Radio girl

2009-05-29 @ 17:24:23 Allmänt

Hello! Jag äter jordgubbar i mina smutsiga kockkläder och tänker på livet! Mysigt.

You can have whatever you like

2009-05-26 @ 22:59:37 Allmänt
Hej hå! Idag är det tisdag, närmare onsdag. Nu börjar det sannerligen närma sig sommarlov må jag säga! Endast 12 skoldagar kvar och det känns väldigt skönt. Vädret börjar arta sig också, har varit sol dom senaste dagarna nu och när det är mulet så är det ändå varmt.

Imorgon är det sista provet för den här terminen, på torsdag är det skoljogg och på fredag är det kök,
sen är det ännu en efterlängtad helg. Om vädret blir som planerat så blir det volleyboll och solande på havs!

Imorgon har jag sovmorgon till 10.45 så nu ska jag sitta här ännu mer,
vi får höras! ha det bra och adda msn, [email protected]

japp

2009-05-21 @ 16:53:38 Allmänt
Himlen är oskyldigt blå, som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör, det rör inte stjärnorna för.

Älskling jag vet hur det känns när broar till tryggheten bränns,
fast tiden har jagat in oss i en vrå, är himlen så oskyldigt blå.     

När vi växte upp så lekte livet, vi var evighetens hopp.
Det var helt självklart att vår framtid skulle bli oförbrukat fri.

Somrar svepte fram, jorden värmde våra fötter där vi sprang.
Rågen gungade och gräset växte grönt. Hela livet var så skönt.

Frusna på en strand flög vi med drakar medan tiden flöt i land.
Vi var barnen som ingen ondska kunde nå, himlen var så oskyldigt blå.

Nu tar molnen mark, jag var förblindad av att solen sken så stark.
Men mina ögon kommer alltid le mot dig, kan det begäras mer av mig?

Himlen är oskyldigt blå, djupaste hav likaså.
Att regndroppar faller som tårarna gör, det rår inte stjärnorna för.

Älskling jag vet hur det känns när broar till tryggheten bränns,
fast tiden har jagat oss in i en vrå är himlen så oskyldigt blå.

fan

2009-05-21 @ 15:16:46 Allmänt

Jag orkar orkar orkar it mer nu.. Jag blir jävlat cp! Jag ger upp,.

Ibland tappar jag andan - du är för bra älskling

2009-05-18 @ 22:33:16 Allmänt

Och som ett brev på posten så kom förkylningen, jag har ingen aning om vad som hände egentligen. Spelade fotboll och volleyboll på skolan, åkte till min moster och åt middag, satt inne i köket med jim och gjorde en NK-inlämning och plötsligt blev jag döförkyld. Nu sitter jag här och snorar, nyser och hostar. Kan det bara komma så plötsligt? Väldigt märkligt faktiskt. Får hoppas att det bara är något tillfälligt och att det inte alls håller i sig länge, nu är det sommar och sol och då kan man inte börja med att bli förkyld, det vore för sorgligt.

Imorgon har vi sista natonella provet för i år, matematik. Det känns väldigt skönt att ha alla proven avklarade. Men som sagt imorgon har vi iallafall nationellt i matte, sen har vi en Nk-inlämning som ska vara inlämnad och på onsdag har vi slutprov i arbetsmiljö och säkerhet. Sen väntar ett engelskaprov också innehållande engelska stater. Känns som att det mesta börjar lida mot sitt slut nu.

Idag är det måndag och det har faktiskt varit riktigt skönt idag. Morgonen började med dietik utan lärare, jag och sarah satt och spelade kort hela lektionen. Kanske inte riktigt det smartaste vi kunde gjort av tiden med tanke på att vi ska ha redovisning på vårat grupparbete nästa vecka och vi har inte ens börjat. Vi får väl se till att träffas någon dag och få det gjort. Efter dietik-lektionen hade vi svenska, vi skulle skriva referat om mobbning.. väldigt trevligt. Lunchen bestod av makaronilåda med svamp... mmmmm! På gymnastiken spelade vi alltså fotboll och volleyboll, jag har plötsligt förstått hur helt jävla värdelös jag är på fotboll. Det är galet. Jag klarade inte ens av att passa en rak boll. På volleybollen däremot så vann vi stort över det andra laget! :) Slutade så tidigt som klockan två, då åkte jag och mamma till min moster. Jag satt ute och solade en stund, och sen kom min pojkvän. Vi spelade kubb och körde lite "klockan" medan vi väntade på middagen. Grillad kyckling, klyftpotatis och sallad. Till efterrätt fick vi kladdkaka, grädde och färska jordgubbar... mummms! Nu sitter jag hemma med världens förkylning och lyssnar på musik, men dagen har varit bra ändå.

I helgen har jag varit med min pojkvän, ska jag kortfatta det hela så har vi sett på tv, varit ute i solen, spelat kubb, hoppat studsmatta och krattat hans gård. Sen har vi väl inte gjort så mycket mer egentligen. Vi var och kollade på bio i lördags - änglar och demoner. Fråga mig inte om den var bra, för jag förstod knappt vad den handlade om.

Nu ska jag ta och nysa lite till innan jag går och lägger mig, sen ska jag sova gott.
Ha en trevlig vecka, puss och godnatttt! /madelene



It's gonna take a lot to drag me away from you
There's nothing that a hundred men or more could ever do
I bless the rains down in Africa
Gonna take some time to do the things we never have

Toto - Africa <3

Sol, vind och vårkänslor

2009-05-11 @ 20:09:02 Allmänt
Hej där. Nu är det bannemig snart sommar! Solen skiner nästan varje dag nu och när det inte är sol så regnar det, och regn är ju ett plus jämfört med snö. Gräset börjar bli grönt och man hör folk som grillar, klipper häckar och krattar löv nästan varje dag, mysigt! Idag är det bara 22 hela skoldagar kvar till sommarlovet, underbart.

I skolan börjar man också märka att det närmar sig ett långt lov nu, det börjar bli stressigt för att hinna med de sista resterna som man sparat hela terminen. Det är dumt må jag säga, men med lite tur så hinns nog även dem med. Förra veckan klarades två nationella prov i engelska av, det var faktiskt inte så svårt som jag trodde att det skulle vara och det gick nog rätt bra för en gångs skull. Sen har vi ju då matteprovet, känns väldigt väldigt dåligt att gå ut tvåan med IG i matte, men som tur är har jag ju hela trean på mig att plugga upp mig. Om som är duktig känner för att hjälpa mig så hör av er.  

Nu ska jag gå ut med hunden, sen ska jag och mamma spela kort och äta glass!
Hoppas alla får en trevlig vecka, puss!