Im not gonna write you a love song

2010-03-21 @ 19:57:25 Allmänt

Idag är det söndag, det känns både bra och dåligt på nåt sätt. Helst hade jag velat att det var fredag-förmiddag, men samtidigt orkar jag inte ha en hel helg framför mig, jag vill nog gå och lägga mig klockan elva och vakna i hyfsad tid i några dagar framöver nu. Gick väl lite livat till igår, jag var nog inte den enda som måde lite dåligt :)

Jag och älsklingen har suttit framför varsin dator hela dagen, vi har lyckats åka till Thai Garden och inhandla middag, och lyckats vara ute med hunden. Mer än så händer inte en söndag, så är det bara.

Imorgon är det måndag igen. Ny vecka, nya tag! Har nog en hel del plugg som borde göras bort till veckan. Nu ska jag gå och fixa lite citronvatten och sen spela lite battlefield ;) Ha det bra /M 

puss

2010-03-18 @ 20:29:42 Allmänt

Jag har världens bästa mamma, så är det bara!


JAG ÄLSKAR DIG

I better keep on walking

2010-03-17 @ 21:18:00 Allmänt

Jag skulle kunna döda i princip vem som helst just nu för en tablettask Palle Kuling, eller en Marabou med daim! Har varit utan sötsaker och kolhydrater i SJUTTON dagar nu, och jag blir faktiskt stolt över mig själv när jag tänker på det. Jag hade kunnat klara mig utan kött och fisk hur länge som helst tror jag, men just kolhydrater och pasta framför allt fungerar inte riktigt för mig. Pasta är ju mitt andra-namn. Jag har iallafall satt upp som mål att jag ska hålla mig till den 11 maj, så nu räknar jag dagarna :) Den elfte maj ska jag alltså äta makaroner och korv till frukost, och en påse godis från kioskpiraten till lunch. Kanske till och med äter ett paket nudlar till middag om jag är tillräckligt sugen, för då har jag varit duktig i två heela månader!

Har suttit och spelat battlefield i två timmar nu tror jag, men jag har hunnit komma till det där stadiet där man inte orkar mer och är så less att man bara svamlar och dör hela tiden så jag tog en liten paus och passade på att blogga istället. Jag fattar inte hur någonting så meningslöst kan vara så kul egentligen. Det är lustigt! Pröva på Battlefieldheroes.com ;)

Om en timme ska jag och älskling se andra avenyn och sen bada bubbelpool. Förhoppningsvis blir det en relativt tidig kväll ikväll, jag är så sjukt trött och framför allt i kroppen. Jag vet inte vad jag har gjort, känner att jag behöver en helg nu, helst ett helt lov.. eller en sommar.


På tal om kolhydrater hit och dit, idag var det TACOSOPPA i skolan.. Och då tänker alla "Hm, tacosoppa! Det låter spännande" Men det var inte det minsta spännande kan jag säga. Det var det minst kreativa och meningslösa jag ätit på länge. Det var alltså då buljong av något slag, förmodligen vatten + köttbuljongtärning, och i buljongen hade dom så fint hällt ner stekt köttfärs, tacokryddor och makaroner, yeeey! Varför inte bara göra makaroner och köttfärs då? Dom behöver väl inte förstöra hela maträtten genom att hälla buljong över den. Nåja, tur att det fanns ostskivor och pizza-sallad iallafall. Orkade knappt äta soppan ändå, kändes lagomt lustigt att sitta och peta ut makaronerna (kolhydraterna, du vet) ja, så noga är jag.

Nu ska jag gå och ragga upp en banan eller något i fruktskålen, sen ska jag gå ut och ta mig en rojk! Hoppas alla har en trevlig dag och njuter av det vackra vädret som dagarna haft att bjuda på den senaste tiden, jag har iallafall njutit. Puss /M

jag har världens bästa pojkvän

2010-03-15 @ 22:23:20 Allmänt

Helgen gick nog både upp och ner, hade faktiskt ganska trevligt FASTÄN jim förstörde mitt tangentbord och FASTÄN vi tappade bort nyckeln till telemäklarna och FASTÄN det gick en propp. Vi fick ju iallafall umgås med varandra och det är ju det som räknas :)

Hann även med att göra min tatuering i fredags :) När jag ändå var där så passade han på att fylla i min gamla litegrann, så nu är den också fit-for-fight! Ska åka dit igen tillsammans med P den 26, så då ska jag boka en ny tid. Jag tror jag blivit tatueringsoman. Hm, undra vad det är?

