någon kommer ta dina ungdomsår ifrån dig

2010-08-25 @ 10:37:55 Allmänt
Onsdag idag och min tredje dag som arbetslös. Haha. Det känns ungefär som vilken helg som helst, förutom att alla andra inte är hemma. Jag hade som sagt storslagna planer för idag men med tanke på vädret så tror jag inte att några av planerna lär inträffa. Jag ska iallafall köpa mig en I-phone idag :) Har fått in min lön idag och det känns sköntskönt. Känns dock mindre skönt när jag vet att den kommer att vara slut på lördag. But hey, you're just living once! Right?

Imorgon ska jag och mamma titta på lägenhet. Hoppas den är fin. Är det nu jag ska börja packa? Vadå packa, vad ska jag packa? Hur ska jag packa? Ska jag packa ner arton år i kartonger? Hm. Jag vet faktiskt inte riktigt hur det här kommer att gå till men förhoppningsvis går det bra. Jag önskar att det går bra. Nu ska jag äta frukost och invänta mannen som kommer hem om tre timmar. Puss /M

du kan aldrig kapa ner ett träd utan att det växer upp igen

2010-08-22 @ 15:31:40 Allmänt
Jag vet inte rikigt hur jag ska känna just nu. Saker och ting kommer säkert att bli bättre men det är väldigt svårt för mig att se dom sakerna just nu i allt det mörka. Jag kommer att tappa två hjärtan som stått mig nära en väldigt lång tid. Varför? Varför händer sånt här? Verkligheten är sur, så är det bara och ibland inträffar saker som är mindre roliga, det vet jag, men det känns hela tiden som om allting drabbar mig. Jag vet inte. Jag hoppas bara på något sätt (vilket som helst) att allt det här en dag kommer att vara positivt och jag vill att alla ska veta att oavsett vad som händer så ÄLSKAR jag mina hjärtan. Väldigt mycket.

Blandade känslor om hemkomsten men mest skönt. Jag får spendera tid med min älskade mor igen och inte minst med mina fina vänner. Gårdagen spenderades med empan och mamma. Vi vinade (jag och mamma) och sen åkte jag och emmy in till Södra och hängde i båten med tina och jocke. Vi åt middag på sjöbodan och sen åkte jag hem och sov. Fan vad trött jag var. Men har man stigit upp klockan fem varje dag under fem veckors tid i princip för att sen vara vaken tjugo timmar innan man går och lägger sig, då har man nog under alla omständigheter rätt att vara trött. Eller snarare levade död. Ikväll kommer den finaste av dom alla hem och förhoppningsvis ska jag spendera natten där. Even if life sometimes feels like shit, Its nice to be home!

time is nothing

2010-08-20 @ 16:03:59 Allmänt

Sista jobbdagen är avklarad, resväskan är packad och det vill jag också vara. Middag med moster och kusin ikväll. HEMRESA IMORGON! Vi ses :)


Hon är den kvinnan som faktiskt får mig att uppskatta det lilla i livet. Hon är den som får mig att se det tända ljuset i ett mörkt rum. Hade det inte låtit så korkat så hade jag sagt att hon är en kopia av mig fast i en äldre version. Det är nog jag som är en kopia av henne. Hon är den som har gett mig liv både fysiskt och psykiskt. Hon är min mamma och min allra bästa vän.

word up sista

2010-08-19 @ 16:29:29 Allmänt

Trisdessen är stor och rastlösheten ännu större. Hade egentligen tänkt göra av med några timmar på stan i shopping-trans men det visade sig att jag redan gjort mig av med någonting viktigare - mina pengar. Suck. Så vad gör man istället då? Man går hem och sätter sig framför datorn i väntan på bättre tider. Ska åka iväg och simma om en timme så förhoppningsvis infinner sig lugnet efter det.. iallafall fysiskt lugn. Jag har stora framtidsplaner nu, jag undrar bara hur jag ska kunna genomföra dom. Nummer ett är att köpa en i-phone för min lön plus födelsedagspengar (om jag får några) och nummer två är att skaffa en lägenhet. Men då behövs nog ett jobb först. Så det får helt enkelt bli nummer 1.5 att skaffa jobb. Nummer fyra är att köpa massa fina möbler (jag har redan skissen på hela lägenheten i huvudet och den är awesome) med lite tur har jag även en man som delar den med mig (både lägenheten och planerna på inredning)

