mjölk är livet

2010-02-24 @ 17:47:45 Allmänt
Det känns som om jag varit borta hemifrån varenda kväll konstant nu, men det är nog bara så som det känns. Har haft kurs i "ansvarsfull alkoholservering" tre kvällar, och så har jag jobbat en kväll. Det blev ju fort fyra kvällar och en hel vecka i princip. Även igår hade vi kvällsöppet på Herrgårn så då blev det kväll då också. Men nu är det färdigsprunget på kvällarna, tror jag. Känns skönt att kunna komma hem och fortfarande vara vaken lite innan man måste gå och lägga sig. Åkte däremot på att jobba både fredag och lördag så då blir det väl inte mycket mer än sängen som händer när man kommer hem.

Nu sitter jag här i min ensamhet (jim sitter två meter ifrån) och äter chilinötter och lyssnar på Gert Fylkings "Fakta om livet" vilket känns mycket meningsfullt. "Eskimåerna använder frysen för att förhindra att maten ska frysa"

Nu ska jag gå och ha lite "hangaround" med min mor, ha det bra :)
Puss /M


jag skulle nästan kunna dö för en sån där just nu!

jaha

2010-02-20 @ 15:21:12 Allmänt

Idag är det en svår dag och blogga, därför lägger jag upp lite bilder ni kan kolla på istället.
Vi hörs! Puss /M






Julmuffins'arna ;)




Tatueringen :)


jims masterpiece!


mitt masterpiece i skolan!
(grädde, glass och en räka)

HA EN BRA LÖRDAG ALLIHOOPA!

Tänk om solen kunde skina

2010-02-19 @ 21:09:32 Allmänt
Idag är det fredag och fredag innebär helg! Har gjort bort sista dagen på praktiken idag, det känns skönt :) Men någonting som känns ännu mer skönt är att det snart är sportlov, när vet jag inte men det känns som om det är nära nu.. vore iallafall skönt om det var nära.


Seriöst, vafan finns det att göra i den här stan egentligen? Ute är det ungefär en miljon minus och varmare lär det ju inte bli, imorgon ska det bli -28 och det gör väl inte saken bättre.

Nu har jag äntligen fått upp min pojkvän så nu får jag se till att hålla honom vaken!
Hoppas alla får en trevlig fredag, och en trevlig helg :) Puss /M

För övrigt skulle jag bara säga att jag har svart bälte i chokladbolls-rullning.

film är det enda sömnpiller som man tar genom ögonen..

2010-02-14 @ 23:01:31 Allmänt

Tog två jävla timmar innan vi fick våran mat! Jag höll på att hungra ihjäl och när vi väl fick den så var den faktiskt inte mer än okej. Men mätt blev jag då iallafall, som tur var. Han hälla i mig tre stycken coca-cola också. Nu skulle jag göra ungefär vad som helst för en fruktsallad, helst med kiwi, ananas och hallon. Går bra med vindruvor och konservpersikor också!

Men jag antar att jag inte kommer att få någonting av det, så nu går jag och kokar te & sen lägger jag mig med jimpannn i sängen och ser en wallander. Hoppas alla haft en skön söndag, det har jag!

(Mamma, förlåt! Jag älskar dig)
Puss /M

♥♥♥♥♥

2010-02-14 @ 15:57:49 Allmänt

Idag är det söndag, en väldigt skön söndag om jag får säga det själv. Det har varit fint väder och sol hela förmiddagen. Vi har precis kommit hem från strömlida, har grillat hamburgare och eldat :) Nu sitter jag här och håller på att frysa ihjäl! Bara pojkarna får se klart en film och sen ska vi hoppa i bubbelpoolen.

Idag är det alla-hjärtans-dag, jag och älsklingen ska på challange och äta middag.
Sen åker vi väl hem och ser på någon film eller nåt. Hoppas alla är extra kära idag ;)
Puss /M



PUSSSS ♥

were plastic but we still having fun

2010-02-14 @ 01:10:59 Allmänt
Sitter här hos pernills ovh är ungegfår 100 procent full. gör inte saken bättre att hon harr ett tvådelat tangentbordf,. tror jag skriver imorgon istället. Puss och kram;) /M

oh yes

2010-02-13 @ 18:23:12 Allmänt

Ikväll är det party ;)


Have fun!

Underbara dag!

