...

2010-05-21 @ 11:04:43 Allmänt
Jag orkar inte. Jag orkar ingenting. Jag orkar inte prata. Jag orkar inte äta. Jag orkar inte skratta. Jag orkar inte vara vaken. Jag orkar inte sova. Jag orkar inte. Jag orkar ingenting. Jag vill inte ha några frågor. Jag vill bara att allt det onda ska ta slut så jag kan få leva någon gång, men jag kommer nog dö av hjärtesorg. Jag har ingenting kvar.

will you still call me superman?

2010-05-16 @ 19:04:12 Allmänt
Har det inte gått lite för långt nu, alla jävla bloggar i hela Sverige handlar ju fan om mode nu för tiden. VEM FAN BRYR SIG? Mode är väl fint och någonting man kan följa om man känner för det, men alla har ju ändå sin egen stil så jag förstår inte varför man gör en blogg som handlar om något så enformigt som mode, eller skriver om mode som om man visste någonting om det. Det har verkligen gått för långt. Har läst ett antal bloggar idag och samtliga innehöll mode mer eller mindre vilket jag inte kunde bry mig mindre om. Bajs på mode!

Idag är det söndag och söndagar deppar man.. Det är ju fint väder iallafall så det kanske håller humöret uppe en aning, men det är fortfarande söndagsdeppet som smyger sig på en. Jag skulle vilja göra nåt riktigt coolt idag för att bli på bra humör men alla är så tråkiga. Jag vill grilla, bada och döda myggor, men jag får väl nöja mig med att röka en cigarett och titta på hockeyn klockan åtta. Puss /M


pussss

I get high on life

2010-05-15 @ 22:23:56 Allmänt
Jag och emmy sitter och försöker bli fulla men det går inte alls bra. Baksmällan sitter fortfarande i och det bara bubblar i hjärnan! Yey! Vad gör alla ikväll?


SKÅL!

eeeey åå

2010-05-13 @ 18:05:00 Allmänt
Fan va härligt, ledigt i massor med dagar nu! Sitter på altanen och dricker vin och nu är det middag, ikväll ska jag och emmy på äventyr så vi får väl se vad som händer :) Hoppas alla har det bra, puss!

Mouuuahahaa

2010-05-10 @ 11:33:28 Allmänt
Jag önskar att det kunde hända nånting chockerande idag, någonting jättespännande! Men det lär det väl knappast.. Ledig idag iallafall, skönt som fan. Jim har fortfarande inte farit till skolan så jag vet inte riktigt vad han har tänkt men det får vi väl se :)

Nu ska jag gå och göra mig nå frukost och så får vi väl se vart dagen tar vägen. Ta hand om er! Puss /M
(JAG ÄR JÄTTESUGEN PÅ EN KEBABRULLE) hi-hi-hi


geeeeeeeee miiiiiiiig

tack för alla fina minnen som vi delar

2010-05-09 @ 22:46:48 Allmänt
Det känns inte som om jag gjort någonting alls idag faktiskt och lika bra är väl det. Idag är en sån dag som allt bara blir fel, oavsett vad man gör så därför gjorde jag nog klokt i att göra absolut ingenting. Jag har legat på soffan, druckit pepsi och kollat på svenska filmer. Hann även med att hälsa på mamma på jobbet en stund.

Har precis duschat och ska snart åka till jim, hans bio-film får ta och skynda sig för nu saknar jag honom. Jag får väl ta och äta lite kiwi så länge, då kanske tiden går fortare. Ingen som vill ge mig en semester btw? Jag skulle behöva den, nu. Väldigt myckeeet.


älskling

2010-05-09 @ 16:21:17 Allmänt

Jag älskar dig så det gör ont, du får mig att skratta och må bra. Jag hade inte klarat mig en dag utan dig vid min sida. Jag hoppas du förstår hur mycket du betyder för mig, jag försöker berätta det för dig ständigt och jämt men det kommer aldrig gå att förklara genom ord eller bokstäver. Du är den människa som får mig hel. Jag hade inte orkat någonting utan dig. Jag ska finnas här för dig så länge du älskar mig, you make my days <3

PUSS

I'm done with this

2010-05-09 @ 16:16:36 Allmänt

Idag är det söndag och jag känner mig deppig som få. Skulle vilja gå och lägga mig och vakna upp lagomt till examen och sommarlovet. Jag skulle vilja sitta på en strand utomlands och dricka drinkar. Nu sitter jag här i Pite men den lilla sol som finns i mitt rum framför datorn, trevligt va?

Jag hoppas det händer nå mer spännande än såhär ikväll, annars vet jag inte vad jag gör.. Jag är iallafall ledig imorgon vilket är väldigt skönt. Men jag kan ju dock it hitta på nå speciellt mycket ikväll ändå, med tanke på att alla andra har skola imorgon typ. Nåja, vi får väl se vad som händer.

