far away for far to long

2011-05-31 @ 14:04:39 Allmänt

Weh. Yes. Jag älskar sverige. Jag älskar norrbotten. Jag älskar norrland. Jag älskar piteå. NAAAT. Är det såhär det ska fortsätta resten av sommarn också? Då kommer jag att drabbas av en större depp-period tror jag. En sak är då säker, fortsätter det såhär så tänker jag ta en sista minuten så fort jag är ledig en längre stund. Utan tvekan! Det här funkar ju inte.

every moment i was walking out the backdoor

2011-05-31 @ 14:02:04 Allmänt

Det har varit en skön morgon. Telefonsamtal från alla chefer och sen var det liite svårt att somna om. Jag låg och läste i sängen i nästan en timme innan jag orkade röra på mig. Jag älskar att det är dåligt väder, då behöver jag inte ha ångest över att jag sovit hela morgonen. Nu ska jag lyssna på musik och sjunga för mig själv i all min ensamhet och sen cyklar jag iväg mot solariet och vidare till jobbet. Puss.


lätt bästa frukosten

I keep dreaming you'll be with me

2011-05-31 @ 02:46:34 Allmänt
This time, this place. Misused, mistakes. Too long, too late.
Who was I to make you wait? Just one chance, just one breath.
Just in case there's just one left.

Cause you know that I love you.
I have loved you all along and I miss you.
Been far away for far too long.
 I keep dreaming you'll be with me and you'll never go.
Stop breathing if I don't see you anymore.

On my knees I'll ask, last chance for one last dance.
Cause with you I'd withstand all of hell to hold your hand.
I'd give it all, I'd give for us. Give anything but I won't give up.
Cause you know that i love you. 

So far away. Been far away for far too long.
But you know I wanted you to stay.
I need to hear you say that "I love you,
I have loved you all along
and I forgive you for
 being away for far too long"
So keep breathing cause
 I'm not leaving you anymore
Believe it. Hold on to me and never let me go.

who was i to make you stay?

2011-05-31 @ 01:00:31 Allmänt

Jag kan inte riktigt bestämma mig för vilket humör jag är på. Jag känner mig nervös och ängslig över någonting som ska hända, men jag vet ju inte vad det är. Jag har ingenting att vara nervös över, vad har jag att ha en klump i magen över? Magkänslan säger helt enkelt att det kommer att hända något, det är inte bra. Men samtidigt är jag väldigt nöjd med mig själv at the moment. Allting flyter på så bra och jag har faktiskt hittat mig själv. Jag vet vem jag är och jag vet vad jag vill. Att sedan lyckas fullfölja det är ju en annan sak, men jag jobbar på det.. stenhårt. Jag vill bli någon att minnas. Jag vill bli en människa som är omtyckt. Jag vill att när folk kollar på ett fotografi på mig om 100 år så vill jag att dom ska le när dom ser det. Jag vill sprida glädje. Jag vill lysa upp någons liv.



all of this moments might find there way to my dreams tonight

2011-05-30 @ 14:38:03 Allmänt

Klev upp ur sängen 14.00! Jag älskar kvällsjobb. Då kan man spendera dagarna med att göra vad som helst, till exempel att ligga i sängen. Jag drömde fina drömmar i morse och ville inte riktigt ge upp dom. Nu är det tidig middag som gäller och sen cyklar jag in mot stan. Ha en bra dag alla fina.

it's never to late to say what you mean

2011-05-30 @ 02:31:48 Allmänt
Håll mig hårt och håll mig nära. Håll mig i din famn som bara du kan.
Låt mig känna lukten från din hals och dina värmande andetag i min nacke.
Jag vill känna din hand krama min och veta att du aldrig tänker släppa.
Jag vill se dig brevid mig på morgonen och känna din värme intill mig.
Jag vill vara tillsammans med dig och jag vill älska dig som bara jag kan.

Din blick ser rakt igenom mig och dina kramar kan stoppa mina tårar.
Din varma famn är den bästa medicinen för mig. Jag saknar dig.
Med dig behöver jag inte fundera. Jag behöver inte prata. Du bara vet.
Ditt leende kan få mitt gråa ansikte att skina. Ditt skratt får mig att skratta.

Jag vill att du ska hålla mig så som bara du kan. Jag vill känna dina hjärtslag.
Jag vill att du ska känna mina hjärtslag som slår långsamt när du håller mig.
Jag vill att vi ska prata om sånt som bara vi kan prata om. Jag vill se dig igen.
Words from one heart to another.

i love you more then words

2011-05-30 @ 01:13:55 Allmänt

Sjukt dålig uppdatering i helgen, men jag har faktiskt inte orkat. Jag har varit helt slut i både skallen och kroppen. Gårdagens jobb bjöd ju på en heeel del överraskningar som ingen av oss var beredd på. Jag kom in genom dörren 02.45 och 02.47 tror jag att jag sov. Det är ingen lek att jobba dubbelpass. Helgen har verkligen varit tuff. Men imorgon är det måndag igen och en ny vecka står framför oss. Jag undrar vad den bjuder på för spännande? Garanterat något.

Idag är det morsdag. Eller det var iallafall morsdag för en timme sen. Idag ska jag berätta för er alla att jag har världens bästa mamma. Jag har nog sagt det förut men jag tror inte att jag kan säga det nog många gånger. Hon hjälper mig och räddar mig ur alla situationer jag någonsin kan befinna mig i. Hon är helt enkelt världsbäst. Jag skulle aldrig, aldrig, aldrig, aldrig någonsin byta ut min mamma mot någonting annat. Mamma, jag älskar dig.


PUSS

Love is friendship set on fire

2011-05-27 @ 17:49:11 Allmänt

God kväll kära vänner!
Dagen har gått riktigt fort. Jag vaknade klockan tolv och trodde jag hade dött och återuppstått. Det var väldigt längesen jag varit så trött. Orkade knappt hålla upp ögonen. Flera dagars arbete utan ledighet sätter nog sina spår. Idag har jag tvättat mammas lilla bil på ut och insidan. Den helt klart billigaste morsdagspresenten någonsin. Ikväll är det jobb mellan 22-03. Bandslam på challenge, be there! Alla ni som är eller ska till yran, er ska jag hata resten av livet. Hälsa maggio och maskinen från mig. Jag ska gråta några tårar ikväll för att jag inte kan vara där. DAAAAAAAAMN.

om sanningen ska fram, vill du ligga med mig då?

2011-05-27 @ 02:15:56 Allmänt

Humöret har väl inte varit på topp idag men oj vad några timmar på jobbet kan göra. När jag cyklade hem så visslade jag för mig själv nästan hela vägen. Att några så små saker kan få en på så bra humör är ju lite galet. Men jag kan inte annat än att le. Vissa stunder älskar man sitt liv mer än andra. Just i denna minut skulle jag vilja ha ett väldigt stort badkar, ett glas vin, en cigarett och en väldigt efterlängtad människa. Då hade livet varit perfekt. Men jag får helt enkelt nöja mig med pasta-pesto på påse, snus och paradise hotel. Inte fy skam det heller. Att jag dessutom är inne på mitt fjärde glas med tropicalsaft är ju grädden på moset. Jag är dock crybaby, nu har jag bara fyra avsnitt kvar av paradise. Buhu! Berrrroendeframkallande. (DET GRÖVRE, som en fruga skulle sagt) Ordbajs. Ja. Okej. Sov gott. Puss.

