But you don't really care for music, do you?

2008-05-30 @ 00:04:55 Allmänt
Hallå där, är inte alls på blogg-humör idag. Dagen har varit hur mysig som helst, fint väder och bra sällskap från morgon till kväll. Visserligen började inte morgonen direkt topp, vi förlorade sovmorgonen pg.a hotellfacket som skulle komma och prata med oss, men ingen dök upp så alla hade farit till skolan i onödan och det resulterade då alltså till ett hål på tre timmar vilket var det bästa som kunde hända ungefär. Jag, sarah och louise åkte till mig och lagade makaroner och korv, sen gick vi ut i solen och spelade fia med knuff på gräset, vilket väder alltså <3 Hann sola en stund också, aj vad jag har bränt mig på ryggen men det är väl ungefär så det brukar bli såhär i början på sommaren. Nu har jag världens solfrossa, är dessutom iskall om händerna. Hjälp vad jag klagar, ingenting verkar vara bra, men snart är det sommarlov och då kommer allt att vara helt perfekt.

Imorgon ska jag vara med karin och emmy, vad vi ska hitta på vet jag faktiskt inte, men vi får väl se vad som händer. Känns skönt med helg, egentligen skulle jag bara vilja lägga mig i sängen och sova tills på måndag morgon, men man får väl passa på att njuta av helgen så länge den varar för snart är det måndag och skola igen. Hoppas även på att få träffa åze en stund i helgen, känns som om det var år och dagar sen vi umgicks sist, I miss that girl.

Seriöst, ibland blir jag så less. Jag vet inte ens vart jag har dig längre, ena dagen är du hur snäll och trevlig som helst, och andra dagen kan man knappt prata med dig. Du ignorerar totalt. Sen att du slänger ur dig massa taskiga och icket-alls-genomtänkta komentarer på msn gör inte saken bättre heller. Det värsta är att jag allt för ofta saknar dig och undrar vad du gör. Jag måste skärpa mig och välja sida, och det är snart. Nu pallar jag inge mer, god natt

Ibland tänker jag på oss och alla minnen som vi delat.

2008-05-27 @ 23:33:21 Allmänt

God kväll. I morse hade jag en rejäl sovmorgon, började hela 15.00. Den var rätt behövd, har varit grymt trött på sista tiden, klarar inte av att  hålla mig vaken efter skolan, så fort jag lägger mig i soffan så slocknar jag, då skulle du sagt till mig att "lägg dig inte i soffan, då slipper du ju somna" men det finns ju ingenting annat vettigt att göra direkt efter skolan när man kommer hem, man hinner ändå inte hitta på någonting innan middagen. Seriöst, jag måste verkligen sluta överanalysera allt. Hur som helst, i morse vaknade jag kring tolv, gick omkring hela morgonen och drog i pyamasen, satt ute med mamma och gjorde ett försök att betygsätta noveller, men vi läste en novell och längre än så kom vi väl inte. Fick lite smått panik när jag märkte att klockan var 14.15 så jag bestämde mig för att börja göra mig klar och inte långt därefter kom sara och louise :) Skoldagen, eller snarare skolkvällen var rätt mysig ändå, klassen kom förvånande bra överens, vi kunde faktiskt till och med skratta tillsammans idag vilket inte har inträffat sen skolan började för ungefär ett halvår sen, det här kan faktiskt bli riktigt bra ändå. Efter skolan var jag lika död som vilken annan dag som helst, så jag kastade mig i soffan och slog på tvn. Såg desperate i en timme och sen datorn, mer än så har väl inte hänt idag. Time to sleep, goodnight.

