massa folk och försöka prestera någonting gör allting betydligt svårare. Idag har jag iallafall rullat palt så det stod härliga till, vi gjorde väl kring 500 stycken. Åt ängeln-pasta till middag och sen har jag tvättat kläder och legat framför teven hela dagen. Jag borde plocka ur diskmaskinen och jag borde gå till ICA och köpa snus, men jag orkar ingenting utav det. Jag ska bara sitta här tills klockan är nio och desperate börjar, då ska jag lägga mig framför teven igen och sen ska jag gå och lägga mig klockan tio. Skönt! Ska verkligen, verkligen bli skönt med helg, har nog inte längtat så här mycket efter en helg som jag gjort nu. Inte nog med att jag får sova ut, dessutom kommer Pernilla hem :) yey!

Nu ska jag hänga upp mina kläder som förhoppningsvis tvättats klart, ha en trevlig kväll allihop.
Har fortfarande inte hört någonting från mamma, hoppas allting har gått bra.


födelsedagsblommor


ännu mer blommor


tårta


tårta igen


födelsedagspresent

Come back tomorrow

2009-10-19 @ 21:09:39 Allmänt
Första dagen på praktiken avklarad, var inte så farligt som jag trodde faktiskt. Jag har dåliga erfarenheter av ålderdomshem, men det var faktiskt riktigt trevligt. Finns ju såklart alltid ett dumhuvud på varje ställe, men överlag var alla trevliga. Det som gör mig mer irriterad är att endast två av tio tjejer dyker upp på träningarna, alltså åker jag till hortlax en måndagkväll helt i onödan, vad ska jag göra där med två stycken 98-or? Att dom inte kan höra av sig gör mig också jävligt förbannad. Ska ha ett efterlängtat föräldrarmöte på torsdag.

Nu har mamma varit borta i två dagar men huset står fortfarande kvar, otroligt nog! Imorgon är det tv-kväll med andra avenyn, desperate och hells kitchen! yey! För övrigt börjar jag jobba klockan 07.00 imorgon så nu är det god natttt annars försover jag mig imorgon.

Min klocka har stannat

2009-10-18 @ 22:28:16 Allmänt

Nu finns det ingen mening med att vara vaken längre. Jag vill inte vara vaken längre. Första dagen på praktiken imorgon, första dagarna är alltid hemska. Man känner sig så sjukt utanför och känner ingen. Det kan ju inte bli bättre om jag försover mig också, bäst att jag försöker gå och lägga mig nu, så hinner jag läsa en stund också. Önska mig lycka till imorgon, det kan behövas!


Jag saknar min mamma
& jag saknar min pernilla

I am who you want me to be

2009-10-16 @ 23:43:01 Allmänt
Ja, vad säger man... Rolig fredag :)

hej å hej

2009-10-15 @ 22:22:26 Allmänt
Slutade 11.45 idag, väldigt skönt! På dietiken bakade vi bullar och på svenskan satt jag framför datorn. När jag kom hem la jag mig på soffan och såg Top model & Hells Kitchen, sen somnade jag och sov som en stock fram till klockan tre. Kring halv fem åt jag middag och sen skjutsade mamma mig till Hortlax där jag hade  träning med 98-flickorna. Dom var tre stycken - Yey! Har kokat ägg, druckit cola och skrivit klart min muntliga redovisning som ska vara klar tills imorgon. Nu ska jag och mamma spela spel!

Dear mr. president, come take a walk with me

2009-10-13 @ 23:12:26 Allmänt

Ibland gör det ont, det svider och man vet inte riktigt vart man ska ta vägen. Ibland känns det som om man ska förlora någonting som står en närmast i världen. Det känns som om man ska rasa samman utan det och att dagen man blir ensam tar man sitt sista andetag. Nej, jag kan inte tänka mig att leva utan dig. Det är dina andetag som får mitt liv att gå runt. Det är din röst som gör att jag orkar vakna om mornarna och ditt leénde gör att jag kan ta dagarna som dom kommer. Dagarna vi inte är tillsammans känns väldigt meningslösa, jag bara ligger och funderar.. När jag väl är med dig vill jag få ut maximalt av dig och få känna dig hela tiden och när det inte blir så, så blir det en aning frustration. Jag kan inte förstå mig på mig själv ibland, det måste helt enkelt vara så att kärleken övervinner allt. Du är mitt allt. 

Jag har köpt två nya böcker idag :* 
Nu ska jag gå och lägga mig och läsa. 



back in the days i hated myself

Jag saknar den vän jag en gång hade

2009-10-13 @ 02:49:39 Allmänt
God afton. Just nu är min hjärna och hela min kropp segare än vanligt. Jag kan inte sitta normalt framför datorn utan att min rygg krampar och det känns som om mina knän ska gå av på mitten så fort jag ställer mig upp. Min hjärna är det inte ens värt att prata om. Frågar du mig om ett plus ett så svarar jag tre. Har stått instängd i skolans kök från klockan 12.00 till 22.30. Det är inte bara det att det blir en väldigt lång skoldag, utan det blir väldigt varmt, stressigt och man blir lätt irriterad när man jobbar så tätt inpå varandra. Idag har vi iallafall hunnit producera ravioli, risotto, pepparkaksglass, päronglass, hallonsorbet, älgstek, andbröst, skaldjursskum, oxcarpaccio och ett antal tillbehör. Känns väldigt skönt att få komma hem efter en sån dag. Man luktar mat-os och stekfett överallt, att ta en varm dusch och lägga sig på soffan då är bland det bästa som finns.