Mina planer om att vara ledig imorgon gick inte riktigt i lås. På schemat bokstavligt talat står det jobb fre, lör x2, sön, mån. Jag undrar när jag ska få sova. Jag undrar när jag ska få dricka vin. MEN, cha-ching cha-ching, ba-bling, ba-bling!

whooooa

2011-05-26 @ 15:31:55 Allmänt

Idag är det jobbigt. Idag är jag bakis. Idag har jag dansat robotdance i duschen. Idag har jag ätit nudlar till middag. Idag orkar jag inte ens blogga och idag tänker jag sitta uppe hela natten och älska med min ledighet imorgon.

all of this lines across you're face

2011-05-26 @ 12:41:38 Allmänt

Blä. Trött. Less. Hungrig. Förkyld. Jobbigt.
det får räcka så. jobb kl. 17.. YES!

vi pratar inte amerikanska

2011-05-25 @ 18:25:26 Allmänt

SSSSSLITEN TJEJ! carecup..
Nu är det dags för dusch, fix och kläder på.
Sen är det botten upp och resten i håret.
Ikväll ska jag och fellan danza kuduro!


Who's going to control the power of this
 wicked feeling that now gets through your veins?
And the heat like the sun that can't let you be still at the beat, babe.
Who's going to stop this feeling that makes your hips lose control as you dance?
This fire burning inside you slowly is gonna get you wild.

to all of you american girls

2011-05-24 @ 21:18:16 Allmänt

Å herregud vad trött jag var igår, jag veeet ju att jag behöver minst 10 timmar för att vara människa, så varför jag bara sover 6 kan man ju fråga sig. Jag gick runt och var sur och grinig hela dagen, och precis allt jag försökte göra gick åt helvete. När klockan var 9 så bestämde jag mig för att gå och lägga mig och försöka få ett slut på den hemska helvetesdagen. Jag försökte faktiskt se en film i sängen, men första reklampausen så slocknade jag som ett litet barn. Vaknade 9.30 i morse och var fortfarande väldigt trött, trots 13 timmar i drömmarna, så jag tror jag behövde vila ut riktigt ordentligt.



Idag har jag jobbat mellan 11-17 och det var knappt en människa i sikte. Men jag fick mig både ett och två skratt tack vare alla fina människor som roar mig dagarna i ända på jobbet. Medvetet eller omedvetet ;) Efter jobbet var planerna att jag och P skulle cykla hem till mig men när hennes framdäck small i tusenmiljoner delar efter några meter så bestämde vi oss för att ta bilen istället. Det var verkligen skönt att träffa henne. Vissa människor behöver man inte träffa speciellt ofta, man vet ändå att dom finns där och när man väl ses igen så känns allt bara så rätt. Vi har ätit glass och sett på tv, sådär lagomt med aktivitet en tisdagkväll.



Imorgon planerar jag och frugan en liten couples-dinner och många glas vin. Jobbar man på helgerna så finns det inte så mycket annat att göra åt saken än att ta festandet på veckorna, lilllördag - here we come! Det är inte alls omöjligt att vi hälsar på våran man Kalle på hans place. Det spelar egentligen ingen roll vad vi gör, så länge kvällen involverar lite castillo del gredos eller nått annat godis så brukar den för det mesta bli magisk. Nu ska jag avsluta kvällen med en väldigt, väldigt varm dusch och mycket paradise hotel. Och ikväll finns det en människa jag saknar, väldigt mycket. Hoppas du har det bra. Puss på dig.

you and me and everyone we know

2011-05-23 @ 12:54:14 Allmänt

Weeeeeh. Jag är vaken. Jag tror iallafall att jag är vaken. Zombie-mode.
Efter sex timmars sömn är det fan okej att se ut som jag gör at the moment.
Nä men kanske en dusch och lite frukost, sen är man förhoppningsvis människa igen.

men somnat ensam och trasig precis som vanligt

2011-05-23 @ 05:41:17 Allmänt

Tänk alla gånger som man märker att alla tjänster man gör för andra inte hjälper alls. Tänker alla gånger som vänner sagt att du, bara du är det bästa dom haft. Dom vill det bästa med allt och dom vill hjälpa dig fram men när du verkligen behöver får du ingen hjälp alls. Nej, du får ingen hjälp alls. Tänk alla gånger jag suttit med gråten i min hals och gått ner i depretioner, då mår man kasst. De gånger jag inte stått för det jag lovat, vänt kappan efter vinden i hopp om att allt ska ordna sig. Tänk alla gånger jag suttit hemma istället för att hänga med så kallade vänner på fester. Ensamma hemmakvällar med mig själv och ingen annan, fast i sällskap med mina tankar lät jag timmarna vandra. Tänk alla gånger jag ångrat saker jag sagt, ord som kommit ut i all hast när jag talat för snabbt. Gånger jag sårat andra utan att mena det. Jag ber om ursäkt nu. Förlåt, men jag menar det. Har mindre vänner nu än då och jag tänker ofta på de gånger gänget softade. Längtar, torkar tåren efter alla dom där dumma gångerna jag fått mitt hjärta krossat och alla dom som bara varit vän på låssas. Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skiten. Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt och ta mitt liv. Tänk dig en värld som rasar, tänk dig människor jag älskat lärt mig hata. Tänk alla gånger som jag varit ensam, tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat. Tänk dig ett liv i tårar när man blivit sårad. Tänk alla gånger som dom sagt att dom ska hjälpa mig, sagt att dom ska älska mig, vad hade jag förväntat mig. Men saker blev som dom blev, mina problem blev saker som förändrat det som fick mig att le. Tänk alla gånger som jag skrikit på mamma, för ett liv som dom andra är nåt jag alltid strävat efter. Men alla dessa jävla nätter utav ensamhet och ångest, har känt det flera gånger. Tänk alla gånger som jag saknat någon att hålla om, men somnat ensam och trasig precis som vanligt. Jag har gråtit, tänkt på stunder när jag var kär och alla gånger som jag drömt att du vore här. Tänk dig ett liv i tårar när man blivit sårad. Tänk alla gånger som jag gett ut mig själv i texter, gånger jag mått dåligt men inte orkat gråta. Dagar som jag tänkt på det hatet som getts, som dragit mig själv ner på det mest magiska sätt. Tänk alla gånger som jag suttit där ensam och gråtit tårar för ett helt liv. Stunder en kväll när jag bett om under och hjälp. Jag ser tillbaks på allt idag och inser vad som kunde hänt. Tänk alla gånger som jag inte sett en framtid. Det här är ingen saga, det här är min sanning. Tänk alla gånger som jag varit ensam. Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat. Tänk dig ett liv i tårar när man blivit sårad.