Hoppas alla haft en trevlig helg!

And i wanna goo home

2010-05-08 @ 11:12:57 Allmänt

Hello! Idag är jag mer förkyld än vanligt, vad beror det på egentligen? Vädret är jättefint, jag ska på anställningsmiddag på S och min nya cykel funkar finfint men det måste väl vara nånting som inte funkar som det ska, såklart.. Ska vara på S klockan fyra, så jag lär väl spendera några timmar där och sen får vi se vart lördagkvällen bär av, förmodligen hem till Jim :)

Jag är så lycklig, min dator fungerar äntligen! Mitt nya tangentbord fungerar! Skulle koppla in datorn igår men självklart var det fel på mammas gamla tangentbord, så det blev ingen dator :/ Men nu när jag har mitt nya så går det finemang! Hi-hi-hi.

Nu ska jag gå ut och ta morgonciggen, sen gå och styra upp nå frukost!
Hoppas alla får en skön lördagkväll. (Tyck synd om mig som fått en spik i tån)

hihoihuohihuohu

2010-05-07 @ 17:37:57 Allmänt

VAFAAAN GÖR ALLA IKVÄLL?! Ingen som har lust att göra nånting riktigt, riktigt aaawesome? :) Jag har btw fått mitt tangentbord av min man nu and i love it! :)

TREVLIG HELG



fan va fin

I'm always by your side

2010-05-07 @ 12:32:48 Allmänt
Fyfaan vad jag har ont i min hals, kan ingen komma och kasta lite göra-mindre-ont-glitter på mig så det går över? Nu ska jag gå ut och röka för att lindra smärtan lite. Haha. Anyway, fredag idag och det känns sjukt skönt! Orkade inte ens fara till skolan idag, hade bara en lektion och jag visste att jag förmodligen skulle prestera lika bra hemma i sängen som på lektionen så jag stannade i sängen.

Snart kommer M och ska kolla om det går att göra någonting åt bromsarna på min cykel, den låter förjääävlig! Hela cykeln gnäller och har sig men förhoppningsvis går det att göra nåt åt det. Ha en trevlig helg allihop! Puss /M

hi-hi-hi

2010-05-07 @ 00:27:36 Allmänt

Jag är en tönt, vad är du?


HI-HE-HO-HU

hey soul-sister

2010-05-06 @ 23:48:00 Allmänt

Idag har allting känts extra bra. Det pirrar i hela kroppen och vårkänslorna är allmänt galna. Idag har värmen faktiskt levererat för en gångs skull också, iallafall i förmiddags. Morgonen började med ett prov i Drycker "vita och röda viner" och jag klarade mig galant! (genom lite fusk och smygtittar till höger och vänster)

Lektion 2, svenska lektionen, innehöll inte heller speciellt mycket hårdprestation. Jag satt framför datorn på facebook större delen av lektionen :) Orkade inte ens vara kvar hela lektionen så jag åkte därifrån när det var en kvart kvar av lektionen.

Var egentligen tänkt att jag skulle följa med mamma till min gudmor och hälsa på när jag kom hem från skolan men precis när vi skulle åka fick jag D-Ö-D-A-N-D-E mensvärk och jag trodde jag skulle ramla ihop och dö vilken sekund som helst. Var tvungen att lägga mig i soffan och dra upp benen för att kunna andas men när inte ens det fungerade la jag mig i badkaret och skållade magen i varmvatten, så efter en timme gick det över.

Jag har gräddat våfflor och ätit med hallonsylt och det satt som en smäck i magen. Imorgon ska jag få mitt nya tangentbord av jimpanpimpan. Och sen ska vi gå och inhandla morgondagens middag - SUSHIIII! ;) yey, jag har längtat i år och dar.

HAHA, nu blev det ett swahili-inlägg där man skriver och skriver men det finns varken röd tråd eller sammanhang i någonting av det man skriver. Men det gör ingenting, brukar inte ha såna inlägg allt för ofta så nu var det på tiden! Nu ska jag knarka nässpray och halstabletter och sen försöka hamna i koma tills jag är frisk.

PSPSPS! IDAG HAR JAG KÖPT EN NY CYKEL OCH DEN ÄR FIIIN :)

blä

2010-05-05 @ 15:03:03 Allmänt
Hjälp mig, vad är ens Dragon rouge? Och hur fan ska jag få ihop ett helt tal kring det?!

Have you ever loved someone so much you'd give an arm for?

2010-05-01 @ 16:40:27 Allmänt

Jag har världens bästa pojkvän, världens bästa vänner och världens bästa familj. Dom är helt ovärdeliga,  vad skulle man göra utan sina älskade? Det värker i hela kroppen när jag tänker på att alla någon gång kan lämna mig, utan människorna jag älskar skulle jag inte vara mig själv. Jag hoppas aldrig att jag behöver få känna den känslan. Ni gör mig lycklig <3