Den gående lördagen av Kristoffer

2008-06-29 @ 06:40:02 Allmänt
God kväll/ god morgon. Idag har jag varit på psg-discot med massa folk. Egentligen vet jag inte riktigt vad jag gjorde där, det var helt meningslöst men har man ingenting bättre för sig så. Kring halv elva så gick vi till sunes och åt, och sen for jag, jens, jim, karin, jenny, mikaela och nån annan brud som jag har inte har en aning om vad hon hette till johanna. Vi såg någon film och tog det allmänt lugnt, det var rätt skönt. Kring halv fem så började vi starkt fundera på att fara hem, fast varken jag eller jens kunde åka hem och sova eftersom vi sagt att vi skulle sova hos varandra så vi våldgästade marielle :) jens ringde krille, han och nikke lanade så nu sitter jag hos krille vid nikkes dator och dom andra ligger i sängen och lejdar. Eller a, krille sitter i soffan med mig och biter på en gammal colaburk, mmmums! Nu pallar jag inte skriva mer, blir för irriterad på jens när han lever om och tror att han är någonting,tjing.


Karin söderlund är världens bästa vän.
J - jag älskar dig <3

Släpp mig fri, låt mig flyga härifrån

2008-06-26 @ 14:38:36 Allmänt
God morgon. Jag vaknade klockan tolv av världens ryggvärk. Vet inte riktigt vad det är för fel på den, hoppas inte det är ryggskott igen, pallar inte. Idag ska jag förhoppningsvis vara med Karin, men hon är så jävla dryg hela tiden. Hon måste vara hemma med Leo halva dagen, så hon kommer väl hit kring sex skulle jag tro, och sen måste hon hem igen klockan elva för att hon sommarjobbar, grrr! Men så är det. Idag börjar pite summergames xD haha. Har inte varit i stan ännu, men jag tippar på att man knappt kan röra sig bland alla fotbollslag. Jag förstår egentligen inte hur alla människor kan rymmas i lilla pite, det är ett mysterium! Idag verkar det vara bättre väder än igår, det regnar iallafall inte och kollar man ut genom fönstret så ser det nästan ut som att det ska spricka upp och solen ska komma fram, hoppashoppas! Nu ska jag gå och duscha, äta någonting och sen fara till öjebyn/jens :) puss.

När man inte kommer på någon rubrik får man bara skriva någonting.

2008-06-25 @ 19:56:28 Allmänt
Hej där. Nu är jag hos johanna med jens, johanna, jenny, rasmus och två till som jag inte har en aning om vad dom heter. Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll men vi får väl se vad som händer, skulle egentligen vara med Karin men hon svek mig och var med Josse och någon annan istället :/ Får väl se, hon kanske är med oss sen =) Tror att vi ska vara med Jonka också. Och vädret blir inte bättre det heller, usch! Orka bo här ens. Fast jag tvivlar på att vädret är speciellt mycket bättre någon annanstans i sverige, men men.

På fredag/söndag ska jag vara med pernilla, melinda, sofie osv. Pernilla fyller år, grattis =)
Och för övrigt fyllde min jenny år igår, 18 hela år! Grattis på dig :) Kändes som att detta blogg-inlägg blev aningen oseriöst men det får väl komma en uppdatering sen för nu ska vi åka, ha det bra! Puss.

how to save a life - the fray <3

2008-06-24 @ 01:30:32 Allmänt

Hey there. Kan väl inte påstå att jag producerat speciellt mycket den senaste veckan men helt ärligt så har jag varken haft tid eller ork. Har antingen varit ute sent på natten och bara gått och lagt mig direkt jag kommit hem, eller så har jag legat i sängen hela dagen och inte orkat kliva upp. Men det är väl så ett sommarlov ska vara? Man ska få göra vad man vill, precis hur man vill och när man vill. Kan väl inte precis påstå att det känns som sommarlov. Det känns ungefär som vilken tråkig söndag som helst, det bara regnar och regnar hela tiden. Vart är solen egentligen? Allting blir så tråkigt när det bara regnar, satt och tittade ut igår och försökte komma på någonting bra med regn men det finns verkligen ingenting som är bra med regn. Man blir bara tråkig. Isåfall vore det väl att blommorna växer och att gräset behöver vatten, men det är ingenting som jag skulle bry mig om ändå. Nu är det hög tid för sängen, ta hand om er mina vänner!


du gör mig lycklig - J <3
och Kaarinsoderlund är min allra bästa vän.

karin är en liten hamster <3

2008-06-23 @ 19:28:50 Allmänt

Helt ärligt så har jag varken tid att skriva eller tänka, därav alla oskrivna blogg-inlägg.  Men jag lovar att inom en snar framtid kommer det att komma ett inlägg eller två, puss!

God morgon världen, vilken underbar dag

2008-06-11 @ 03:00:00 Allmänt
Hejsan, lyckades hålla mig vaken till hela halv sju i morse, fråga mig inte varför. Låg bara i sängen rakt upp och ner med marielle och natalie och gjorde absolut ingenting, men ändå lyckades jag hålla mig vaken. Ett mirakel. Vi låg i sängen större delen av dagen i dag också, vi klev väl upp kring fyra någon gång, gick och duschade och gjorde oss i ordning. Så småning kom alla pojkar. Alexander, jens, markus, linuz, fredrik, sebbe och nicke. Jag, marielle och natalie lagade korv och makaroner, och sen for vi till "spökhuset" i bergsviken. Det är fan läskigt, knakar och lever om i hela huset, krossade rutor, snaror och söndernötta gamla sängar överallt. Kan väl inte påstå att det blev bättre när killarna klättrade upp på övervåningen och började kasta ner grejor så det small i hela huset. Usch, spöken har aldrig varit min grej. Efter "spökhuset" körde vi till nicke och kollade det sista på fotbollsmatchen, heja sverige! Det blev tråkigt så jag och marielle åkte hem till mig, tjockade oss med godis, chips, mackor, dricka och kollade på en film. Accepted, rätt rolig film faktiskt. Den är bra om man vill slippa tänka på allt en stund, rekomenderas. Nu ligger marielle i min säng och smsar med nå fjantar, funderar på att hålla henne sällskap en stund =)  take care, puss.