nothing is perfect

2011-05-23 @ 04:41:54 Allmänt

Åh. Blä. Jag blir irriterad. Vilken årstid eller dag i veckan det än är så vill mitt hår aldrig vara på samma sida som jag. Antingen så är det för långt eller så är det för kort. För ljust, för mörkt, för blekt, för nött eller för lockigt. Man kan ju tacka gudarna för plattång och hårfärg. Den människan som kom på det borde få något väldigt fint pris. Men trots alla hår och skönhetsgrejer som finns idag, så lyckas jag ju ändå aldrig få till det som jag vill. Egentligen så vet jag inte riktigt vad jag vill längre. Jag vill ha ljust hår till sommarn (läs inte blont) men iallafall ljusare än svart. Men ska jag då ha det så resulterar det i att jag måste färga håret åtminstone en gång i månaden eftersom mitt hår växer som ogräs, och vem fan har råd att lägga 1200 kr i månaden på sitt hår? (Frisörfärger är ett måste om färgen ska bita på mitt hår) Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det kanske är lika bra att raka av sig allt så är problemet ut världen. Sounds good?


whaaaaaat to do

vi betalar med kärlek ikväll

2011-05-23 @ 01:18:08 Allmänt

Klockan 12 i förmiddags blev jag väckt av en mamma som ramlade in genom dörren. Hon tyckte minsann att jag skulle kliva upp och följa med till djupviken och sola. Sagt och gjort. Med endast 6 timmars sömn i natt så åkte jag till djupviken och solade. Jag vaknade dock i solstolen av mina egna snarkningar.. då har man sovit för lite. Jag bestämde mig helt enkelt för att gå in på soffan och vila en stund innan jobbet, men självklart är det en helvetes jävla jobbig geting som vägrar ge sig och surrar runt mig i hur många minuter som helst och så fort han kommer för nära så flyger jag upp ur soffan, vilket resulterade i att jag fick sova tjugo minuter. Men jobbet gick finemang och det var väl ungefär tre kunder mellan 22-24 så några större ansträngningar behövdes inte riktigt. Nu ska jag lyssna på "the story" på repeat hundra tusen gånger innan jag lägger mig i sängen och inväntar en heeel dag av ledighet. God natt mina vänner.


för nancy spelar det egentligen ingen roll vart hon solar.
I solstolen eller i rabatten.. det är inte så noga.

fuck it, i don't want you back!

2011-05-22 @ 04:21:24 Allmänt

Slut i kroppen, slut i skallen. Det är ingen höjdare att stå över en grill i flera timmar när man är bakis som ett mongo. Och då menar jag bakis, jävlar vad jag har varit bakis idag. Var tvungen att somna om minst fem gånger i morse för att huvudvärken skulle försvinna. Det var minsann en huvudvärk of doom! Men med tanke på hur kvällen såg ut igår, så kanske det är mer än rätt att jag haft huvudvärk hela dagen. Och om jag tänker efter lite så var det fan värt allt ont, för kvällen var legendarisk trots att jag har en hel del minnesluckor (som planerat)


Nu ska jag gå och tvätta bort lukten av stekfett från kroppen och sen ska jag krashlanda i sängen och planerar att ligga kvar där till morgondagens arbete kl 17. Jag hoppas alla haft en trevlig och inte allt för nykter helg. Puss.

Det var bra då.

2011-05-20 @ 17:17:04 Allmänt

Efter en snabbis på stan med mami och frugan så är jag nu redo för kvällens äventyr! Det hade dock varit ännu trevligare om det vore lite fler som skulle äventyra ikväll, men what to do? Man tager vad man haver. Kvällen kommer ändå bli magicccc. Och ikväll hade jag faktiskt planer på att inte komma ihåg så mycket imorgon. Sounds like a plan to me! Nu kör vi.


nomnomnom. tur att jag är så extremt bra på att ta kort.

my name is Luka

2011-05-20 @ 02:21:38 Allmänt

My name is Luka, I live on the second floor. I live upstairs from you.
Yes, I think you've seen me before. If you hear something late at night,
some kind of trouble or some kind of fight.. Just don't ask me what it was.

I think it's cause I'm clumsy. I try not to talk too loud.
Maybe it's because I'm crazy. I try not to act too proud.
They only hit until you cry and after that you don't ask why.
You just don't argue anymore. Yes, I think I'm okay.

I walked into the door again.. Well, if you ask that's what I'll say.
And it's not your business anyway. I guess I'd like to be alone.
With nothing broken, nothing thrown. Just don't ask me how I am.



"A few years ago, I used to see this group of children playing in from of my building, and there was one of them, whose name was Luka, who seemed a little bit distinctive from the other children. I always remembered his name, and I always remembered his face, and I didn't know much about him, but he just seemed set apart from these other children that I would see playing. And his character is what I based the song Luka on. In the song, the boy Luka is an abused child , in real life I don't think he was. I think he was just different".
From the Hamilton Police Child Abuse Section website

you just don't know me anymore

2011-05-20 @ 02:12:31 Allmänt

Jag hatar mig själv för att jag vänder på dygnet så himla mycket. Just nu, in this moment är det mysigt att vara vaken när alla andra sover och det är mörkt ute men imorgon när jag vaknar sent på eftermiddagen och inser att jag sovit mig igenom en hel förmiddag med skinande sol så kommer ångesten och jag hatar mig själv lite. Vi får helt enkelt hoppas på att det regnar imorgon. Helst spöregn, så man kan vakna av dropparna som slår mot fönstret och krypa ännu längre in under duntäcket. (Ja, jag har duntäcke 20 maj) och planerar att fortsätta så resten av sommarn också.

gotta go my own way

2011-05-20 @ 01:21:30 Allmänt

En skapligt fin dag på jobbet och ovanligt mycket folk, men tiden gick betydligt fortare än den brukar. Och vad vore inte ett perfekt avslut på denna natt om inte nudlar och lite paradise hotel? Om nom nom. Imorgon är det fredag och morgondagen kommer att bli s-s-s-m-a-s-h-i-n-g! Utan tvekan.

aldrig ska du glömma mig

2011-05-19 @ 14:43:24 Allmänt

God morgon, eller god förmiddag. Jävlar vad jag har sovit. Jag trodde aldrig jag skulle vakna, men det gjorde jag. Och helt otroligt att jag fortfarande är trött efter 11 timmars sömn, men jag antar att dom timmarna behövdes. Duschen och sminket är avklarat, nu är det bara middagen som saknas och sen cyklar jag iväg till jobbet. Imorgon hoppas vi på finare väder än idag, imorgon är jag ledig och imorgon ska det drickas alkohol.


bad hairday, YES!

you don't really care for music, do you?

2011-05-19 @ 02:37:32 Allmänt


Cola som är sådär lagomt avslagen och världens bästa musik. Jag tror att natten är räddad. Det spelar egentligen ingen roll hur ledsen eller arg jag är, får jag min dagliga dos av musik, nikotin och koffein så ordnar det mesta upp sig i slutändan. Ibland ska man bara vara glad. Glad över allt bra man har i livet och allt bra som hjälper dig att bara bli bättre på allt du redan gör så bra. Med dom meningarna tänker jag gå och lägga mig, jag hoppas ni sover gott mina fina.


& jag som då alltid överanalyserar allting till 100,
vem fan har bestämt att sockarna ska ha samma färg?
Jag är rebell och jag ska aldrig bli så tråkig att jag går i likadana sockar. 

music is like love

2011-05-19 @ 02:09:36 Allmänt

Jessie J - Price Tag
första låten på länge där budskapet faktiskt är väldigt klokt.