Jag älskar min mamma, och jag vill tatuera mig.

jag kommer inte på någon fiffig rubrik, så ludvig fick göra det

2008-05-25 @ 23:55:32 Allmänt
Och så var det söndag igen, man kan ju fundera på vart helgen egentligen tagit vägen. Men det brukar väl sägas så att "tiden går fort när man har roligt" så det är väl det som hänt kan jag gissa. Jag har ändå inte gjort allt för mycket i helgen. I fredags umgicks jag med Jenny, vi skulle egentligen cykla till stan och hyra film men vi hamnade i Öjebyn hos Ida istället, fråga mig inte hur. Vi cyklade dock dit, ändå duktigt gjort. Vi kollade på tv och spelade geni, tillslut gav vi upp och det blev oavgjort. I lördags var jag med jens och karin, kan väl inte påstå att det är den mest lyckade lördag jag haft, jag och karin gungade och jens grävde grävskopa, det var väl ungefär det vi gjorde. Vi hann med att grilla och se lite melodifestival också. Idag tänkte jag helt ärligt ta det lugnt och plugga, men det brukar aldrig bli som jag tänkt mig. Jag var med karin, sebbe, alle och jens istället. Trevliga prickar det där :) Jag önskar att det kunde varit något bra på tv, men det finns inte ett skit att kolla på och min DVD har kruppat ihop så jag kan inte kolla på film heller, stackars madde. Imorgon är det måndag igen. Hade det varit vilken annan måndag som helst så hade jag bara velat spy, men nu känns det faktiskt ganska bra att det är måndag med tanke på att det snart är sommarlov, måndag betyder alltså en dag närmare sommarlov. Känns dessutom som att morgondagen kan bli rätt slapp, brukar inte hända allt för mycket i skolan på måndagar. Nu är det snart läggdags, take care.

JAG HAR LÄRT MIG ATT JONGLERA, SÅ DET SÅ!
(det är lite jennys fel)

Cause the blackness in your eye is there, it's failing.

2008-05-22 @ 22:50:46 Allmänt

Allt kan bli så fel ibland. Man kan råka nämna någonting som man inte borde nämnt eller säga någonting på fel sätt och sen är allt förstört. Du ska veta att det inte var min mening att på något sätt göra dig ledsen och det hoppas jag att du förstår nu, du är en av dom enda som verkligen går att lita på, jag kan prata med alla andra och jag kan skratta tillsammans med alla andra men det finns ingen annan jag kan lita på, och verkligen ha så roligt med som med dig. Visst, vi har våra små gräl ibland som känns rätt surt just då, men sånt går ju över så småning om. Det sista jag vill är att göra dig ledsen ska du veta, du är en av dom som gör mina dagar. Vi kommer förmodligen bråka både en och två gånger till innan våra år tillsammans är slut men du ska veta att jag tycker om dig lika mycket ändå och du är en av dom som betyder mycket för mig, glöm inte det.


Och så till dagens händelser. Klev förvånande nog upp hela femtio minuter innan jag börjar vilket aldrig brukar hända annars, vet inte riktigt vad det var med mig, hann till och med äta frukost. Kan dock inte påstå att skoldagen var speciellt lyckad, seg och jävligt jobbig. Bara painämnen men vi slapp iallafall gympan och engelskan pg.a skoljoggen, tänkte inte alls fara på den först, men sen ångrade jag mig och gick hela 5 kilometer tillsammans med lillmäd, lina, gustaf, viktor, jennifer, johan och ann-sofi, det var rätt mysigt ändå :) vi må ha kommit i mål sist, men det var skönt att gå bortsett från mina gigantiska hål i hälarna på skorna som gjorde att jag hade ungefär världens största vattenpölar i skorna innan jag var färdig, ge mig nya skor någon. Idag har jag även fått jonglörbollar av min jenny, så snart kan jag jonglera också, mitt mål var att lyckas innan sommarlovet men det verkar vara lite svårare än jag trodde, men håll tummarna för mig så kanske jag lyckas ändå. Imorgon ska jag leka med jenny, ingen aning om vad vi ska göra men det komms säkert på förr eller senare, miss that girl och ändå träffade jag henne idag typ. På lördag ska jag vara med karin och möjligtvis emmy också, det var ett tag sen :) Känner på mig att det här kommer bli en helt okej helg, måste bara ta mig igenom morgondagen och engelskaprovet först. Typiskt mig att inbilla mig någonting som att jag skulle plugggat idag, jag pluggar aldrig så vad tänkte jag? Kanske hinner läsa igenom texterna en gång innan jag somnar iallafall, fast nej, det kommer aldrig att hända det heller. Har dock sovmorgon till 12.15 imorgon så jag hinner nog läsa lite på morgonen om jag inte sover allt för länge. Nu ska jag lägga mig och se Scrubs, have fun!