2010-02-13 @ 15:53:49 Allmänt
Idag är det lördag. Vaknade till världens  bästa väder, solen sken in genom fönstret och när jag klev utanför dörren var det förvånandevärt nog inte så kallt att snoret frös i näsan när man andades in. Nu har det gått tre timmar sen vi vaknade men det är faktiskt fortfarande lite, lite sol kvar utanför fönstret. Halva himlen är blå och den andra halvan grå.

Förhoppningsvis hinner vi göra någonting innan solen går ner, och annars får vi väl hoppas på att det blir solsken imorgon också! :) Imorgon är det Alla-hjärtans-dag. Undra vad man ska hitta på då. Jag har ju turen att ha världens bästa pojkvän, Alla-hjärtans-dag kan inte vara så kul för dom som inte har någon pojk/flickvän. Vi ska nog bara ligga i sängen och mysa hela dagen, kanske äta någon god middag. Det är ju trots allt söndag.

Idag är det en bra dag. Det känns som om hela kroppen lever!
Jag vill bara springa runt och skratta och varför har jag ingen aning om.


Nu hade jag tänkt orka gå och ta på mig lite kläder, borsta tänderna och tagga till inför lördagen. Någon som vet vad som händer ikväll? Hör av er om ni har någonting roligt att bjuda på ;) Puss /M

smaken är väl som baken - eller någonting

2010-02-13 @ 01:08:16 Allmänt

Maträtter 10-i-topp!
1 - Makaroner och korv (så enkelt och så gott, går hem hos alla och är nog bland det billigaste man kan laga)
2 - Fläskfilé och klyftpotatis (smakar alltid bra, speciellt på helgen. Ett stort plus i kanten är en klick bea på)
3 - Friterad kyckling och nudlar (standarden när det är dags för kinamat, äts det för ofta blir det äckligt dock)
4 - Pizza eller hamburgare - (ingenting är väl bättre än det en söndagsförmiddag när man är bakis som fan)
5 - Stripsmeny från sunes (de flesta skulle tycka att jag är knäpp, men uttala dig inte förens du smakat det)
6 - Palt med lingonsylt (smaken är som baken brukar man ju säga, men som pitebo är det lätt att älska)
7 - Kycklingwook från 7-eleven (det funkar bra som frukost, middag eller nattmat - du kan äta det jämt)
8 - Grekisk sallad (smakerna knullar i munnen som man brukar säga. Funkar perfekt en varm sommardag)
9 - Fläskpannkaka (smaskens! otur bara att andras alltid lyckas bli bättre än ens egen, det äts så sällan då)
10 - Vitlöksbröd - (jag vet inte om man kan kalla det för en maträtt, men vitlöksbröd gör livet lite ljusare)

Vad älskar du?
Berätta för mig :)

up in the air

2010-02-13 @ 00:21:45 Allmänt

God afton mina vänner, vad gör alla en fredagkväll som denna? Själv sitter jag hemma hos Jim i hans soffa och tittar runt lite här och där. Jag hade väl kanske önskat att vi kunnat hitta på något lite mer trevligt men det är ju rätt uppenbart att ingenting roligare finns att göra i den här skitstaden! Vi har däremot hunnit vara på bio en stund, filmen slutade klockan åtta. Såg "Farsan" och den var väl helt ok. Ingen film som jag skulle komma hem och vara helt lyrisk över, men den dög. Kändes skönt att få se lite komedi, hade inte orkat sitta i två timmar och följa med i nåt blodigt action eller något blödigt kärleksdrama.

Nog om det, nu är det helg och jag tänker sova som fan!
Jag skulle behöva mig en fet jävla utlandssemester när jag tar studenten, eller helst igår. Jag orkar inte vara kvar här, det är bara kallt och kallt och kallt (kanske inte när jag tagit studenten) men det känns ändå som om jag är väldigt less på att vara kvar här nu. Skulle kanske kännas skönt att komma hem till lilla, lilla piteå igen om man bara kunde få åka bort en stund. Thailand, Hawaii eller varför inte Italien? Jag behöver sol och värme i kroppen just nu. Nu är det mörkt på dagarna och mörkt på kvällarna, det är kallt på dagarna och kallt på kvällarna. Idag har det varit -24 hela dagen och då var det ändå SOL en liiiten stund i förmiddags. Är det normalt att det ska vara tjugofyra fucking grader kallt? Nej, det är mer än en gång jag stått och funderat att "tänk om man vore någon annanstans just nu, på en strand eller i en solstol med drinkar och frukt i händerna" Shiiiit vad det hade varit nice! Men än på väldigt, väldigt länge kommer jag inte ens ha råd att lämna Norrbottens län så jag får nog fortsätta dagdrömma om mina utlandsresor och kanske åka till solariet någon dag.