& så den finaste topp 3
1. brandi carlile - the story
2. chris medina - what are words
3. what's my name - rihanna, drake

friends are forever

2011-05-19 @ 01:24:23 Allmänt



Anywhere you are I am near.
 Anywhere you go, I'll be there.
Anytime you whisper my name,
you'll see how every single promise I'll keep.
Cause what kind of friend would I be
 if I was to leave when you need me most?

all of these lines across my face

2011-05-19 @ 00:23:00 Allmänt

All of these lines across my face tell you the story of who I am.
So many stories of where I've been and how I got to where I am.
But these stories don't mean anything when you've got no one to tell them to.
It's true.. I was made for you.

I climbed across the mountain tops, swam all across the ocean blue.
I crossed all the lines and I broke all the rules but baby I broke them all for you.
Because even when I was flat broke you made me feel like a million bucks.
You do and I was made for you.

You see the smile that's on my mouth. It's hiding the words that don't come out.
And all of my friends who think that I'm blessed they don't know my head is a mess.
No, they don't know who I really am and they don't know what I've been through like you do.

All of these lines across my face tell you the story of who I am.
So many stories of where I've been and how I got to where I am.
But these stories don't mean anything when you've got no one to tell them to.

It's true.. I was made for you.



this girls fall like dominoes

2011-05-18 @ 23:35:50 Allmänt

Natten innan vi åkte hade vi som sagt "Dead by april-night" på challenge.
Here's the pictures.












another moment of our lives

2011-05-18 @ 23:27:37 Allmänt

Dom senaste två veckorna har varit en aning tumulta. Jag har varken haft tid eller ork att blogga, eller ens använda facebook tror jag. Fredag för två veckor sen så ringde S från norge och bad oss komma upp för att K hade blivit väldigt sjuk, och en timme senare så ringde han igen och berättade att K nu dött. Jag åkte hem en timme tidigare från jobbet, packade min väska, väckte mamma och sen satt vi oss i bilen och körde mot norge. Det kändes skönt att få komma dit och få vara tillsammans med familjen när någonting sådant händer, men samtidigt kändes det väldigt sorgligt och allt blev så mycket mer verkligt när man var där istället för hemma. Stämningen har varit väldigt låg men jag måste säga att familjen Monsen är bland dom starkaste jag vet och tillsammans med dom har vi klarat oss bra allihop. Begravningen var väldigt vacker och representerade K precis som han var. Lugn och väldigt fin. Jag tänkte lägga in lite bilder från norge, dom få bilderna jag lyckades ta. Det är väldigt blandade känslor om att vara hemma igen, men jag försöker tänka positivt ur alla vinklar.











it was the best song in the world

2011-05-15 @ 01:03:13 Allmänt
mongo. mongo. mongo, jo. mongo ja. yes!
imorgon är det VM-final och jag kunde inte vara mer taggad.
& så laddar vi inför 16 & 17 maj, sen åker vi hem igen.

yes and score

2011-05-13 @ 17:24:44 Allmänt

Idag skiner solen och då blir allting plötsligt så mycket trevligare. Middagen är precis uppäten och jag är näst intill döende. Nu ska jag och mamma tydligen gå ut och plocka sten, sånt där kul tidsfördriv man har för sig här i norge. Sen är det dusch och ut på äventyr!

yes indeed

2011-05-12 @ 16:54:40 Allmänt

det är här vi kliver av

2011-05-12 @ 16:33:34 Allmänt

splittrad. svart. magont. törstig. suckar. trött. gäspar. musik. tungt. solsken. optimist. flagga. fjärilar. värk. duscha. sola. kramas. aj. punkt, punkt, punkt. hejdå.

& jag hoppas så mycket att jag kan vara ledig nästa söndag så jag kan vara med
på personalfesten. Men med lite tur så kanske, håll tummarna!

I want to die in your arms tonight

2011-05-11 @ 23:06:53 Allmänt

Nu börjar det närma sig begravning och jobbigt är det, men förhoppningsvis så blir det en väldigt fin begravning ändå. Det mesta är förberett så gott som det går och mer än så kan vi inte göra. Det blir nog väldigt bra, så bra som en begravning kan vara.

Jag är helt slut i kroppen, egentligen vet jag inte vad jag gjort utan jag känner mig bara trött och sliten överallt. Jag hade planer på att göra en hyfsat tidig kväll ikväll så förhoppningsvis så blir det som jag tänkt. Men först och främst ska jag hinna med lite paradise hotel och MER-drickande. Ett heeelt klart vinnande koncept. Men det känns en aning lockande att sitta hemma med mina fruar och dricka vin en kväll som denna, men förhoppningsvis hinner jag med det också när jag kommer hem och jobbet lugnat ner sig lite.  

don't blame it on the sunshine

2011-05-11 @ 14:05:44 Allmänt
Och jag gör det igen. Sover bort halva dagen. It sux to be me.
Men spela roll, för idag skiner solen utanför fönstret.
Me like, me like, me like. PUSS.

we never rest on the floor

2011-05-10 @ 05:31:46 Allmänt


jääääävlar!
det är ju helt otroligt vad livat det är just nu.
Hela åtta personer vakna och inloggade på fb.
What to do, what to do?

any man of mine

2011-05-10 @ 05:17:20 Allmänt

Waaaka-waaaka. It's time for africa. Not.
Jag kan inte gå och lägga mig nu, då sover jag bort hela morgondagen också. Jag ska verkligen försöka och göra mitt yttersta för att orka hålla mig vaken hela den här dagen och gå och lägga mig, trött uta helvete ikväll. Det funkar ju inte att vända på dygnet såhär. På torsdag ska jag upp klockan åtta, vilket betyder att jag inte kan vara uppe till fem och sex om mornarna, så nu måste det bannemig ske någonting. Men jag lovar er, jag kommer inte vara rolig att ha och göra med idag. Haha. Jag älskar mig själv när jag är trött. Alla andra älskar mig när jag är trött. NAAAAAAT.

to the end and even longer

2011-05-10 @ 04:33:53 Allmänt

Jag måste ha världens bästa familj. Jag hade aldrig, aldrig någonsin bytt ut den mot någon annan familj. Ibland händer det hemska saker och man vill bara gå genom jorden, men så länge man har en stark familj som står bakom en så klarar man av vad fan som helst. Man stöttar varandra genom vått och torrt och håller varandra om ryggen i alla lägen. Det spelar egentligen ingen roll om man är familj genom blodsband eller om man helt enkelt bara klickar som länkar på löpande band. Bara det finns kärlek, så är familjen komplett. Jag är så otroligt glad över människorna i mitt liv. Jag hade inte kunnat önska mig bättre. Jag älskar er.


Ingen av oss är helt i ordning alla gånger,
men det kanske är just därför vi passar så bra ihop.

you were always there when I looked back

2011-05-10 @ 04:03:34 Allmänt

You tuck me in, turn out the light, kept me safe and sound at night.
Little girls depend on things like that.
Brush my teeth and combed my hair, had to drive me everywhere.
You were always there when I looked back.

You had to do it all alone. Make a live, make a home.
Must have been as hard as it could be.
And when I couldn't sleep at night,
scare things wouldn't turn out right,
you would hold my hand and sing to me.

Caterpillar in the tree, how you wonder who you'll be.
Can't go far but you can always dream.
Wish you may and wish you might,
don't you worry hold on tight.
I promise you there will come a day.