jag skulle nog dött istället, allt är bättre än det här

2008-05-22 @ 01:13:03 Allmänt

Vad håller jag på med egentligen? Det här får inte hända men jag kan inte hjälpa det. Jag blir glad, jag kan andas ut och tänka på någonting annat en stund men det är så fel, sååå fel. Jag tycker om dig, du hjälper mig med allt som är jobbigt, jag vill vara med dig, jag behöver dig. Fuckuckuckuckkkkkk it.

det är värt att bli kallad idiot för att gå sin egen väg

2008-05-21 @ 18:58:34 Allmänt
Det lönar sig faktiskt inte att vara hemma från skolan egentligen, det blir bara tråkigt senare på dagen när man är rastlös och inte har någonting att göra. Borde plugga jo, men det känns dock inte lika panikartat nu när provet helt plötsligt är på fredag, tack för det. Det är väl nu jag ska skriva om min spännande dag och alla roliga grejer jag upplevt, men det blir ju som sagt lite svårt eftersom jag bara legat i sängen och kollat på tv hela dagen. Orkade verkligen inte fara til skolan idag, gårdagen tog kål på mig tror jag. Det var seriöst jobbigaste skoldagen sen vi började, jag ville bara försvinna och aldrig mer komma tillbaka. Dagen har dock ändå varit rätt lyckad, undra vems förtjänst det kan vara? :) Jag borde städa mitt rum, men vem fan orkar göra det egentligen? Det är väl upp till mig hur välstädat jag vill ha det kan man tycka, men det tycker inte min mamma. Jag trivs i stökiga rum, så låt mig ha kvar mitt stökiga rum. Imorgon är det skoljogg som gäller, ser verkligen fram emot det, not! Sen att vi ska springa fem kilometer i kockkläder är väl inte det smartaste som kommits på kanske, det blir ju ungefär som att springa i skoteroverall och hur mysigt känns det efter 5 kilometer? Nej, vi får väl se hur det blir med det. Nu ska jag dö framför tvn och vänta på sex and the city, bai :)


Jag tycker verkligen om dig, det gör jag, du är en bra vän och du bryr dig om mig, men ibland blir det faktiskt för mycket när du ska klaga över allt som händer, varför kan du inte försöka se någonting från den ljusa sidan någon gång? Det finns faktiskt ljusa saker här i livet och om du inte redan vet om det så tycker jag att du ska ge dig ut i världen och ta reda på det. Jag finns här för dig och följer dig genom livet men jag orkar faktiskt inte lyssna på ditt klagande jämt och ständigt. Ibland kanske man ska försöka uppskatta livet lite mer än det du gör, för livet har mycket att erbjuda, man måste bara uppmärksamma det. Tänk på det i fortsättningen är du snäll.

"rubriken får inte bestå av enbart blanktecken"

2008-05-20 @ 22:41:02 Allmänt
Seriöst, jag orkarrr inte. Har försökt lära mig den äckliga jävla engelskan hela dagen men ingenting fungerar, vad ska jag göra? Har prov på torsdag och förstår inte ett skit, är väl bara att sikta in sig på ett IG. Dock tur att vi läser engelska på två år så kanske jag har tid att plugga upp mig lite innan betygen sätts. Man får hoppas. Idag har seriöst varit världens hemskaste skoldag på mycket länge. Jag var på dåligt humör, bråkade med läraren, brände mig och var allmänt irriterad. Blir inte på bättre humör för att hälften av klassen är cp i skallen och ska göra en ännu mer irriterad. Nå väl, klarade iallafall av skoldagen och det är det viktigaste. Känns jävligt skönt att det var sista dagen i köket innan sommarlovet. Min dag har helt enkelt varit bark hela dagen, är väl inte det lättaste att bli på bra humör så fort man slutar utan irritationen brukar oftast hålla i sig hela dagen så jag bestämde mig för att gå och lägga mig efter skolan och förhoppningsvis vara på bättre humör när jag vaknade men det kan jag väl inte påstå att jag var precis, lyckades dock sova till hela halv nio och skönt var det kan jag lova.