Jag måste säga att dom här fem veckorna har gått så sjuuukt fort. Jag vet inte riktigt vart dom tog vägen och vad jag egentligen har gjort. Det är först nu i efterhand som man kan tänka "aha, nu var det där fem veckor mindre av mitt liv" och man hann inte ens vara med. Jag har bara jobbat och sovit i fem veckor känns det som. Men det kommer det fan att vara värt. Jag kan skratta mig lycklig och sova hur mycket jag vill, med elvatusen kronor rikare när jag kommer hem. Jag tror egentligen att det var meningen redan från början att jag skulle åka till sthlm. Jag har fått ordning på ett och annat i mitt liv som jag förmodligen aldrig skulle kunnat reda upp om jag suttit hemma. Jag har haft tid att tänka och tid att vara för mig själv, på gott och ont. Självklart saknar jag dom människorna jag älskar och det kommer bli det bästa jag gjort på länge att få träffa dom igen, men nu är jag en erfarenhet rikare och det ska jag ta med mig framåt i livet. Jag har faktiskt lärt mig både ett och annat om mig själv under dom här veckorna. Över förväntan.

Nu har jag bara tre punkter kvar på listan av måsten sen är jag så redo man kan bli för att åka hem.
Punkt ett - inhandla barbequesås & kimcheesås.
Punkt två - Äta sushi en sista gång. Missbrukarn.
Punkt tre - Köpa en extra resväska för hemresan.

Nu ska jag lyssna på Oskar <3 för femhundraelfte gången idag och sen försöka snöra ihop ett propert mellanmål innan det är dags att packa simgrejerna och bege sig mot simhallen. Jag hoppas allihop har det jättetrevligt vad ni än håller på med. Jag har hemlängtan. Det kommer kännas underbart när jag sätter mig på flygplanet. Puss /M

Vi blir aldrig som dom från stan.

2010-08-16 @ 15:53:14 Allmänt

Det finns inga ord. Jag har inga ord. Det enda ordet som egentligen kan uttrycka vad jag försöker säga är kärlek. Kärlek till den finaste mannen i mitt liv. Till mannen som varenda dag får mig att älska lite mer, känna lite mer. Känslor är inte min grej. Inte när det gäller att uttrycka dom, men känna dom kan jag bannemig och jag älskar dig min fina!

               ♥      ♥      ♥      ♥      ♥      ♥      ♥      ♥      ♥      ♥      ♥        ♥      ♥


Ack Sundbyberg, jag blev full och gick runt med stilett för din skull, Sundbyberg om du minns mig. Åh Sundbyberg jag var tolv och jag bröt för att göra dig stolt, Sundbyberg för du minns väl.


Då när försommarn kom över grå kapuschong, jag var din, Sundbyberg, ja jag var din. Soldat så ung och så lojal och vi sa "vi blir aldrig som dom från stan, som dom från stan, det är blott dig jag håller av"


Sundbyberg, det gick fort, plötsligt sköt nån en man i min port. Sundbyberg, lugna ner dig nu. Men tack, Sundbyberg, jag är fri och du som trodde det skulle bli vi Sundbyberg, tills jag svek dig.


Sundbyberg, jag försvann, bara knas när de nämner ditt namn. Sundbyberg och det vet du så väl. Men åh Sundbyberg, dom kan dra för jag minns varje bänk varje dag. Sundbyberg, jag blir aldrig som dom från stan.