Catch your wing now! you cant stay.
Take those dreams and make them all come true.
We been waiting for this day all
 along and know just what to do.
Butterfly fly away.


jag kommer att älska dig till döds

I will never be afraid again

2011-05-09 @ 23:12:14 Allmänt

Rastlösheten är ju enorm. Det kliar i kroppen. Vad ska jag göra?
Hade jag kunnat så hade jag gått och lagt mig, men det finns ju inte
en chans i världen att jag kan sova nu med tanke på att jag gick upp
klockan 14 idag. Hade det varit bättre väder ute så hade jag tagit en
promenad men det känns inte så lockande i orkan och duggregn.

Jag får helt enkelt lägga mig i soffan och se paradise hotel tills
ögonen blir fyrkantiga och sen får jag ta nästa problem då.
Nu är jag sådär tråkig igen, när jag bara klagar och klagar.
PUSS

Will you tell me once again? How we're gonna be just friends.

2011-05-09 @ 18:47:37 Allmänt

Dagar som denna när det regnar och blåser ute och man sitter inomhus och lyssnar på fin musik i hörlurarna så får man faktiskt lite tid att tänka. Man får tid att rensa tankarna och fylla på skallen med lite ren luft. Det känns bra. Jag blir mer och mer klar över vad det egentligen är jag vill. Det känns verkligen skönt att få komma bort lite då och då och få lite avståndsanalysering på saker och ting. Men aj vad jag saknar mina fina vänner. Jag måste fan ha universums bästa vänner. Så är det bara.


If I were a boy, even just for a day, I'd roll out of bed in the morning and throw on what I wanted and go. Drink beer with the guys, and chase after girls. I'd kick it with who I wanted and I'd never get confronted for it cause they stick up for me. If I were a boy, I would turn off my phone and tell everyone it's broken so they think that I was sleeping alone. I'd put myself first and make the rules as I go cause I know that she'd be faithful, waiting for me to come home. If I were a boy I think I could understand how it feels to love a girl. I swear I'd be a better man. I'd listen to her cause I know how it hurts when you lose the one you wanted cause he's taken you for granted and everything you had got destroyed.  It's a little too late for you to come back and say it's just a mistake, think I'd forgive you like that. If you thought I would wait for you, you got it wrong.


eye of the tiger

2011-05-07 @ 16:07:33 Allmänt

Resan till norge gick väldigt bra trots regn och en del snö på vägen. Att jag bara åkt hem från jobbet, kastat kläder i väskan och åkt gjorde väl inte saken bättre. Jag lyckades dock få en timmes sömn i bilen så nu har jag sovit 6 timmar på 45 timmar, det börjar kännas i hjärnan vid det här laget. För att inte tala om i ögonen. Nu ska jag tröstäta pizza och sen ska jag gå och lägga mig. Jag har gjort mitt för idag.

stairway to heaven

2011-05-07 @ 03:26:14 Allmänt

Nu åker jag och mamma mot norge igen.
Men den här gången längtar jag inte alls.
 Det kommer inte alls att bli kul. Men det känns nödvändigt.
 Vila i frid, världens bästa Kjell <3 Vi ses igen.


sov gott

top 20

2011-05-06 @ 13:30:30 Allmänt

Magnetic man ft. ms dynamite - Fire
Agnes obel - Riverside
Veronica maggio - Jag kommer 
Daniel adams ray - Förlåt att jag aldrig sagt förlåt
Jennifer Lopez, Pittbull - On the floor
Navid modiri & gudarna - Kung midas
rolfFa - Hjerteknuser
 Petter, Veronica maggio - Längesen
Ludacris, DJ Frank E, Enrique Inglesias - Tonight i'm fuckin' you
September - Kärlekens tunga
Goo Goo Dolls - Slide
Mario vazquez - Gallery
David guetta, Rihanna - Who's that chick?
Markus krunegård - Jag är en vampyr
Robyn - hang with me
Oskar linnros - Ack sundbyberg
Daniel adams ray - Lilla lady
Scaburbian collective - Flow
Rebecca & Fiona - Bullets
K'NAAN - Take a minute

set them free and let them fly tonight

2011-05-06 @ 13:09:40 Allmänt

Jag håller på att bli galen på mannen som skriker i spotify-reklamen. VARFÖR HAR DU INTE KÖPT BILJETTER TILL SIESTA-FESTIVALEN?! Hade jag träffat honom irl så hade jag tryckt upp biljetterna i halsen på honom, stämplat honom i pannan och skickat honom med första bästa bud mot japan. Jag blir lika irriterad varje gång jag hör det.
Patetisk människa.

aktiviteter för människor utan liv

2011-05-06 @ 13:05:16 Allmänt

Höger- eller vänsterhänt:
vänsterhänt
Humör just nu:
rätt fint, aningen trött dock
Favoritgodis:
fillidutter, for sure
Är det nåt du absolut inte äter:
ärtor, broccoli och varma morötter
Kläder just nu:
persikofärgad velourdress
Musik just nu:
skaburbian collective-flow 
Vad sa du senast:
jaja, vi ses sen 
Sommarplaner:
hm. jobba, jobba, jobba.
Fisk eller badkruka:
badkruka 
Saft eller alkohol:
alkohol. dum fråga.
Hur många kuddar sover du med:
7 st.
Favoritväder:
sol och värme 
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med:
sovsäck, mobil, snus
Morgon- eller nattmänniska:
nattmänniska 
Sparare eller slösare:
haha. slösare. 
Bästa film:
dear john & the notebook 
Tror på liv på andra planeter:
inte mänskligt liv iallafall
Kommer du ihåg din första kärlek:
självklart 
Älskar du henne/honom fortfarande:
inte på samma sätt som förut 
Har du några homosexuella vänner:
jajemen 
Tror du på mirakel:
mirakel kan ske 
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid:
det tror jag säkert
Ser du dig själv som tolerant mot andra:
för det mesta, ja 
Ser du på kärleken som ett misstag:
svår att leva utan, svår att leva med
Hur många barn vill du ha när du blir stor:
det får tiden utvisa
Bio eller promenad:
vintern-bio
sommarn-promenad
Är du kittlig:
dessvärre, jo
Snarkar du?
haha, jag vet inte
Stjärntecken?
jungfru
Rädd för insekter?
om dom kommer för nära
Äckligaste insekten:
flygfän och djur med mycket ben
Det här är jag bra på:
 sova
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
att frysa tiden typ, praktiskt som fan 
Vad vill du jobba som?
konditor
Chips, morötter eller godis?
candy 
Pizza eller hamburgare?
hamburgare
Skriver du dagbok?
till och från 
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans?
det kan aldrig bli för mycket. benen, armarna, halsen.
ryggen, foten, rumpan.  
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) 
k-k-k-kkkaos
Gungar du på stolen?
jajemen
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump?
tveeeksamt 
Vilken hand håller du gaffeln i?
vänstern 
Är du rädd för blod?
verkligen inte 
Saltar du på maten?
ibland 
Gillar du att sjunga?
ja, om ingen lyssnar 
Brukar du sola?
självklart 
Vad gör du om du får hicka?
håller andan 
Röker du?
ibland 
Snusar du?
jo 
Använder du knark?
nej 
Kaffe, te eller inget?
kaffe 
Har du en besatthet?
det skulle väl vara serier då 

laa lalalala lalaala lala lala la

2011-05-06 @ 11:39:34 Allmänt

Inte speciellt fin förmiddag. Himlen är grå och näst intill svart. Jag som hade hoppats på lite sol innan jobbet ikväll men så blev tydligen inte fallet. Istället får jag vara moraliskt stöd till mamma som är på "uppdrag måla vitrinskåp" på djupviken. Och så kommer finste H och hämtar mig så småning om. Jag tror att det kommer att bli en bra kväll ikväll. För övrigt så jobbar jag fre, lör och sönnatt. Jag hoppas att alla får en trevlig helg. Puss.