Gah, jag har tråkigt och det finns ingenting att se på tv, vad ska man göra?
Adda mig på msn och var lite rolig :) [email protected]

-


SERIÖST, JA ORK IT! Vafan ska man göra? Lägga sig ner och dö typ.
Men tack, tack för att du finns iallafall <3

ibland måste man berätta

2008-05-19 @ 19:00:00 Allmänt
Ibland uppskattar man sina vänner mer än vanligt, idag är en sån dag tror jag. Just idag känner jag hur mycket jag älskar dom och hur jag aldrig skulle klarat av min vardag utan dom. Vissa betyder väl mer än andra, och just idag finns det en som lyser starkare än alla andra, Josefin Sandlund. Efter alla 10 år tillsammans har vi väl hunnit med ett och annat kan man väl säga. Alla saker har väl inte varit goda, men tur är väl det, för med allt ont kommer någonting gott. Jag är så glad att du finns i mitt liv och jag skulle aldrig någonsin byta ut dig mot någon annan, jag älskar dig gumman.

Idag hade vi livsmedelshygienprov, var dock inte så svårt som jag trodde faktiskt, gick galant. Sen var det ju det med färgen på kockkläderna, finns inte en chans i världen att våran klass ska lyckas komma överens om en färg tillsammans, det ska bli roligt att se hur vi löser det. För övrigt är det bara två veckor kvar i skolan nu, jag dör av lycka. Ikväll ska jag mysa med jenny, i miss that girl :) Vi ska basta och plugga, mer än så tror jag inte att vi hinner med, vi får se. Hoppas din kväll blir lika mysig som min. Bai.

Seriöst, hjälp. Jag vet inte vad jag ska göra, vad ska jag säga och hur ska jag säga det? Jag orkar helt enkelt inte längre, inte nu iallafall, jag kan inte andas. Förlåt.

hold on to your visions tonight

2008-05-16 @ 21:29:29 Allmänt

Skoldagen var hyfsat jobbig ändå för att vara fredag, för att börja kvart över tolv och för att bara ha tre lektioner, men jag överlevde som vanligt. Ska spendera kvällen tillsammans med emmy och mikaela :) uppdatering kommer senare

FÖRÖVRIGT SÅ SUGER LUDDE I ALLT VAD SOM HETER FYRA I RAD :)



-


Sverige förlorade mot cpäckeljävlafittkanada och jag tar nästan livet av mig.. nä, så allvarligt är det faktiskt inte men näst intill. Var iallafall tur att fredde, johan och nicke kunde lysa upp förlusten lite. Är dock inte lätt att hålla humöret uppe med en dampande mamma dessutom.  Fan, fan, fan..

som kolsyrat vatten utan bubblor ungefär

2008-05-15 @ 23:57:28 Allmänt
Snälla, ta mig härifrån nu. Jag orkar inte längre, vart ska man ta vägen och vad fan ska man göra egentligen?
Följ med mig någon härifrån. Väldigt, väldigt långt härifrån.

För övrigt måste jag tacka mina vänner för att dom är det bästa jag har.
Speciellt tack till Jossan, Jenny och Ville, ni är älskade.

GOD NATT FÖRHELVETE

this is the start of something good

2008-05-15 @ 01:06:47 Allmänt

Yes, Sverige vann över Tjeckien :) Det var dock rätt oväntat eftersom jag slog vad med mig själv, och eftersom Sverige vann var jag tvungen att fara ut och springa vilket jag inte gör varje dag. Var dock rätt skönt, man kan rensa tankarna rätt mycket när man springer.. Egentligen borde jag sova, men framför allt plugga, har tre prov nästa vecka. Får man göra så egentligen? Det finns ju inte en chans att man hinner plugga till tre prov på samma vecka, inte för att jag skulle pluggat ändå men, för dom som nu försöker lära sig nåt. Nåja, plugget lämnar vi till någon annan dag.