Jag är alldeles för lojal. Förortsbarn, vi blir aldrig som dom från stan.

the winner takes it all

2010-08-08 @ 18:01:22 Allmänt
Och så var det söndag och helgen var ju fort avklarad. Nu väntar en hel veckas arbete och det värsta av allt är inte ens att jobba, utan att kliva upp 04.30 för att komma i tid till jobbet. Hoppas alla haft en trevlig helg på LK eller en trevlig kväll what so ever. Känner mig extra förvirrad idag så jag tänker inte lägga nån större prestation på ett bra blogg-inlägg utan tror helt enkelt jag lägger mig i soffan framför en film och självdör lite tills det är dags att gå upp igen. Puss.

dansa som du aldrig dansat förr

2010-08-06 @ 13:02:51 Allmänt
i'm gonna tell it just like it was
i've been a thatcher i've been a slut
i'm gonna tell you I've been too much
i'm gonna tell you baby

i've been too vulguar,
i've been too sweet
i've been too adjusted,
i've been a freak
i've been too fat to wear leather pants,
none of my groupies wanna dance

i'm a lousy guitarist 
i sing out of tune
i've been obnoxious
i've been such a prude
i've been too young and now i'm too old
i'm just too heavy baby

Adios amigos we're not staying here another day.

looking for the answer

2010-08-06 @ 11:49:29 Allmänt

Morgonen är seg och ögonen likaså. Låg och snurrade till klockan sex i morse. Vaknade upp av en brummande hårfön tjugo över sex. Någonstans mellan ångest och utmattning somnade jag om och vaknade klockan elva. Känner mig som en zombie. En stor äng med grönt gräs och fina blommor och en väldigt stor sol som lyser på en och färgar huden brun hade gjort mig frisk på en sekund! Nu är det bara hopp i duschen och frukost som gäller sen bär det av till uppsala :) Hoppas alla har en trevlig helg och en trevlig vistelse på LK. Puss!

Pina Colada boy

2010-08-05 @ 12:01:05 Allmänt
Jag vet inte riktigt vad som hänt. Idag sov jag bort hela förmiddagen i princip. Hjälp. Vädret varierar mellan sol och moln hela tiden så det känns aningen meningslöst att lägga sig och sola, men man kanske kunde gå en sväng på stan? Liiite shopping har jag nog råd till :-) Hihi. Fick brev i morse, mina linser har kommit! YEY! Nu ska jag äta frukost och ge mig ut i stora staden och se vad dagen har att bjuda på. Hoppas alla har en bra torsdag för det tänker jag ha :) (uppsala och reggaefestivalen imorgon) HIHI

give me a break

2010-08-04 @ 21:49:46 Allmänt
Beskriv dig själv med fem föremål;
♥ tygskor
♥ general white
♥ makaroner
♥ tre apor
♥ tatueringar
OCH NU ÄR DET DIN TUR!

you're so fine!

2010-08-04 @ 21:33:53 Allmänt

Det kanske stämmer att man blir mer sentimental om nätterna, vad vet jag? Just nu önskar jag bara att jag var på väärldens röjfest med fina vänner. Jag kan inte ens komma ihåg sist jag konsumerade alkohol och då måste det ha varit ett bra tag sen. Idag är jag dock glad att det är just här jag sitter och inte någon annanstans i det regniga sverige. Hade jag varit hemma nu så hade jag skapat magiska pyamaspartyn med mina brudar, överkonsumerat vin och snackat skit. Precis som det ska vara, speciellt en onsdagkväll som denna. För övrigt är både sushi-middan och limepaj-baket avklarat! Vanillacoke'sdrickande? Check! Ansiktsmask? Check! Nu ska jag vänta på Satc i 1.5 timma och sen går jag väl och lägger mig. PS I LOVE YOU

allt du äger är ingenting värt

2010-08-04 @ 13:34:42 Allmänt

Pang boom. Nu sitter jag här igen. Vad ska man göra? Jag är rastlös. Jag har inte råd att gå på stan. Jag har inte ork att turista. Borde äta lunch men orkar inte det heller. Sushi till middag, yey! Fjärde gången på två veckor. Sushi-missbruk. Rehab? Mitt inlägg spårar. Jag och min fru åker till aiya napa första september. Någon som vill följa? :) Hem den sextonde. 19-årsdagen spenderas utomlands och jag SKA ha en i-phone. Snälla? Äh. Orka leva. Nu ska jag fläta håret. Jag är awesome och mitt inlägg är spårat :) Komiskt.