Dagens positivitet:
jag har aldelens för mycket snus för mitt eget bästa :)

I wanna see you dead but i can't see clearly

2011-05-06 @ 02:25:50 Allmänt

Jag vet inte vad det är med mig. Jag är så otroligt arg just nu. Jag kan inte ens förklara varför jag är arg. Varför är jag arg? Jag har bara en känsla i kroppen som kryper omkring och vill döda någonting. Jag har sådär ont i huvudet som jag bara får när jag är väldigt arg. Jag vill strypa något. Jag vill döda något. Jag vill slå något. Det är gånger som denna man vill ha en fet boxningskudde att banka skiten ur. Man kan pröva att skrika tills man inte har någon röst kvar och spela så hög musik att man inte ens hör sina egna skrik men det är inte riktigt lika effektivt som att slå något. Jag är otroligt sugen på att dricka alkohol. Varför dricker jag inte alkohol ikväll? Jag vill spåra och barka. Jag vill skapa någonting fint i natt. Vad ska jag göra egentligen? Jag kommer förmodligen sitta här tills jag inte orkar mer och sen kommer jag att fundera och fundera och fundera lite till, tills jag tillslut somnar av utmattning. Vissa människor har ju inte riktigt förstått det här än, och jag som trodde att jag var en väldigt enkel människa att förstå sig på. Jag tror att jag tänker mer än vad jag skriver just nu, meningarna känns en aning osammanhängande. Därför känns det lite som om vi avslutar här but deep down, we're all killers.

if they wanna fly tonight then get high tonight

2011-05-06 @ 02:13:48 Allmänt

Nu är jag less på att alltid vara den människan som bryr sig om alla andra. Man kan ge och ge en miljon gånger men får inte ett skit tillbak. Det känns helvetes frustrerande att vara den sortens människa som aldrig lyckas koppla bort "bry sig om-känslan" och bara tänka på sig själv ibland. Jag älskar att bry mig om andra människor och jag hade lätt tagit mitt liv för att rädda någon annans alla dagar i veckan men när man försöker och försöker bry sig om någon annan människa och man försöker att hjälpa någon annan människa men människan bara vänder sig om och går så känns det en aning tungt faktiskt. Det känns ungefär som att spotta i motvind för att vara mer specifik. En gång för inte så längesen så var det en människa som sa till mig "jag förstår inte hur du bara kan tänka på dig själv" och det gjorde väldigt ont i mig. Jag har aldrig sett mig som den sortens människa som tänker på sig själv. Man ska inte vara den sortens människa som bara tänker på sig själv. Självklart är det bra att tänka på sig själv ibland och tänka på ditt eget bästa men att älska sitt ego för mycket mår ingen bra av. När den där människan uttalade sig om mig och tyckte att jag bara tänkte på mig själv så ställde jag mig själv frågan "gör jag verkligen det? tänker jag bara på mig själv?" och sen började jag med mitt gamla vanliga överanalyserande. Jag önskar verkligen att dom människorna jag älskar vet om att jag älskar dom och vet om att jag ställer upp för dom alla dagar i veckan, alla timmar om dagen. Men dom människorna som jag bryr mig om och bara får skit tillbaks ifrån, ni kan dra åt helvete. Från och med nu kan ni dra långt åt helvete och aldrig mer komma i min närhet. Jag är färdig med er. Jag är färdig med dig. Från och med nu är jag madelene westerlund, madelene med det stora egot. Jag ska älska mig själv som aldrig förr.

dunka mig gul & blå, jag vill se ut som svenska flaggan

2011-05-06 @ 02:04:22 Allmänt

Jag vet inte ens vad jag ska tänka eller känna. Vad är det som händer? Vad är det du vill? Ena sekunden känns allting så otroligt klart och jag vet precis vart du står och vad det är som håller på att hända och nästa sekund förstår jag ungefär ingenting och allting blir helt luddigt och färgat i gråskalor. Är det någonting jag ska förstå eller? Är det ett spel? Är det nåt roligt skämt som jag inte förstått mig på än? Jag kan bli helt galen på det här. Vafan ska jag göra? Kan du svara mig på den frågan? Ena dagen är du trevlig och så himla vänlig och andra dagen stänger du dörren mitt i ansiktet på mig innan du ens hunnit öppna den helt. Jag orkar inte fortsätta överanalysera varenda sekund till punkt och pricka. Därför tänker jag lämna detta här och nu, det är upp till dig att visa vart du står och vad du går för. I'm fed up with this. Jag önskar så mycket att du kunde tänka precis som jag gjorde, då hade jag inte behövt sitta här nu i dubbel frustration och vara orolig över någonting som förmodligen inte ens inträffar. Eller? Blääää. Jag ork it. Rent ut sagt - jag ork it!

i'm that little hope

2011-05-06 @ 00:02:52 Allmänt

Mitt paradise hotel-maraton går ju som på räls. Synd bara att jag måste sitta dubbelvikt på golvet framför datorn för att se det. Mammas dumma-jävla-mongolid-cp-dator vägrar ju funka i mer än 30 minuter i streck så det är ju inte ens värt att försöka se någonting på den. Fan vad jag klagar på allt. Allvarligt, det går ju inte ens en dag utan att jag sitter och klagar på antingen det ena eller andra. Jag vet inte vad det är med mig, jag är så otroligt negativ nu för tiden. Det är ju inte klokt. Från och med nu ska jag skriva en positiv grej varje dag. Det ska bli min nya utmaning. Jag ska klara den.
 
Så okej, here we go. Dagens positivitet:
jag har köpt fett fina skor idag, och dom kostade bara FEMTON kronor. Score!

du dansar till min puls

2011-05-05 @ 20:34:28 Allmänt

Jag visste inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta när mamma väckte mig klockan 13 idag och jag insåg att klockan faktiskt var 13 och att jag bara sovit fem timmar. Men jag lyckades iallafall mot alla odds kliva upp och få på mig lite kläder. Vi åkte till djupviken och solade lite och sen vidare mot reprisen, dollarstore & lundströms måleri. En väska, ett par shorts, ett par skor, en pensel, en matta, en burk färg, två armband och två glassar senare så var vi påväg till djupviken igen. Vi har grillat korv och myst. Jag älskar lediga dagar, jag hade nästan glömt bort hur det känns att vara ledig. Ikväll har jag inga som helst planer. Jag ska äta chilinötter och se paradise hotel. En helt klockren torsdag i mina öron. Puss.




dance the night away

2011-05-05 @ 13:37:18 Allmänt

Kul med 5 timmars sömn. Tack mamma! Men nu jävlar ska det solas. Min termometer visar 26 grader i solen och det gillas som f-f-fan! Jag har inte tid att sitta här, här blir man inte brun. Puss

down by the river where the sun never rise

2011-05-05 @ 07:21:25 Allmänt

Jag vet inte riktigt vad jag gör vaken nu egentligen. Jag hade ju planer för den här dagen. Dom sket sig. Jag har en sån där konstig känsla i magen som jag får ungefär 1 dag vart annat år och har fått ända sen jag var väldigt liten, så länge jag kan minnas faktiskt. När jag var liten så låg jag i sängen och grät och sög på tummen när känslan kom och försökte somna. Nu sitter jag bara här och lyssnat på musik. Mitt i tomma intet. Känslan kommer om natten när jag är ensam och det är mörkt. Allting hade varit bättre med en människa som ville kramas med mig länge. En människa med varma stora kramar som inte släpper taget i första hand. Jag hoppas alla andra har en fin natt och sover gott.

true love takes it all

2011-05-05 @ 07:18:30 Allmänt

I can take the rain on the roof of this empty house, that don't bother me.
I can take a few tears now and then and just let 'em out.
I'm not afraid to cry, every once in a while even though.
Going on, with you gone still upsets me.
There are days every now and again, I pretend I'm OK.