Imorgon är vi lediga från skolan. Egentligen skulle vi ha kök från klockan 8.10 men eftersom vi gick så länge idag så fick vi vara lediga, jävligt skönt och jävligt välbehövligt! Nästa vecka går vi ut på praktik, har fortfarande ingen aning om vart jag ska vara och det börjar bli lite panikartat.. Ska ju trots allt vara där i fyra veckor så det är ju inte direkt så att jag bara kan ta första bästa plats för då kommer jag inte palla en vecka.

Känns som att jag har miljoner saker att tänka på just nu. Har arbeten i skolan som måste vara klart nästa vecka, jag tar studenten om mindre än ett år, jag har hundra grejer som måste hända innan jag slutar skolan. Vart ska jag jobba? Vad ska jag göra? Jag önskar att jag gick första året och hade hela gymnasiet framför mig, vad skönt det skulle vara. Ibland önskar man att man var liten, riktigt liten. Jag önskar att jag var åtta år och låg i sängen och sov för längesen. Jag önskar att det var lördag och jag skulle vakna upp och sitta i nattlinne med mamma och äta frukost framför disneydags. Jag önskar att jag kunde dansa framför spegeln eller gå ut och göra snöänglar. Allting var så lätt när man var liten. Nu är det värre. Nu är det bara en stor press man har på sig hela tiden. Man ska fixa bra betyg, man ska ha ett körkort och framför allt ett jobb. Jag vill inte vara stor.

Det är så mycket jag skulle vilja säga, det är så mycket jag skulle vilja göra och så mycket jag skulle vilja uppnå men jag har ingen ork längre. Önskar jag kunde knäppa med fingrarna och få någon att göra alla dessa saker åt mig.

Världens bästa älsklingspernilla är i thailand och jag saknar, saknar, saknar henne så mycket. Allting blir så dystert och tråkigt utan henne, framför allt i skolan. Hemma är det väl inte heller någon lycka må jag säga. Hon har bara varit borta i en dag, så nu är det bara tretton dagar kvar. Yey! Hoppas hon har det trevligt, solar mycket och framför allt badar.

Om två månader ska jag tatuera mig :) Fick en tatuering av min mamma i födelsedagspresent - älska! Jag vet precis hur jag vill att den ska se ut, men eftersom min konstnärliga sida inte är den största så kan jag inte föra över den från tanken till pappret, och det går verkligen inte att förklara i ord. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Kanske ska byta motiv? Kommer bara bli missnöjd om jag vet precis hur jag vill ha den och så blir den inte som jag tänkt mig. Jag har ju två månader på mig att fundera så jag får se hur jag gör. Har även börjat spara pengar till en egen tatuering, så jag borde väl ha råd efter nyår någon gång.

Jag bara pratar och pratar om ingenting. Jag vill bara sitta och skriva i timmar men jag har egentligen ingenting att skriva om så då blir det bara sånt här strunt. Jag skulle vilja ha ett papper med ämnen att skriva om så att jag fick skriva av mig lite. Några förslag? Äh, jag orkar inte.. det är väl lika bra att jag slutar skriva och går och lägger mig då. Imorgon ska jag sova länge som fan och njuta av min ledighet, sen får jag igen det på onsdagsmorgonen när jag är zoombie och inte orkar röra mig en milimeter ur sängen. Nu har jag surrat klart, ska ägna mig åt spännande dialoger på msn istället - godnattt


genom allt <3

Don't lose your grip on the dreams of the past

2009-10-12 @ 01:31:55 Allmänt
Jag har bestämt mig för att börja blogga igen. Det är någonting som saknas i mitt liv, kan vara bloggandet - jag vet inte. Satt och funderade för någon dag sen och frågade mig själv "varför ska jag inte blogga egentligen?" Mitt skrivande kanske är meningslöst och oviktigt, men då behöver ju ingen läsa det. Jag skriver inte om modet i sverige eller om filmerna i London, men jag skriver om någonting som är viktigt för mig och som jag bryr mig om.

12 oktober idag, 5 minusgrader ute nu och snart är det vinter här i Norrland.. man kan väl tycka vad man vill om det kanske. Jag HATAR det. Världens bästa pernilla är påväg till thailand just nu, tänk om det vore så väl. Jag tror att jag behöver lite värme nu. Hela jag håller på att lägga av, min hjärna kan inte tänka och min kropp kan inte agera. Det är väl höst-deppet som spökar kanske.

Klockan är ju hela 01.23 så jag vet egentligen inte vad jag gör vaken den här tiden. Jag utnyttjar väl att jag har sovmorgon imorgon kanske, börjar kl 12.00. Men jag tror det har blivit dags att gå och lägga sig, har ju trots allt en bok (värdelös) att läsa. Jag önskar mig en ny, ge mig en ny! Vi hörs, god nattt


vi saknar det

Jag önskar att dina ögon kunde tala.

2009-10-12 @ 01:12:38 Allmänt


Maybe things got weird after all that went down.
But things were oh so clear: that I could never get this right.
So tell me what your plans are, and tell me what you're doing.


Time for you to think things over, time to talk the drama down.
It's not a contest of who'll try harder or who'll cross the finish line.



JAG ÄLSKAR DIG