maybe that's what happens when a tornado meets a volcano

2010-08-04 @ 11:01:28 Allmänt
Jag försöker att intala mig själv varenda dag om att jag är okej och att det jag gör är okej, jag kan faktiskt bli en människa jag med. Det spelar ingen roll hur mycket jag har i bagaget, jag har ändå tänkt lyckas. Jag blir arg och besviken på människor som dömmer mig för saker dom inte har en aning om, bland annat mitt förflutna. Människor som säger "aha, det är hon som gjorde det och det" Ja, det kanske är jag som gjorde det och det men jag gjorde det av en anledning och jag är inte den människan idag. Jag önskar bara att människor kan sluta vara så ytliga och försöka se lite djupare hos människor. En gång i tiden var jag också sån, hon/han skulle vara hatad och hade inte bra rykte och därför tyckte inte jag heller om hon/han. Men det beteendet har fått mig att tänka om. Människor är inte mindre värda än deras hjärta framställer dom. Så är det bara. Att jag verkligen försöker glömma och gå vidare på egen hand är inte enkelt och att det stora hindret i mitt liv följer bakom som en släpvagn gör inte det hela lättare för mig. Jag önskar jag kunde vara starkare än jag egentligen är. Jag önskar jag kunde ställa mig upp och säga ifrån men är det egentligen vad jag vill? Nej. Jag vill att saker och ting ska vara som dom alltid varit. Jag vill ha det perfekta livet och allt som hör där till men man kan inte alltid få det man vill, och tro mig när jag säger att jag verkligen försökt kämpa för det. Nu finns det inte mer jag kan göra. Jag kan falla ner på alla fyra och böna och be, men jag har redan försökt och det tjänar ingenting till. Jag orkar inte längre stå och vänta med öppna armar. Jag kan hoppas och längta men väntan är över. Jag önskar bara du kunde känna som jag. Har du någonsin älskat någon så mycket att du inte kan andas? Jag behöver dig. På alla plan. Att jag aldrig mer får någon chans till det bättre ekar i mitt huvud och jag kan bara analysera och börja bearbeta på riktigt för det är nu det gäller. Jag måste släppa taget och klättra på egna vägar.

shadows dancing upon the walls

2010-08-03 @ 11:53:22 Allmänt

Några timmar senare och trehundrafemtio kronor fattigare. Det är inte lätt att vara rastlös. Jag som trodde att det sista jag skulle göra i brist på annat var att shoppa, men jag hade fel. Men ack vad mycket man får för 350 kronor. Hihi. Nu ska jag lägga mig i soffan och tycka synd om mig själv tills filmen börjar klockan nio. Hade det inte varit så långt till seven-eleven hade jag gått dit och köpt banan så jag kan göra en ansiktsmask. Energin kanske infinner sig sen, vi hoppas.

Imorgon vill jag gå på bio och imorgon vill jag baka lime-paj! Så det så.
Imorgon har jag även tänkt att beställa färgade linser och köpa nagellack.
Puss /M

vart är du nu?

2010-08-03 @ 11:42:20 Allmänt
Man kanske inte borde få ångest när man vaknar 10.30 och känner att "Fan vad jag sov länge!" men så är läget just nu. Med tanke på att jag måste börja kliva upp 04.30 igen om bara några dagar så är det inte speciellt bra tajming men man får helt enkelt göra det bästa av situationen. Nu sitter jag här och ser framför mig hur jag går vilse i sthlm och aldrig mer kommer hem men vi får hoppas att mina illusioner blir bättre än så. Bara make-upen som fattas och sen bär det av mot stan. Rastlösheten är stor och nu måste det verkligen hända någonting på dagarna.. eller på kvällarna. Det är verkligen jobbigt att inte ha några vänner :) Hihi.