It's hard to deal with the pain of losing you.
Everywhere I go, but I'm doin' it.
It's harder for a sad smile when I see our old friends.
And I'm alone, still harder, gettin' up, gettin' dressed.
Dealin' with this regret, but I know if I could do it over I
would trade, give away, all the words that I say
in my heart that I left unspoken.

What hurts the most was being so close
and having so much to say, and watching you walk away.
And never knowing what could have been
and not seeing that loving you is what I was trying to do.

all my life i've been good

2011-05-05 @ 06:15:03 Allmänt

You say that I'm messing with your head. All cause I was making out with your friend.
Love hurts whether it's right or wrong. I can't stop cause I'm having too much fun.
You're on your knees, begging please, "stay with me" But honestly? I just need to be a little crazy.

So what if I go out on a million dates? You never call or listen to me anyway.
I'd rather rage than sit around and wait all day. Don't get me wrong, I just need some time to play.

You say that I'm messing with your head. Boy, I like messing in your bed.
 I am messing with your head when I'm messing with you in bed.

All I want is to mess around and I don't really care about if you love me.
If you love me or if you hate me, you can save me baby.
All my life I've been good, but now?

All my life I've been good, but now? I am thinking what the hell.
All I want is to mess around and I don't really care about.

i don't know where my soul is

2011-05-05 @ 02:43:43 Allmänt

Och äntligen blir det som planerat!
Yes. Jag älskar den här natten.
Mer uppdatering än så får ni inte. 
PUSS.

Dessutom är jag ledig imorgon.
Imorgon ska jag köpa en tygväska.
Imorgon ska jag sova länge och älska livet.

agnes obel <3

2011-05-04 @ 05:04:10 Allmänt

Down by the river by the boats where everybody goes to be alone.
Where you won't see any rising sun. Down to the river we will run.
 
When by the water we drink to the dregs. Look at the stones on the river bed.
I can tell from your eyes you've never been by the riverside.

Down by the water the riverbed. Somebody calls you.
 Somebody says swim with the current and float away.
Down by the river everyday.

 When that old river runs pass your eyes to wash off the dirt on the riverside.
Go to the water so very near. The river will be your eyes and ears.

I walk to the borders on my own to fall in the water just like a stone.
Chilled to the marrow in them bones, why do I go here all alone?

 Oh my god I see how everything is torn in the river deep.
And I don't know why I go the way
down by the riverside.

http://www.youtube.com/watch?v=vjncyiuwwXQ


Mr. worldwide

2011-05-04 @ 04:15:45 Allmänt

It's a new generation of party people.
Let me introduce you to my party people in the club.

I'm loose and everybody knows I get off the train.
I'm like inception, I play with your brain.
I don't play no games so don't get it confused. Cause you will lose.
Now pump it up and back it up like a Tonka truck.

If you go hard you gotta get on the floor. If you're a party freak then step on the floor.
If you're an animal then tear up the floor, break a sweat on the floor.
We work on the floor, don't stop! Keep it moving.

Put your drinks up, pick your body up and drop it on the floor.
Let the rhythm change your world on the floor.
You know we're running shit tonight on the floor.

I know you got it clap your hands on the floor.
And keep on rockin', rock it up on the floor.
If you're a criminal, kill it on the floor.
Steal it quick on the floor. Don't stop keep it moving.
Its getting ill it's getting sick on the floor.
We never quit, we never rest on the floor.
If I ain't wrong, we'll probably die on the floor.

i'm holding you closer then most

2011-05-04 @ 03:29:37 Allmänt

you are my heaven

2011-05-04 @ 01:29:02 Allmänt

Åh. Hejn ork jag ju it med. Crawings för pommes i vanilj-milkshake. Jävligt, jävligt jobbigt läge just nu. Dessutom är lägenheten ungefär -15 grader tror jag. Det känns då så iallafall. Jag skulle vilja ha ett fett solarium, dubbla skoteroveraller eller en varm man som kan värma mig. Men jag får väl helt enkelt nöja mig med en dusch och ett stycke one-piece. Kanske lite kaffe på det också och sen är combon total. Färdigsvamlat. Puss.

careless and free

2011-05-04 @ 00:56:36 Allmänt

Anonym om don't look back in anger:
Minns den gången jag hjälpte dig till akuten men inte fick följa med dig in, det gjorde fruktansvärt ont att lämna dig där på sjukhuset. Jag är glad att du kom till mig och gav mig det förtroendet du gjorde. Kommer aldrig glömma dig om än vi inte pratar så tänker jag på dig ibland och förundras över hur stark du verkligen är och vilka avtryck du lämnat hos mig <3 Det finns alltid nån som känner som du och hur tomt det än är på platsen du befinner dig så är du aldrig ensam.

Du ska veta att jag tänker på dig flera, flera gånger mer än vad du kan tänka dig också. Hur du har det nu för tiden och hur du mår. Jag måste få tacka dig för allt fint du gjort för mig och för alla dom gångerna som du funnits där för mig. Och hade det inte varit för dig så hade jag förmodligen aldrig tagit mig till akuten, och vem vet hur det hade slutat då. Där ett tag var vi som handen i handsken du och jag. Vi passade så bra ihop på något sätt. Ibland behövde jag inte ens slutföra min mening, du visste ändå vad jag skulle säga. Jag saknar dom tiderna. Jag saknar dig. Jag hoppas du har det så himla bra. Det är du värd.

this used to be a fun house

2011-05-03 @ 14:51:29 Allmänt

När hade solen egentligen tänkt att komma? Nu har det ju varit grått och tråkigt i flera dagar. Deprimerande. När jag jobbar kvällar kan det ju få vara liiite sol på dagarna så jag hinner få lite färg innan sommarn. Duschen är gjord och finaste Hanna är här och myser med mig. Intag av lunch och sen ska jag cykla mot jobbet. Hoppas alla får en fin dag. PUSS.