Det är inte klokt vad jag saknar människor ibland, människor som man alltid varit med, människor som man vuxit upp med och delar roliga minnen med, vart tar alla dom vägen? Att man ena veckan kan ha så mycket gemensamt för att sen aldrig mer ses nästa vecka, hur kommer det sig? Jag önskar att det inte vore så, jag saknar mina vänner, jag saknar våra minnen.. Man måste väl gå vidare, men att lämna varandra utan anledning är egentligen ganska sjukt, det behöver inte hända. Jag ska sluta tänka så mycket och läsa svenska-noveller istället tror jag. Jag som trodde att jag började 9.15 imorgon fick precis veta att jag har sovmorgon till 11.50 vilket inte är det dummaste, sen att jag går till 15.40 gör inte saken lättare men man får väl försöka stå ut, är trots allt bara två veckor kvar till sommarlovet och det är efterlängtat. Ta hand om er, god natt

utan dig skulle allt bli så mycket bättre

2008-05-14 @ 18:22:21 Allmänt

Hur ska jag stå ut två år till med dig? Redan nu går du mig på nerverna. Ena dagen kan du vara hur trevlig som helst och prata på som aldrig förr, och nästa dag går det inte ens att säga hej till dig. Jag vet faktiskt inte vad jag tänkte, i början var du supergullig och du gjorde nästan mina skoldagar, men nu för tiden kan jag inte ens prata med dig utan att bli på dåligt humör,. Hur ska jag stå ut i två år med dig? Jag måste byta klass, seriöst.

Hockey nu :) puss.

mindre kan ingen göra i en sömnig liten stad.

2008-05-13 @ 00:13:51 Allmänt

Jag var minst sagt död i morse när jag vaknade, men det är väl inte så konstigt med tanke på att jag bara fick sova tre timmar i natt.. det var dock lätt värt det, Sverige vann med 5-3 över Tjeckien och det gjorde min dag :) Tog mig iallafall upp klockan sju och tvingade i mig frukost innan jag gick till skolan. Jag kan väl inte påstå att jag hade jobbigaste skoldagen kanske. Livsmedelshygien i fyra timmar och sen var skoldagen avklarad.

Och efter en väl genomtänkt planering så la jag mig och kollade på film när jag kom hem, Ingen kan älska som vi, grymt bra film för att vara gjord på stenåldern någon gång. Min plan gick nästan i lås (att inte sova någonting tidigare än klockan 21) tills filmen tog slut, då slocknade jag som en sten och sov väl tre/fyra timmar.

Vaknade halv sex och åt middag, inte långt efter ringde Jossan och frågade om vi skulle hitta på någonting så jag for dit och vi kollade på andra avenyn och gjorde kladdkaka, den blev dock misslyckad som vanligt, blev väl mer som en chokladkaka eftersom allt kladd försvann någonstans i gräddningsprocessen men den var rätt god ändå.

Nog om allt, nu är klockan fan kvart över tolv och med tanke på att jag har kök mellan 8.10-14.00 så borde jag gå och lägga mig nu, men jag lyckades dock sno en Piraja-tidning i skolan så jag ska läsa den först :) sleep well ♣

SPÖREGN

2008-05-11 @ 23:00:21 Allmänt
Nu är det 11 maj och det spöregnar ute, vad finns det att säga?
För en månad sen trodde jag aldrig att det skulle sluta snöa, men nu verkar regnet aldrig ta slut. Hur mycket regn finns det egentligen? Vart kommer allt ifrån och vart tar allting vägen i slut ändan? Det är roliga funderingar för de som inte har så mycket annat att fundera över. Skulle hur som helst behöva lite solsken så snälla, ge oss det. Det är väl såhär dags man ska sitta ute hela dagarna, njuta av solen, leva livet och längta efter sommarlov?

Borde verkligen sova, klockan är snart tolv och med tanke på att det är skola imorgon så är det ingen bra ide att fortfarande vara vaken, men jag har bestämt mig för att se hockeymatchen som börjar 00.45, Sverige-Tjeckien kan man ju inte gärna missa. Går trots allt bara tre timmar imorgon mellan åtta och elva, så jag får väl gå och lägga mig när jag kommer hem från skolan igen. Nu ska jag borsta tänderna och ladda för hockey, tjing!