Det onda börjar gå över och verkligen arta sig. Tänk om mina framtidsplaner och utsikter verkligen blir så fina som jag hoppas då? Blir det så, så kommer även mitt liv bli awesome. Hoppas hoppas. Bai.

när både du och jag har lite att göra

2010-08-02 @ 21:12:11 Allmänt
there you go
hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - hundraplus
vad gjorde du i natt? - förhoppningsvis sov
och i förrgår natt? - jag sov nog då också
vad gör du innan du ska sova? - funderar över livet
kan du prata med din mamma om allt? - mamma är min bästis
hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - på en gång
har du varit gravid? - nope
hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - förmodligen inte
choklad eller glass? - glass
push-up eller t-shirt bh? - push-up
string eller hipsters? - hipsters
stövlar eller gymnastikskor? - gymnastikskor
kjol/klänning eller jeans? - shorts :)
hemstad/ort? - piteå
hårfärg - svart
längd - 169
frisyr - normal (?)
ögonfärg - blåa
skostorlek - 37-38
humör - det varierar
vänster eller högerhänt - vänster. hihi.

tio saker - this or that
1. kärlek eller pengar? - kärlek
2. vin eller öl?- vin
3. dag eller natt? - dag
4. one night stand eller förhållande? - kärlek är skit
5. tv eller internet? - internet
6. pepsi eller cola? - cola
7. vild fest eller romantisk hemmakväll? - fest
8. färgfoto eller svartvita? - svartvita
9. telefonkontakt eller face to face? - face to face
10. bilddagboken eller myspace ? - båda sugerrr

"har du någonsin"
1. har du någonsin blivit upptäckt när du smitit ut? - haha. japp.
2. har du någonsin viljat ta livet av dig? - njae.
3. har du någonsin gjort något du ångrar? - för många gånger.
4. har du hoppat bungy jump? - näpp.
5. har du någonsin gjort slut? - jo.
6. har du någonsin ätit en hel tårta? - nej.
7. har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa? - mer än nånsin just nu.
8. har du någonsin gått på bio ensam? - nej det har jag inte.
9. har du nånsin tyckt att världen suger? - haha. för många gånger.

10 snabba
1. saknar du någon just nu? - to much.
2. är du glad? - tveksamt
3. är du fundersam? - tankarna tar över.
4. är du uttråkad? - haha. japp.
5. är du tysk? - näp.
7. är du italienare? - näp. 
8. är du fransk? -  näp.
9. är dina föräldrar fortfarande gifta? - har aldrig varit.
10. bor du hemma? - mer eller mindre.

Jag är kär i kärleken

2010-08-02 @ 12:46:33 Allmänt

Jag behöver någonting och jag vet precis vad. Man kan inte alltid få det man önskar sig, det har livet lärt mig men vad ska man då ersätta det man vill ha med? Det finns inga perfekta farväl eller fina avsked, så är det bara. Varför måste det finnas avsked och konstiga känslor som aldrig funnits där förut? När "jag älskar dig" övergår till "ha det bra" och när "jag är påväg till dig nu" övergår till "vi ses någon gång" blir jag förvirrad och allting vänds upp och ner. Jag kan inte bestämma mig för om det är en bra eller dålig känsla. Det är en känsla helt enkelt. En känsla som är obehaglig inuti och som egentligen inte ska finnas där. Kan inte någon få den att försvinna. Jag tänker inte beblanda mig med samma känslor igen, det orkar jag inte med. En gång räcker för att verkligen komma ihåg att jag aldrig mer ska försätta mig i samma situation igen men som de gamla och visa säger "det här är bara början på ditt liv och du kommer att vara med om samma känsla tusen gånger till" och jag önskar så innerligt att de kloka och visa för en gångs skull kan ha fel men jag är ganska säker på att det stämmer ganska precis. Men från och med nu, från och med nu är det aldrig mer du. Aldrig mer.

Fortsätt att le, en vacker dag övertalar du dig själv!