don't look back in anger

2011-05-03 @ 05:18:48 Allmänt

Nätterna får en alltid att fundera. Natten får en att börja tänka lite djupare än vad man gör om dagarna. I natt så tänker jag på alla människor som mår dåligt på grund av någonting. Människor som känner att livet är meningslöst och inte ens värt att levas. Det finns faktiskt såna människor som dagarna i ända går och funderar på varför man egentligen ska leva och att vitsen med livet är allt för liten för att vara anledning nog att leva för. Jag har själv varit där flera, flera gånger. Jag har känt att livet har varit så meningslöst och ibland har jag till och med önskat att jag inte funnits. Varför föddes jag egentligen? Jag har aldrig någonsin velat prata eller berätta om det för någon, jag har skämts över mig själv och över hur jag har tänkt om saker och ting. Jag vet att det låter sjukt men människor som varit i samma situation vet precis vad jag pratar om. Man vaknar med en känsla i magen som säger att man bara vill somna om och inte alls kliva upp och uppleva dagen som väntar utanför dörren. Dagarna är gråa och ibland helt svarta. Man ser inget ljus någonstans. Man blir rädd för sig själv och rädd för tankarna som man tänker. Jag vill så gärna försöka hjälpa hela världen, men det är svårt. Det är svårt för en endaste människa att försöka hjälpa flera miljarders människor ensam. Jag vill frälsa alla och få alla att må bra på ett eller annat sätt. Jag vill ta bort problemen från deras axlar och jag vill få dom att vilja gå ut genom dörren på morgonen och gå och lägga sig med ett leende på läpparna om kvällen. Men tyvärr så kan jag inte göra det. Jag kan bara sitta här och önska att alla människor runt om i världen kan komma på bättre tankar en vacker dag precis så som jag gjorde, och inse att livet faktiskt är väldigt underbart när man lever det på sitt eget sätt och går sin egen väg. När man lever sitt eget liv, för det är faktiskt bara du som kan leva ditt eget liv och det är faktiskt bara du som vet hur ditt eget liv ska levas. Det är så många gånger som jag känt mig som den minsta människan på hela jorden. Så värdelös och så ensam. Jag har suttit och funderat på ifall det finns någon där ute som mår som jag gör, och som känner likadant som jag gör. Jag har önskat att jag haft någon att prata med som känner precis som jag, och som verkligen förstår vad jag menar när jag säger att jag inte vill leva längre. Men det fanns ingen att prata med, det fanns ingen som kände som jag på samma ställe som jag. Jag fick tackla mina egna problem på egen hand och jag fick sakta men säkert klättra högre och högre upp för att i slutändan hamna i toppen. När jag måde som sämst så kunde jag aldrig föreställa mig att man faktiskt kan må så bra som jag gör idag. Det är galet vad man kan känna egentligen. Hur fruktansvärt ledsen man kan vara när det är som värst, och hur fruktansvärt glad man kan vara när det är som bäst. Jag vill att alla människor ska få en chans att vara glad. Att alla människor ska få älska sig själv, älska sitt liv och älska det dom föddes till att göra. Jag hoppas verkligen att den dagen kommer för alla människor. Jag har nått och passerat den dagen. Idag är jag lyckligare än någonsin, jag vet min plats här i livet och jag lever mitt liv så som bara jag klarar av.
Jag älskar allt som har med livet att göra.


det gör ont i mig när jag ser dom här bilderna och att jag faktiskt en
gång i tiden tagit dom. Jag är otroligt, otroligt glad över mitt liv och
jag vill aldrig någonsin mer i hela mitt liv se ut sådär.
Tack till alla människor som gör livet så otroligt bra!

never look back

2011-05-03 @ 04:57:10 Allmänt

När man har allt för lite att göra kan man hitta på både det ena och det andra.
Lite gamla bilder som jag inte trodde fanns har upphittats. Haha. omg.

















HAHA. VAAAAAFAN HÄÄNDE DÄÄÄR?!

you're already the voice inside my head

2011-05-03 @ 03:50:22 Allmänt

Hello there, the angel from my nightmare.
The shadow in the background of the morgue,
the unsuspecting victim of darkness in the valley.

We can live like Jack and Sally if we want where you can always find me.
And we'll have Halloween on Christmas and in the night we'll wish this never ends.
We'll wish this never ends. I miss you. I miss you.

Where are you and I'm so sorry. I cannot sleep, I cannot dream tonight.
I need somebody and always this sick strange darkness
comes creeping on so haunting every time.

And as I stared I counted the webs from all the spiders catching things and eating their insides.
Like indecision to call you and hear your voice of treason.
Will you come home and stop this pain tonight?

Don't waste your time on me you're already
the voice inside my head.
I miss you. I miss you.



pretty bubbles in the sky

2011-05-03 @ 03:30:38 Allmänt

Jävlar. Jag är ju inte ens trött än, det känns som om det kommer att bli en lång natt. Natten hade definitivt varit mycket finare om jag hade fått spendera den med precis dom människorna jag hade velat. Fan, varför kan man inte bara få som man vill ibland? Man knäpper lite med fingrarna och sen blir saker och ting precis som man velat.

<3

Du och jag är lika som ett par droppar vatten, om du bara vågar fråga honom.
Jag brukar spela skivan som du sjöng för mig tills jag somnade i din famn.
Förut såg jag ingenting, det jag såg försvann. Men nu ser jag allt det som du ser.

På mitt finger har jag din ring och på ringen står det att du är min hjärtekrossare.
Jag undrar om du finns där ute nu, jag sänder mina tankar. Känner du dom?
Även om han berättar lite och minnena är få, så finns det saker han aldrig kan ta ifrån mig.

Som när vi sprang över ängen och jag gömde mig i gräset.
Du räknade till hundra och jag vet att du såg.
Jag undrar om du finns där ute nu?
Jag sänder mina tankar, känner du dom?

Jag vattnar mina plantor och jag plöjer det jag sår.
Sekunderna tickar, minuterna går.
Och det går dagar och det går år.
Och den som lever får se.

Du kanske inte finns längre, det kanske bara är hopp.
Du kanske inte ens tänker på mig heller.
Men jag väntar på den dagen när vi är ute och går.
Du böjer dig ner och jag står på tå.
Du är min hjärtekrossare.

även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur

2011-05-03 @ 01:47:02 Allmänt

Jag vet inte riktigt vart dom senaste dagarna egentligen tagit vägen. Jag vet inte riktigt om jag glömt bort att leva dom, eller om dom bara gått så fort att jag glömt bort att uppleva dom. Tisdagen efter att jag kom hem från norge har det bara haglat med jobb för min del och det är helhelvetes underbart, men samtidigt hinner jag inte riiiktigt med allt jag skulle velat. Men det lönar sig garanterat när löningen kommer. Yes! Nu är det jobb tisdagnatt, onsdagnatt, torsdag ledig, fredagnatt, lördagnatt, söndagnatt och sen börjar vi på en ny vecka igen. Min enda lediga dag ska garanterat spenderas hemma med storstädning och tvättning. Möjligtvis uppackning av resväskan också. h3h3.

Nu när jag äntligen slutat jobba så skulle jag väldigt gärna hitta en frivillig människa att dricka öl med inatt, eller möjligtvis vin. Men vem ska den människan vara då? Ja, inte vet jag. Jag får väl helt enkelt dricka lite vin framför datorn i all min ensamhet. Men imorgon så ryktas det om att min fina mamma har planer på att flytta hem igen, så då blir det vindrickande med henne för hela slanten. Yes!

Nu känns det som om det är högtid för dusch och one-piecemode! Jag kan ju med gott samvete spendera några timmar till vakna, jag börjar ju faktiskt inte förens 17.00 imorgon. Ha en trevlig natt mina vänner.