Jag blev plötsligt överdrivet sugen på te och knäckemackor med ost, vad ska jag göra åt det? Jag orkar inte röra mig härifrån och jag tvivlar på att det varken finns te eller knäckemackor, ännu mindre ost. Jag får väl dricka ett glas vatten och gå och lägga mig, har jag tur så kanske jag äter en ostmacka i drömmen. Det har varit en jobbig natt igår natt. Jag och pernilla gick inte och la oss förens vid 02. När klockan hunnit bli halv sju vaknar jag av att jag hör världens liv utanför sovrumsdörren. Yrvaken som jag är så tror man ju självklart att det är inbrott/mördare/rånare osv. men efter att ha tagit mig en närmare titt så upptäckte jag att det bara vara Sharon som kommit på besök och stod och totalvräkte i sig hela popcornskålen som jag och pernilla poppat kvällen före. (Sharon är då en hund) Lyckades somna om efter att jag upptäckt att det inte var någon som kommit för att mörda mig, men jag vaknade upp ytterligare en gång 30 minuter senare av att jag hör ljud igen. Jag öppnar dörren och tittar ut och då står Sharon där och spyr upp alla mängder popcorn som hon lyckats trycka i sig. Två sekunder senare kommer hon inspringandes och flyger upp i sängen med mig, överlycklig för att någon är vaken med henne, och då försvann liksom min sova-feeling så jag klev upp och åt frukost istället. Pernilla var aningen mer seg-startad men hon kom också upp så småning om.

Nu ska jag och älsklingen förhoppningsvis se en film (om jag lyckas övertala honom)
Sen ska jag sova gott, gott! Hoppas alla får en trevlig helg! Puss /M

ehm

2010-02-12 @ 00:08:03 Allmänt
Nu har jag och min trogne vän pernilla suttit här i säkert en timme och försökt fixa till en snygg design på både min och hennes blogg men ni ser ju själva hur resultatet artade sig.. Jag suger verkligen på sånt här. Någon som känner för att hjälpa? Annars får jag överlåta jobbet till min käre vän som för tillfället är i sthlm.

Vi har dessutom pimplat litervis med te så att jag håller på att kissa ner mig gör inte saken bättre.
Nu är det toatime, kvällsrökstime och inte minst filmtime! :)

Puss /M

Cause I'd get a thousand hugs from ten thousand lightning bugs

2010-02-10 @ 23:11:04 Allmänt
Jag sitter här och funderar på om jag ska orka göra om min blogg. Ska jag vara ärlig så vet jag faktiskt inte riktigt hur jag gör, var år och dar sen jag gjorde bloggen & designen som jag har idag, så jag kan inte direkt säga att jag kommer ihåg någonting. Men det kan nog inte vara så svårt, allting går väl att läsa sig fram till.. antar jag.

Klockan är 23.00 vilken sekund som helst och egentligen borde jag vara påväg från toaletten med nyborstade tänder just nu men det känns som om jag har någonting annat för mig, och någonting annat framför mig, först och främst ska jag gå och duscha och sen ska jag våldta min älskling i sängen :)

Vi har sovit tillsammans med varandra nu konstant i två veckor, jag vet inte riktigt vad det är som händer.. Att vi lyckats vara med varandra i två HELA veckor utan att slå ihjäl varandra är ganska amazing, det brukar inte fungera. Det enda som gör mig lite ledsen är att jag nästan aldrig träffar mamma :( Det är jobbigt att hela tiden måsta välja om man ska vara med den man älskar eller världens bästa mamma. Försöker liksom hålla mig lite på båda ställena men det fungerar inte riktigt.

Idag har jag iallafall hunnit träffa mamma en liten stund, vi var och handlade på coop :) Jag HATAR verkligen pensionärer med kundvagn. Det är nästan som om man måste göra coop två-filig. En för kundvagnar under 2km/h och en för dom lite snabbare. Inte nog med det, jag hade inte ens en vagn när jag skulle försöka ta mig förbi en tant och en farbror som gick och blockerade hela gången med deras vagnar! Dom må vara långsamma, men dom kan väl iallafall hålla sig på sidan.

(JAG VILL HA EN EGEN LÄGENHET!)
Och nu ska jag som sagt gå och duscha,
hoppas alla har en trevlig vecka. Puss!
/M