Seriöst, ge oss solsken, jag pallar inte mer regn nu. Man blir tråkig av regn, allt blir tråkigt när det regnar. Ska man kalla det här sommarlov så vet jag inte vad jag gör, dom första dagarna på sommarlovet har känts som vilken tråkig söndag som helst och det är inte direkt så man vill uppleva de första dagarna på ett sommarlov. Dessutom har alla börjat sommarjobba nu och måste gå in klockan tio på kvällarna, yeah! Det är ju väldigt trevligt, not. Förhoppningsvis blir det snart bättre väder så man kan börja vara ute på kvällarna och slippa sitta inne hos någon och kolla på film, jag är less på filmer och jag är less på regn! På vintern kan man sitta inne och kolla på film, nu är det sommar och då ska man vara ute och ha roligt. Den enda nackdelen med att vara ute om sommarn är alla dessa myggor, död åt dom. Kan inte ens hålla räkningen på mina myggbett längre. Fick dom flesta hos anna på examen, men det är väl så det är, med sommarn kommer även myggorna och dom måste ju också få äta, that's life helt enkelt. Nu ska jag sluta predika,  ge oss bara sommar så blir alla nöjda.

Jag älskar karin, mamma, tina, jocke, marielle, jenny och jossan.

Varför inte bara ge oss översvämning direkt?

2008-06-10 @ 02:46:51 Allmänt
Seriöst, vad är det här för skitsommar egentligen? Det bara regnar hela tiden. Jag hade verkligen hoppats på en varm sommar men förhoppningsvis så kommer den förr eller senare. Idag har det iallafall spöregnat hela dagen, så jag kan väl inte påstå att jag gjort många knop idag. Satt hemma framför datorn och kollade på regnet fram till halv åtta, då kom hanna och krille. Vi låg och degade i min säng en timme tills vi beslöt oss för att köra till Björklunda och kolla någon fotbollsmatch med folk. Det spöregnade och jag hatar fotboll så det kunde väl inte direkt bli sämre. Jag, marielle och natalie åkte till stan, hyrde film och köpte godis. Vi har sett båda filmerna och dom var faktiskt helt okej. Nu ligger marielle och natalie i sängen och kollar på "honey", tänkte gå och hålla dom sällskap, take care!


sssseriöst, varför ska allting vara så komplicerat hela tiden?
Jag pallar it ens tänka längre, jag ger upp :)
KKKARIN, KOM HEM NU!

Ibland blir allting helt plötsligt så mörkt på bara en sekund.

2008-06-09 @ 00:54:55 Allmänt

Vad kan man säga? Du ljuger för mig och står inte för det du gör, för att sedan försöka prata bort allting och få allting att låta så mycket bättre. Du behöver inte försöka förklara dig för mig eller försöka komma på en smart lögn för att göra min smärta lindrigare, jag vill bara att du ska vara ärlig. Jag tycker om dig men jag kan inte bestämma över dig och det du gör, verkligen inte, är det så du vill göra så kan jag ingenting säga eller göra för att hindra dig. Jag önskar dig lycka till med allt, glöm inte att du hade din chans.


Orka leva, ruttet sommarlov.

Sommar, sommar, sommar <3

2008-06-07 @ 16:58:18 Allmänt
God dag. Nu är det lördag igen, egentligen spelar det inte längre någon roll vilken veckodag det är eftersom det är sommarlov. Jag kan väl inte direkt påstå att vädret varit det bästa, men förhoppningsvis kommer solen snart. Nu är Karin i Grekland. Äckelunge alltså, jag vill också. Well hur som helst så ska jag umgås med emmy ikväll förhoppningsvis :) Vad vi ska hitta på vet jag inte riktigt men vi får väl se. Jag orkar inte riktigt skriva blogg nu för tiden, det händer så mycket så i slutändan orkar jag inte skriva om någonting så då skriver jag inte alls, men jag ska bättra mig, jag lovar. Nu ska jag gå och duscha så att jag är klar innan middagen. Ha det bra.


God kväll, eller snarare god morgon. Jag har ingen aning om vad jag gör uppe nu egentligen, borde gått och lagt mig för längesen. Klockan är hela fyra och då är det illa. Ikväll har jag varit med emmy på sjöbodan en stund, sen åkte vi till stan och umgicks med jens, jonka, m.fl :) det var helt okej faktiskt, dock lite folk på stan för att vara crusing, men det kan väl inte alltid vara livat kan man tycka. Kring två åkte vi hem till mig och kokade makaroner, nu ska vi gå och lägga oss, god natt sverige!

fuck you right back - snart är jag långt bort ifrån dig

2008-06-02 @ 17:41:53 Allmänt
Seriöst, ja ork fan it!
"Plocka ur diskmaskinen, gå ut med soporna, stäng dörren till tvättstugan, ställ in moppen, häng upp tvätten, stäng av datorn, gå ut med mikro" Vem tror du att du är egentligen? Min pappa är det sista du kommer att bli så kom aldrig och bestäm över mig, jag kommer aldrig någonsin lyda dina order. Jag blir irriterad och snart orkar jag inge mer, jag flyttar!


tack för att du finns karin, jag hade inte klarat det utan dig <3
du är en av mina bästa vänner och jag älskar dig mycket.