Nu sitter jag här med världens bästa älskling och funderar på vart dagen tagit vägen, jag har egentligen inte hunnit med någonting.. och nu börjar jag få ångest för nu är det snart dags att gå och lägga sig igen. Det är därför det SUGER att man ska gå upp tidigt dagen efter, då måste man gå och lägga sig en viss tid, det suuuger! Jag ska iallafall spela en battlefield heroes och sen är det sängen som gäller, sängen med världens bästa älskling <3


du är bäst älskling

WEEEEEEEY, SKÅL!

2010-03-13 @ 21:38:44 Allmänt
ÅH! Jag har suttit hur länge som helst för att försöka få ihop en bild och när jag väl är klar och ska spara den så skiter sig allting och den blir skitlejd, men det orkar jag inte bry mig om nu, jag lägger in bilden ändå :) Nu är det LAAAAAAAN på telemäklarna med some peoples! En sjua redcat på det gör inte saken sämre :) Skål mina vänner!

ZzZzZzZzZz

2010-03-08 @ 15:35:16 Allmänt
Fyfaaan vad jag är trött idag, första skoldagen efter lovet och helgen, det känns både i kroppen och i huvudet kan jag säga. Har gått runt och gäspat hela dagen i skolan, men trots det har jag ändå lyckats producera en grönsallad, en pastasallad, en coleslaw, inlagd gurka och en bönsallad (y) Hurra för mig!

Imorgon ska vi till umeå med klassen, kan bli skönt att slippa skolan en dag.. (mindre skönt att vi ska gå runt och kolla på ostar hela dagen i princip) och något annat mindre skönt är att bussen går klockan åtta på morgonen, vilket betyder att jag måste börja promenera hemifrån redan nollsju.tjugo! alltså kliva upp HALV SJU! blä.

Ikväll ska jag och älsklingspernilla åka och sola, sen ska jag och älsklingsmamma äta räkor och avokado :) Och för dom som ville veta så tatuerar jag mig igen på fredag, yey! Tredje gången gillt.

Nu ska jag gå ut och röka, förhoppningsvis vakna upp lite av stormen som pågår utanför, ta hand om er! Puss /M

Hm

2010-03-07 @ 12:56:42 Allmänt

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.. Bakis!

Mystisk dag

2010-03-02 @ 21:29:37 Allmänt
Det var väl tänkt att vi skulle sova hos felice igår, men klockan fem vaknade hennes mor och var inte allt för glad på oss, så det var bara att knata hem. Bosse följde med också, så vi skulle sova alla tre i min säng, men det gick inte så bra. Bosse somnade först och tog upp 70 procent av sängen, så det slutade med att jag och jim gick upp och la oss i mammas säng halv sju i morse.

Nu sitter vi här framför varsin dator, jag har precis duschat och nu ska vi ta en promenad in till stan. Vad gör alla egentligen nu? Det är konstigt hur liiite det egentligen finns att göra, det suger.

Nu ska jag gå ut och röka, ha det bra! Puss /M

alla människor är färgade, annars skulle vi inte synas

2010-03-01 @ 15:31:45 Allmänt
Hello everybody! Idag är det måndag, men det är inte vilken måndag som helst, det är första måndagen på sportlovet, hur skönt känns inte det? Det som stör mig en liiten aning är att jag tydligen ska till tandläkaren imorgon klockan nio på morgonen, hur kul lät det då? Jag har dock försökt ringa och avboka tiden men det är bara nån kärring som sitter och pratar i en plåtburk och som det inte går att diskutera med, telefonsvarare helt enkelt..

Igår spenderade vi kvällen i munksund, men det var väl inte allt för livat. Jim somnade i mitt knä och resterande satt framför datorn. Kring midnatt åkte jag och jim till empolito och spelade lite Otello! (jag och emmy spelade, killarna såg hockeyn) och efter det knatade jag och jim hem i fullkomlig snöstorm (nästan)

Väl hemma parkerade vi oss i soffan med kycklinglår och lite How i met your mother, sen var det god natt! Jag undrar vad dagen har att bjuda på idag, förhoppningsvis något lärorikt och spännande, som vanligt.. Men min jääävla tandläkartid förstör ju allting, får jag inte avboka den så kan jag ju inte hitta på någonting ikväll, för då måste jag stiga upp klockan åtta imorgon. Yey!

Nu ska jag väcka min man, och sen ska jag hjälpa mamma att steka grillkörven till middag (hon har dock köpt nån billig äckelkorv som är till för att kokas, istället för dennis-korv. Dennis-korven är ju min gud! Jaja, får väl nöja mig med äckel-kok-korv istället då. Ha ett bra sportlov allihop, och ni som jobbar får väl ha en bra arbetsvecka ;) Puss /M